QUOTE (Erika Čerškuvienė @ 2004 06 04, 12:25) |
Nebūkit tokia kategoriška.Jei ginekologė siūlo spiralę,tai jau nėra taip blogai.Blogiau būtų ,jei nieko nesiūlytų.O dėl kontraceptikų,tai iš mano pusės būtų neetiška girti vienus tik kuriuos. Kiekviena moteris turi atsitaikyti juos pagal savo organizmą.Kurie geri vienai,gali sukelti pašalinius poveikius kitai.Galiu tik nurodyti kiek specifiškesnius:Diane35 mažina plaukuotumą,spuoguotumą,Jeanine gerina odą,Evra-pleistro forma,Nuva Ring-kontraceptinis žiedas į makštį. |

QUOTE (Erika Čerškuvienė @ 2004 06 04, 22:25) |
Nebūkit tokia kategoriška.Jei ginekologė siūlo spiralę,tai jau nėra taip blogai.Blogiau būtų ,jei nieko nesiūlytų.O dėl kontraceptikų,tai iš mano pusės būtų neetiška girti vienus tik kuriuos. Kiekviena moteris turi atsitaikyti juos pagal savo organizmą.Kurie geri vienai,gali sukelti pašalinius poveikius kitai.Galiu tik nurodyti kiek specifiškesnius:Diane35 mažina plaukuotumą,spuoguotumą,Jeanine gerina odą,Evra-pleistro forma,Nuva Ring-kontraceptinis žiedas į makštį. |

Nesuprantu cia parase kazkodel asmeniskai

Be reikalo vyras daugiau nenori - labai graži jūsų mergytė ir matosi, kad labai tėvelį myli

QUOTE (ely @ 2004 06 05, 13:32) |
Be reikalo vyras daugiau nenori - labai graži jūsų mergytė ir matosi, kad labai tėvelį myli ![]() |
Mano vyras nemoka visu myleti, jei myli tai viena ir labai labai

Sako, kad nemyles kito vaikelio kaip Evutes

Kokia graži būsima "supermama".
O ypač graži gamtoje, kur mažoji Evutė taip išryškėja.
Pasimato visas jos grožis.

Lbai jau faina mergaiciuke
ir seimyna jusu

Simpatulka jusu Evute
kaip ir mamyte

Grazuolyte mergelyte
Man i marteles tiktu, Dominykas pora men. vyresnis

QUOTE (californiagirl @ 2004 06 22, 16:19) |
Grazuolyte mergelyte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oi koks fainuolis mums i zentelius taiko :wub

Nuostabi nustabi mergytė, tiesiog neišpasakyto grožio. Ypač gražu ten, kur lietučio, nustojančio lyti laukiate