Įkraunama...
Įkraunama...

Gekonai ir kiti driežai

Oi, labai gaila, kad numirė.
Dėl maisto, tai Kaune problemų nėra - pas Vilmantą beveik visada būna svirplių, zoofobusų, tarakonų; dar yra parduotuvė "Scorpena", joje maisto taip pat yra, bet ten brangiau. Geriausia maistą veisti pačiai. Bandėm veisti svirplius, bet nekaip sekėsi, tai dabar bandom veisti zoofobusus, sekasi geriau - jau turim vieną vabalą, vieną lėliukę ir vieną lervą, kuri greit virs lėliuke. Svirpliai greitai išmiršta, o zoofobusai - ne. smile.gif
Atsakyti
Mes tai vasarą žiogų prigaudydavom, tai labai gerai valgė. Ir be problemų, vis gali pasigauti šviežio maisto. Svipliai tikrai greitai išmirdavo, juokavom, kad priedo prie augintinių, tai dar ir jų maistelis augintiniai. O man zoofubusų nevalgė buvau nupirkus veiną kartą.
Atsakyti
Mano irgi iš pradžių neėmė zoofobusų.. Spėju nebuvo matę tokio didelio maisto smile.gif nes prieš tai buvo maitinami musių lervom ir milčiais. Tai pripratinau aš prie zoofobusų. Kadangi ėda iš rankų, paėmiau į delną lervą (zoofobusą) ir tik patį galiuką judantį pakišau, tai paėmė. Tai taip darant ir įprato smile.gif na bent jau aš taip spėju, kad taip buvo 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal patarsi kur Vilniuje galima būtų pažiūrėti ir išsirinkti eublefarų ar kokį kitokį driežiuką? rolleyes.gif
Atsakyti
Parduotuvių sąrašą galite rasti čia (nežinau ar visos tos parduotuvės dar egzistuoja).
Jeigu norite pirkti iš žmogaus (kaip yra pigiau ir patikimiau), tai nemažai skelbimų rasite čia.
Atsakyti
Labai grazus drieziukai....pati esu auginusi 7 metus iguana! Todel esu susidurusi ir su siais groziais. Neseku temos, bet jei neklystu jie dar valgo tokias kirmeles pavadinimu ZOOFOBUSAI, bet del issamesnes informacijos galima kreiptis pas kauniete RIMA. Ji augina ir gydo daugybe egzotu!!! Del kontaktu rasyti i AZ
Atsakyti
mano sunus irgi nori auksinio gekono noriu paklausti ar juos galima maitinti darzovemis nes girdejau kad kai kuriuos taip o pati svirpliu bijau o sunus isvaziuotu, ka tada daryciuau
aciu
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2010 12 01, 18:35)
del issamesnes informacijos galima kreiptis pas kauniete RIMA. Ji augina ir gydo daugybe egzotu!!!

Rima perdėtai pasitikėti nereiktų. Tie jos gydymo būdai ir pačios gyvūnų laikymo sąlygos abejotinos. Daug ką pasako ši nuotrauka ir komentarai po ja: http://www.egzotika....p?photo_id=4772. Aišku Rima patarti gali ir yra auginusi daug egzotinių gyvūnų, bet daug dalykų nutylima...

QUOTE(matuke @ 2011 01 14, 18:32)
mano sunus irgi nori auksinio gekono noriu paklausti ar juos galima maitinti darzovemis nes girdejau kad kai kuriuos taip o pati svirpliu bijau o sunus isvaziuotu, ka tada daryciuau
aciu
ax.gif

Auksiniai gekonai yra visaėdžiai, bet tai reiškia, kad jie tik retkarčiais užkanda minkštų vaisių (bet ne kiekvienas juos išvis valgo), o pagrindinis maistas aišku yra vabzdžiai. Šiaip auksiniai gekonai nėra labai tinkami driežai pradedantiesiems ir yra gana agresyvūs. Geriau pasirinkti kokį pradedantiesiems tinkamą driežą. Šiame straipsnyje yra išvardinti geriausiai pradedantiesiems tinkami driežai: http://ropliai.ucoz....iezus/28-1-0-53
Atsakyti
gal kas zino is kur gauti skiauteretaji gekona?

o kalbant apie auksinius gekonus tai ant ranku jie eina noriai tik reikia kol biski mazesni papratint

girdejau kad i terariuma gekonui iskart visus 20 svirpliu suleist galima,ar tai tiesa?
g.gif
Papildyta:
reikia suleisti visus ziogus is karto ir imesti koki morkos gabaliuka ir gyvens jie tau kol nebus suvalgyti biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
sveika devoza noriu paklausti uz kiek parduodi leopardinius gekonus
ps:jei dar vis parduodi 4u.gif
Papildyta:
yra lb gera parduotuve justiniskese kur yra prie sankryzos norfa ir turgelis mazas tai po norfa yra parduotuviu ivairiu o gale yra parduotuve ziogas ,ten pilnos lentynos prikrautos visokiu zofobusu svirpliu ir das velnias zino kokiu vabalu ten visokiu ropliu pardavineja dar voru varliu ir netgi sraigiu

ps:cia vilniuje
Atsakyti
As auginu du eublefarus,mieli gyvuneliai. Laisvai imami i rankas. Pasiziuri katinas i juos per terariumo stikla smile.gif Bet jeigu as juos paleidziu po kambari, katinas ju nemedzioja, draugauja su jais. Per laika suprato, kad jis ne vienas augintinis namuose smile.gif
taip pat, jei kam reikia, turiu parduoti zoofobusu. Rasykit AZ.
Atsakyti
o mane sunus ikalbejo nupirkti auksini gekona.
tai turim daug geru uzsiemimu doh.gif
ir kadangi musu aukselis zoofobusu nekramsnoja, maitinam ji svirpliais.
taip atsirado dar vienas idomus uzsiemimas - pradejom veist svirplius.
va taip mums sekasi. o gekonas labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors žino kiek maždaug kainuotu visa įranga Leopardiniui gekonui jei terariumo norėčiau aš nemažo apie 100 litru su visokiom lepom ten tas smėlis , drožlės visokie akmenys, sildantys akmenys nu vienu zodžiu visko ko reikia siam gyviui kad terariumas butu grazus ????? Prašau kas augina pasvarstikit kiek galėtu kainuot viskas su visu terariumu,ačiū už atsakimus. smile.gif thumbup.gif dry.gif
Atsakyti