Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Sveikos visos,
nepykit kad nieko jums jau senai neparasau. Daznai prisijungiu, paskaitau visu pasisakymus ir uz visas sergu. Dziaugiuosi kuriom pasiseke, neliudekit tos kurioms nepasiseke po IUI kaip ir man:( mes bandysim 2IUI kitais jau metais, nes iki to laiko, reikia pagydyti vyriski, kad padaugetu grikiuku:) sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2008 11 21, 20:37)
O tau lengvai atidave kortele? nes maciau registraturoj kaip viena nestuke norejo atsiimt kortele, tai buvo pasakyta kad tai klinikos nuosavybe  doh.gif  nu nu, galvoju, vat imsiu ir papriestarausiu, bet nestuke ne pescia, sako atsvieksit tada viska ir nuotraukas grazinkit, tai nenorom, bet padare kopijas. O svaigot del to kad tikejotes  nestuke.gif ? mums irgi sikart buvo prasti rezultatai, iki atplovimo A-0  verysad.gif  ir parode tik po IUI, vat cia as susinervinau, bet kai pasake kad atplovus pasieke norma, tai kaip ir ramiau pasidare, irgi tikejausi.... bet manau reik rimtai kokybe gerint...ememes priemoniu, kad taip visos isgyret, tai MB jau geria Profertil, nors pries tai Tribestanaas buvo kone pusmeti vartotas  doh.gif  gal tik nezymiai kas ir pagerejo... o siaip po 2 nesekmingo IUI MB pareiske kad reik i VK kreiptis, sakau bus labai brangu, tai su tuo jau susitaiko ir matyt man irgi teks ten apsilankyt.... bet korteles tai nesinori atsiimt is Eugenijos klinikos... mano daktare tai gera, maloni....  blush2.gif

Priejau,pasakiau,kad duotu,tipo kita savaite atnesiu lotuliukas.gif tai ir dave thumbup.gif
O del grikiuku,tai is vis mums buvo sokas,nes mes jau darem spermograma,ir buvo normospermija,o dabar sie tau doh.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, kuo arčiau mmm diena, tuo labaiau širdis tuksena, kad tik jų nesulaukčiau blush2.gif

Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Mano 4 IUI data 11.24 d. Turiu nemazai folikulu, trys is ju yra dominuojantys.
Visoms kurios darys NT SEKMES!
Atsakyti
Sveikos,

nors su IUI dabar pertrauka, bet pasiskaitau dažnai šį skyrelį ir už visas labai sergu 4u.gif

QUOTE(Diana K.L. @ 2008 11 21, 15:37)
Panos, aš iš po apžiūros, teks man dar vieną ciklą praleisti, cistomis išėjau.
Rado 1 folikulinę cistą ir 2 geltonkūnio cistas. Nemoku apsakyti, kaip susinervinau doh.gif
Net ginės pamiršau iš tų nervų paklausti, kokia geltonkūnių cistų susidarymo priežastis.
Taigi, dar kartą, noriu pakelti pasenusią temą - kokios geltonkūnių cistų susidarymo priežastys? Būčiau dėkinga už atsakymus.

vakar ir aš sužinojau, kad yra cista, kaip suprantu geltonkūnio, nes ginė sakė, kad folikulas labai didelis,ovuliavęs, bet dar nesunykęs, ir negalim toliau stimuliuot, kadangi didelė ertmė trukdys kitiems augti g.gif Irgi gavau KT, traktuoju kaip atostogas ir taupysim pinigėlius gruodžio IUI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana74 @ 2008 11 21, 19:59)
Paemiau kortele is Eugenijos klinikos,nes pirmadieni einu i VK thumbup.gif
Paziurejau,kokie gi is tikro buvo musu grikiukai,ir tikrai-koncentracija-3mln (B - 2 mln,C - 1 mln)blink.gif  doh.gif Ir reikejo cia svaigti 2 savaites,jei pas mus buvo tokie rodykliai doh.gif

oho
ir tau su tokiais rezultatais IUI dare? blink.gif
o kokie po atplovimo rezultatai?
tiesa man vakar tepliojo nemazai i vakara ir taip slapiai
dabar galvoju ar cia del O ar is kaklelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 lapkričio 2008 - 09:57
QUOTE(qqte @ 2008 11 22, 09:55)
oho
ir tau su tokiais rezultatais IUI dare?  blink.gif

