Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 21, 17:08)
Kai man buvo prverstines atostogos-tai as sau pati  KT issirasiau tongue.gif Pagalvojau tegu ir kiausidukes pailsi biggrin.gif
O kodel niekas nedaro NT? AS tai su mielu noru pirmadieni tai atliksiu ax.gif

o tai kad KT tik su receptu parduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 21, 18:15)
o tai kad KT tik su receptu parduoda  g.gif

Niekada gyvenime manes jo neprase, nors kartais ir turedavau.Tik vienakart paklause ar tikrai zinau kurie man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 21, 17:13)
O kodel niekas nedaro NT? AS tai su mielu noru pirmadieni tai atliksiu ax.gif

Laikas Saulytei5 darytis - jai jau 15 d po IUI rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 21, 17:21)
Niekada gyvenime manes jo neprase, nors kartais ir turedavau.Tik vienakart paklause ar tikrai zinau kurie man tinka smile.gif

as tiesa sakant nemeginau nusipirkt kt be recepto g.gif
bet va duph tai meginau, pabambalejo kad neparduoda be recepto bet pardave
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2008 11 21, 18:27)
Laikas Saulytei5 darytis - jai jau 15 d po IUI rolleyes.gif

Na as dar iki sekmad. palauksiu su NT, siaip kazkaip keistai maudzia pilveli, ne taip kaip visada pries mmm, bet zinot kaip buna su tais pojuciais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2008 11 21, 18:57)
Na as dar iki sekmad. palauksiu su NT, siaip kazkaip keistai maudzia pilveli, ne taip kaip visada pries mmm, bet zinot kaip buna su tais pojuciais mirksiukas.gif

Darykites NT-nes man anksciau uz jus negrazu darytis tongue.gif As tai tikrai sekmadieni arba pirmad. darysiu.Visoms linkiu svajoniu rezultato-II thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 21, 21:13)
Darykites NT-nes man anksciau uz jus negrazu darytis tongue.gif As tai tikrai sekmadieni arba pirmad. darysiu.Visoms linkiu svajoniu rezultato-II thumbup.gif

Mano HCG bus tik po Vitaminuko NT tongue.gif
Man juolab negrazu anksciau darytis. Panos greitai visos sisiojate ir darote NT mastau.gif
Atsakyti
Paemiau kortele is Eugenijos klinikos,nes pirmadieni einu i VK thumbup.gif
Paziurejau,kokie gi is tikro buvo musu grikiukai,ir tikrai-koncentracija-3mln (B - 2 mln,C - 1 mln)blink.gif doh.gif Ir reikejo cia svaigti 2 savaites,jei pas mus buvo tokie rodykliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oksana74: 21 lapkričio 2008 - 20:06
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 21, 20:59)
Paemiau kortele is Eugenijos klinikos,nes pirmadieni einu i VK thumbup.gif
Paziurejau,kokie gi is tikro buvo musu grikiukai,ir tikrai-koncentracija-3mln (B - 2 mln,C - 1 mln)blink.gif  doh.gif Ir reikejo cia svaigti 2 savaites,jei pas mus buvo tokie rodykliai doh.gif

O tau lengvai atidave kortele? nes maciau registraturoj kaip viena nestuke norejo atsiimt kortele, tai buvo pasakyta kad tai klinikos nuosavybe doh.gif nu nu, galvoju, vat imsiu ir papriestarausiu, bet nestuke ne pescia, sako atsvieksit tada viska ir nuotraukas grazinkit, tai nenorom, bet padare kopijas. O svaigot del to kad tikejotes nestuke.gif ? mums irgi sikart buvo prasti rezultatai, iki atplovimo A-0 verysad.gif ir parode tik po IUI, vat cia as susinervinau, bet kai pasake kad atplovus pasieke norma, tai kaip ir ramiau pasidare, irgi tikejausi.... bet manau reik rimtai kokybe gerint...ememes priemoniu, kad taip visos isgyret, tai MB jau geria Profertil, nors pries tai Tribestanaas buvo kone pusmeti vartotas doh.gif gal tik nezymiai kas ir pagerejo... o siaip po 2 nesekmingo IUI MB pareiske kad reik i VK kreiptis, sakau bus labai brangu, tai su tuo jau susitaiko ir matyt man irgi teks ten apsilankyt.... bet korteles tai nesinori atsiimt is Eugenijos klinikos... mano daktare tai gera, maloni.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2008 11 21, 22:37)
O tau lengvai atidave kortele? nes maciau registraturoj kaip viena nestuke norejo atsiimt kortele, tai buvo pasakyta kad tai klinikos nuosavybe  doh.gif  nu nu, galvoju, vat imsiu ir papriestarausiu, bet nestuke ne pescia, sako atsvieksit tada viska ir nuotraukas grazinkit, tai nenorom, bet padare kopijas. O svaigot del to kad tikejotes  nestuke.gif ? mums irgi sikart buvo prasti rezultatai, iki atplovimo A-0  verysad.gif  ir parode tik po IUI, vat cia as susinervinau, bet kai pasake kad atplovus pasieke norma, tai kaip ir ramiau pasidare, irgi tikejausi.... bet manau reik rimtai kokybe gerint...ememes priemoniu, kad taip visos isgyret, tai MB jau geria Profertil, nors pries tai Tribestanaas buvo kone pusmeti vartotas  doh.gif  gal tik nezymiai kas ir pagerejo... o siaip po 2 nesekmingo IUI MB pareiske kad reik i VK kreiptis, sakau bus labai brangu, tai su tuo jau susitaiko ir matyt man irgi teks ten apsilankyt.... bet korteles tai nesinori atsiimt is Eugenijos klinikos... mano daktare tai gera, maloni....  blush2.gif

Sveikute 4u.gif, tai kada startuosi 3IUI
Atsakyti
QUOTE(Lorde @ 2008 11 21, 21:45)
Sveikute 4u.gif, tai kada startuosi 3IUI

Labukas 4u.gif oi, startuosiu turbut tik nuo vasario vidurio ar galo, nes kita savaite einu pas gine siuntimo laparoskopijai (dar nebuvau pasidarius blush2.gif ) jau sau ir endometriozes itariu..., labai noreciau iki svenciu issioperuot, bet matyt neguldys taip manes... g.gif tai matyt teks po naujuju... o ir MB grikiukai lai pasigerina, tada startuosim, o kur gi dingsi ne startaves... ax.gif O tu kada zadi? kaip suparntu jau pradejai stimuliacija? neliepe pertraukos daryt? taip noretusi kad jums pasisektu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2008 11 21, 23:04)
Labukas 4u.gif oi, startuosiu turbut tik nuo vasario vidurio ar galo, nes kita savaite einu pas gine siuntimo laparoskopijai (dar nebuvau pasidarius  blush2.gif ) jau sau ir endometriozes itariu..., labai noreciau iki svenciu issioperuot, bet matyt neguldys taip manes... g.gif  tai matyt teks po naujuju... o ir MB grikiukai lai pasigerina, tada startuosim, o kur gi dingsi ne startaves...  ax.gif  O tu kada zadi? kaip suparntu jau pradejai stimuliacija? neliepe pertraukos daryt? taip noretusi kad jums pasisektu  wub.gif

kai paziurejo mane,tai sake taip viskas gerai,kad negalim daryti pertraukos ir vel stimuliacija,o jei dabar nesiseks tai sausio men darys histeroskopija,tai subado kiausides ir galimas nestuke.gif taip noretusi,
Atsakyti