Įkraunama...
Įkraunama...

o štai ir mes!

QUOTE (Erika Čerškuvienė @ 2004 06 04, 12:25)
Nebūkit tokia kategoriška.Jei ginekologė siūlo spiralę,tai jau nėra taip blogai.Blogiau būtų ,jei nieko nesiūlytų.O dėl kontraceptikų,tai iš mano pusės būtų neetiška girti vienus tik kuriuos.
Kiekviena moteris turi atsitaikyti juos pagal savo organizmą.Kurie geri vienai,gali sukelti pašalinius poveikius kitai.Galiu tik nurodyti kiek specifiškesnius:Diane35 mažina plaukuotumą,spuoguotumą,Jeanine gerina odą,Evra-pleistro forma,Nuva Ring-kontraceptinis žiedas į makštį.

g.gif g.gif ne tame skyrelyje
Atsakyti
QUOTE (Erika Čerškuvienė @ 2004 06 04, 22:25)
Nebūkit tokia kategoriška.Jei ginekologė siūlo spiralę,tai jau nėra taip blogai.Blogiau būtų ,jei nieko nesiūlytų.O dėl kontraceptikų,tai iš mano pusės būtų neetiška girti vienus tik kuriuos.
Kiekviena moteris turi atsitaikyti juos pagal savo organizmą.Kurie geri vienai,gali sukelti pašalinius poveikius kitai.Galiu tik nurodyti kiek specifiškesnius:Diane35 mažina plaukuotumą,spuoguotumą,Jeanine gerina odą,Evra-pleistro forma,Nuva Ring-kontraceptinis žiedas į makštį.

g.gif g.gif g.gif g.gif
Nesuprantu cia parase kazkodel asmeniskai g.gif g.gif
Atsakyti
Be reikalo vyras daugiau nenori - labai graži jūsų mergytė ir matosi, kad labai tėvelį myli wub.gif
Atsakyti
QUOTE (ely @ 2004 06 05, 13:32)
Be reikalo vyras daugiau nenori - labai graži jūsų mergytė ir matosi, kad labai tėvelį myli wub.gif

Mano vyras nemoka visu myleti, jei myli tai viena ir labai labai wub.gif wub.gif
Sako, kad nemyles kito vaikelio kaip Evutes wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokia graži būsima "supermama". wub.gif wub.gif wub.gif O ypač graži gamtoje, kur mažoji Evutė taip išryškėja. smile.gif Pasimato visas jos grožis. wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif abi labai fainos! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Lbai jau faina mergaiciuke wub.gif ir seimyna jusu thumbup.gif
Atsakyti
Simpatulka jusu Evute wub.gif kaip ir mamyte thumbup.gif
Atsakyti
Grazuolyte mergelyte wub.gif wub.gif wub.gif Man i marteles tiktu, Dominykas pora men. vyresnis wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 06 22, 16:19)
Grazuolyte mergelyte wub.gif wub.gif wub.gif Man i marteles tiktu, Dominykas pora men. vyresnis wink.gif thumbup.gif

Oi koks fainuolis mums i zentelius taiko :wub blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Nuostabi nustabi mergytė, tiesiog neišpasakyto grožio. Ypač gražu ten, kur lietučio, nustojančio lyti laukiate wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Musu pirmosios kasytes rolleyes.gif --Resize_Images_Alt_Text--
laugh.gif laugh.gif
Atsakyti