Tai cia pas mus po atplovimo 3 mln!!! doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, merginos. Kaip cia ramu
nesuprantu kodel niekas nedaro NT. Tos kurioms IUI buvo atliktas iki 11.10 jau siandien ir rytoj turi darytis. Vitaminukas - pirmadieni, as tureciau darytis HCG antradieni, bet kadangi nenoriu sau gadinti gimtadienio nuotaikos, darysiu treciadieni.
Atsakyti
QUOTE(Anastasija25 @ 2008 11 22, 11:11)
nesuprantu kodel niekas nedaro NT. Tos kurioms IUI buvo atliktas iki 11.10 jau siandien ir rytoj turi darytis. Vitaminukas - pirmadieni, as tureciau darytis HCG antradieni, bet kadangi nenoriu sau gadinti gimtadienio nuotaikos, darysiu treciadieni.

AS manau, VITAMINUKAS sekmadieni, pateiks ataiskaita tongue.gif Nes kaskokiu ytarimu jau yra-reik patikslinti lotuliukas.gif
Su artejanciu gimtadieniu ANASTASIJA25-linkiu nuostabiausios dovanos-AUKSTU HCG SKAICIUKU 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(qqte @ 2008 11 22, 10:55)
oho
ir tau su tokiais rezultatais IUI dare?  blink.gif
tiesa man vakar tepliojo nemazai i vakara ir taip slapiai
dabar galvoju ar cia del O ar is kaklelio  g.gif

Gali buti po O-nes si karta ir man taip gausiai buvo...turejau net persirengt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitaminukas: 22 lapkričio 2008 - 10:25
QUOTE(Anastasija25 @ 2008 11 22, 11:11)

o gal kaip tik pakelsi nuotaika didis.gif
Papildyta:
[quote=vitaminukas,2008 11 22, 11:27]
AS manau, VITAMINUKAS sekmadieni, pateiks ataiskaita tongue.gif Nes kaskokiu ytarimu jau yra-reik patikslinti lotuliukas.gif

o kokiu itarimu turi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgele77: 22 lapkričio 2008 - 10:29
Sveikutės, visai nakti nemiegojau, prieš ryta gal pora val nusnudau, prakaitas muša, šona maudžia, narvuojuos pati nežinau dėl ko, ramunėlių arbatos išsiviriau sakau gal padės, o tai kažkokia paranoja prasideda, nesuprantu kas darosi doh.gif
Dar šisndien svečių ateis reikkia ruoštis, o aš tokios būsenos, kad savęs nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
[quote=jurgele77,2008 11 22, 11:30]
o gal kaip tik pakelsi nuotaika didis.gif
[quote=vitaminukas,2008 11 22, 11:27]
o kokiu itarimu turi ax.gif
[/quote]
O kad mm neateis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Diglė @ 2008 11 22, 11:33)
Sveikutės, visai nakti nemiegojau, prieš ryta gal pora val nusnudau, prakaitas muša, šona maudžia, narvuojuos pati nežinau dėl ko, ramunėlių arbatos išsiviriau sakau gal padės, o tai kažkokia paranoja prasideda, nesuprantu kas darosi  doh.gif
Dar šisndien svečių ateis reikkia ruoštis, o aš tokios būsenos, kad savęs nesuprantu  schmoll.gif

Laikykis, stenkis negalvot-siuo metu ypac reik ramybes-isgerk konjako slakeki. Na nezinau-tiesiog stenkis save kaskuo uzimt, jau greit.... 4u.gif
Atsakyti