QUOTE(ne_mamukas @ 2010 09 03, 14:46)
Sveiki, ateinu ir aš čia su savo fobijom
Rugsėjo pabaigoj, skrendu viena į Švediją, iš Rygos. Tai turiu n klausimų ir daug baimių.. Baimė tai nenugrybauti ten, ar nesusikalbėti jei kas atsitiks, bet nuskridus į Švediją, tai nežinau net kur eiti.... Skrendu su rankiniu bagažu, ar Rygoj kai eini užsicekinti ar sveria tą rankinę??
Dar turiu klausimėliu:
1. Geriu kontraceptikus, ar reikia jiems recepto? Galvoju įsidėsiu į piniginę, gal netikrins?
2. Kaip suprantu visą kosmetiką turėsiu susidėt į maišelį? Ten pvz tušai, lūpdažiai ir pan..??
3. Kai nuskrisiu į Švediją išlipu iš lėktuvo, nueinu į oro uostą ir kaip išeit iš jo? Dar juk yra kažkoks tikrinimas?
Aš išprotėsiu...kaip bijau, kad nenugrybaučiau ten viena...ar kad nesusikalbėsiu
rankinio bagazo niekas niekur nesveria
1. isidekite tas tabletes ir nesijaudinkit, rankiniam bagaze skrendant i Kanada turejau citramono, mezymo, anglies, niekas ju netrauke ir netikrino.
2. turejau vazelina isimetus i kisenele, bet tai nera skystis, kaip pvz makiazo valiklis ar kvepalai(Rankiniame bagaže leidžiama turėti tik nedidelius kiekius skysčių. Skysčiai turi būti atskiruose, ne didesniuose nei 100 mililitrų, induose. Šiuos indus turite įdėti į vieną permatomą ir užsegamą plastikinį, ne didesnį nei 1 litro, krepšelį.).
3. islipus jusu niekas neturetu tikrinti, tiesiog eikite su kitais keleiviais arba visur ieskokite nuorodu su uzrasu EXIT. jei bijot nugrybaut ne ten pasirasykit angliskai fraziu pagrindiniu, ko noretumete paklausti pasiklydus
as buvau paklydus oro uoste Toronte(neisivaizduoju kaip

), tai svarbiausia yra nepanikuoti, o tiesiog susirasti oro uosto darbuotoja, paaiskinti jam kad paklydote ir paklausti kur galima rasti reikiama terminala ar isejima ar dar kazka

is patirties sakau, kad geriau susirasti vyra darbuotoja