Įkraunama...
Įkraunama...

o štai ir mes!

QUOTE (evutes_mama @ 2004 05 27, 16:47)
Cia siandien laukiam kol baigsis lietus ir bus galima i laukeli biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

Angelelis wub.gif wub.gif wub.gif
Ir kokia jau didele rolleyes.gif sunkiai isivaizduoju, kad ir mano maze greitai tokia bus...
Atsakyti
QUOTE (nerez @ 2004 06 29, 22:12)

Ir kokia jau didele rolleyes.gif sunkiai isivaizduoju, kad ir mano maze greitai tokia bus...

Mano zodziai- as ir pernai pavydziai ziurejau i metinukaus ir galvojau, kada maniske tokia bus? g.gif
O ji jau metinuke rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, su kasytem tai sauniai grazuolyte atrodo thumbup.gif thumbup.gif O su pagalvem tai prajuokinai laugh.gif laugh.gif Zinok, as argi nespeju pagalviu, ir aplamai visos patalynes, ant lovu atgal det laugh.gif laugh.gif laugh.gif Vartymasis nezmoniskas, vienas is megstamiausiu uzsiemimu pas mano vyruka laugh.gif laugh.gif laugh.gif Cia tai geras thumbup.gif Ne mes vieni tokie clap.gif laugh.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Cia mes pusryciaujam...
As jau atsigeriau

Mama, gal tu nori? g.gif

As geriau ant lovos pasokinesiu- kad nesustoreciau laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Valgom zemuoges trintas su cukrumi ir grietine essen.gif

Bet batonas skaniau laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1088758404[/mergetime]
Kol mama "Supermamoj" sedejo stai kas atsitiko

"Tipo" miega laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Kažkaip senokai nebuvau pas jus užsukusi. g.gif Paaugusi mergina, tai konkrečiai. thumbup.gif O su tėčiu, tai tikrai saldžiai miega. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (mažulka @ 2004 07 02, 11:01)
Kažkaip senokai nebuvau pas jus užsukusi. g.gif Paaugusi mergina, tai konkrečiai. thumbup.gif O su tėčiu, tai tikrai saldžiai miega. thumbup.gif

Cia vakar rolleyes.gif Sedziu prie kompo ir galvoju ko cia taip tylu- atsisuku o manieji ant sofkutes nuluze wub.gif
Atsakyti
Nu faina tavo mergička, tikrai paaugus, plaukuosena thumbup.gif thumbup.gif Kur su tėčiu miega, tai išvis wub.gif

Bet alia kaip žemuogių su cukrum užsimaniau blink.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (laiva @ 2004 07 02, 11:10)
Bet alia kaip žemuogių su cukrum užsimaniau blink.gif laugh.gif

As ir noreciau nes kaip yra yra ir kam suvalgyti laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Ten kur apsimetineja miegancia, labai miela, tiesiog wub.gif
Atsakyti
QUOTE (dzeka @ 2004 07 02, 11:19)
Ten kur apsimetineja miegancia, labai miela, tiesiog wub.gif

Teks ir tau dukryte gamintis laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
grazuole musu Evute wub.gif ir mamytes kampas matosi vienoj nuotraukelej.... laugh.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (GiedrUla @ 2004 07 02, 13:34)
grazuole musu Evute wub.gif ir mamytes kampas matosi vienoj nuotraukelej.... laugh.gif wink.gif

Kurgi tas mamytes kampas? g.gif -veidrodyje? g.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti