Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Rafaela33 @ 2008 11 22, 16:00)
Supratau,  smile.gif Reiškiasi apsišarvuoti  kantrybe ir laukimu reikia  iki gruodžio 6 d ryto. mirksiukas.gif
Papildyta:

Šiaip jau keturis metelius su vyru laukiam laukiam ... bet kaip nėra taip nėra. Ir natūraliu būdu ir pradėjom jau su daktariukų pagalba. Keturi metai atrodo man visa amžinybė. Bet gal čia yra kurios  ir ilgiau laukia ... doh.gif

na tikrai,kad yra ir daugiau.tiesiog irgi visoss bunam pakilime,kad exxxxx,paskui sparniukus nuleidziam ir tiesiog laukiam.
kantrybes tau ir visoms mums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2008 11 22, 16:27)
aciu  4u.gif
bet reikalas tame,kad mums gine po IUI sake dar galim namuose padirbet ( ji turejo omeny,kad siandien,t.y. ketvirtad.ir rytoj - penktadieni), o paskui susilaikyt nuo santykiu  ax.gif
tai vat ir idomu,ar cia tas susilaikymas visas likusias 2 sav.turi but  g.gif

Kiek zinau dar ne vienai mergaitei to nepatare gine? Gal yra kokia ypatinga priezastis del ko sake susilaikyt.manau labai neisdykaujanr galit.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2008 11 22, 15:27)
aciu  4u.gif
bet reikalas tame,kad mums gine po IUI sake dar galim namuose padirbet ( ji turejo omeny,kad siandien,t.y. ketvirtad.ir rytoj - penktadieni), o paskui susilaikyt nuo santykiu  ax.gif
tai vat ir idomu,ar cia tas susilaikymas visas likusias 2 sav.turi but  g.gif

na jei liepe susilaikyt tai vadinas reikia
cia kad netrukdytum tvirtintis jei uzkibs matyt
o siaip laikytis teks kol gine leis jei teigiamas rezultatas
jei neigiamas tai iki mmm smile.gif
nesusilaikymas issaukia gimdos susitraukinejimus, kraujo pripludima, taigi kam rizikuot?
mums liepe pora dieneliu pasidarbuot o paskui nesake nieko, bet mums naturaliai taip jau iseis-mb pirmadieni i komandiruote isvaziuoja, tai tokiu klausimu net nekilo, o kadangi ginei sakiau kad isvaziuoja, tai irgi neliepe nieko
Atsakyti

Oi mergaites,tuoj isprotesiu doh.gif doh.gif doh.gif
MMM dar nera,testas neigiamas doh.gif doh.gif doh.gif Savijauta klaiki doh.gif
Geriau jau anksciau ateitu nei veliau, verysad.gif verysad.gif verysad.gif oi kokie skaudus isbandymai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 11 22, 18:39)
Oi mergaites,tuoj isprotesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif
MMM dar nera,testas neigiamas doh.gif  doh.gif  doh.gif Savijauta klaiki doh.gif
Geriau jau anksciau ateitu nei veliau, verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif oi kokie skaudus isbandymai doh.gif  doh.gif  doh.gif

Patirtas jausmas lauriuxxx
Man irgi taip buvo.

Laikykis, gal kažkaip atsiras tos II stebuklingos juostelės, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 11 22, 17:39)
Oi mergaites,tuoj isprotesiu doh.gif  doh.gif  doh.gif
MMM dar nera,testas neigiamas doh.gif  doh.gif  doh.gif Savijauta klaiki doh.gif
Geriau jau anksciau ateitu nei veliau, verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif oi kokie skaudus isbandymai doh.gif  doh.gif  doh.gif

Sutinku ziaurus tas isbandymas doh.gif todel as NT nedarau nes yra kiaulistes desnis kai tik pasidarau taip ir uz valandos prasideda mm, bet visi pozymiai, kad toj ateis tos valkatos, o kaip as ju nelaukiu.
Atsakyti
QUOTE(Innesiukas @ 2008 11 23, 01:07)
Sutinku ziaurus tas isbandymas doh.gif  todel as NT nedarau nes yra kiaulistes desnis kai tik pasidarau taip ir uz valandos prasideda mm, bet visi pozymiai, kad toj ateis tos valkatos, o kaip as ju nelaukiu.

Man ir visi pozymiai kad jos ateis,bet..... blink.gif as ir ju nelaukiu schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2008 11 22, 17:34)
na jei liepe susilaikyt tai vadinas reikia
cia kad netrukdytum tvirtintis jei uzkibs matyt
o siaip laikytis teks kol gine leis jei teigiamas rezultatas
jei neigiamas tai iki mmm smile.gif
nesusilaikymas issaukia gimdos susitraukinejimus, kraujo pripludima, taigi kam rizikuot?
mums liepe pora dieneliu pasidarbuot o paskui nesake nieko, bet mums naturaliai taip jau iseis-mb pirmadieni i komandiruote isvaziuoja, tai tokiu klausimu net nekilo, o kadangi ginei sakiau kad isvaziuoja, tai irgi neliepe nieko

aciu mergaites 4u.gif tiek daug nuomoniu ir visu skirtingos doh.gif teks matyt 2 sav. pakentet blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(zazaiza @ 2008 11 22, 19:21)
aciu mergaites  4u.gif  tiek daug nuomoniu ir visu skirtingos  doh.gif  teks matyt 2 sav. pakentet  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif

Aš irgi sutinku kad reikia pakentėti, bet aš jau tikriausiai įsivaizduoti pradėjau kad esu nestuke.gif . Čia psihologinis momentas lotuliukas.gif
O kaip po iui ar liepė ginė pagulinėti tą dieną, ar galima iškarto dirbti.. ir šiaip viską daryti?? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rafaela33: 22 lapkričio 2008 - 19:03
QUOTE(Rafaela33 @ 2008 11 22, 20:00)
Aš irgi sutinku kad reikia pakentėti, bet aš jau tikriausiai įsivaizduoti pradėjau kad esu  nestuke.gif . Čia psihologinis momentas  lotuliukas.gif
O kaip po iui ar liepė  ginė pagulinėti tą dieną, ar galima iškarto dirbti.. ir šiaip  viską daryti??  rolleyes.gif

Po 1 IUI as jau kita diena isivaizdavau,kad esu nestuke.gif ,si karta jau ramesne, bijau prisisvajot unsure.gif
o dirbti turbut galima,tik aisku ne bulviu maisus tampyt ,man bent jau nesiule nei pagulet,nei darbus mest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuxxx @ 2008 11 22, 18:11)
Man ir visi pozymiai kad jos ateis,bet..... blink.gif as ir ju nelaukiu schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Artejanciu MM pozymiai-gai sutapti su nestumo pozymiais, kol jos neatejo dar yra vilties .Gali buti kad isviso nei mm nei nestumo pozymiu nejausit. Belieka kartoti NT arba laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaminukas @ 2008 11 23, 03:32)
Artejanciu MM pozymiai-gai sutapti su nestumo pozymiais, kol jos neatejo dar yra vilties .Gali buti kad isviso nei mm nei nestumo pozymiu nejausit. Belieka kartoti NT arba laukti 4u.gif

Oi, Vitaminuk, kad tavo zodziai tiesiai Dievuliukui i ausi 4u.gif wub.gif
Reikia kantriai laukti blush2.gif
Skaiciau kad tos stimuliacijos isderina cikla verysad.gif
Atsakyti