Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių žiedlapiai

QUOTE(sonatos @ 2006 06 27, 16:09)
pas tave katyte rodos ziedlapiai balti tik keliatas raudonu imasyta?

net nezinau is tiesu kokios spalvos buvo..bet manau ir balti ir raudoni..nes kitoj nuotraukoj visokiu matos...na kur albumuose sudejau
Atsakyti
ot kaip gerai, kad čia užsukau - būčiau visai pamiršusi apie žiedlapius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lijo @ 2006 06 28, 19:40)
ot kaip gerai, kad čia užsukau - būčiau visai pamiršusi apie žiedlapius  doh.gif

o iš kur ėmei??????????
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2006 07 30, 14:46)
o iš kur ėmei??????????

na gal aš padėsiu ir. Žiedlapius mums užsakė gėlių turguje. Paprašė pirmos pasitaikiusios moterėlės ir ji be jokių problemų sutiko pririnkti...tik įdomu ar mokėjo, tačiau manau, jog simboliškai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elij`a @ 2006 07 31, 00:44)
na gal aš padėsiu ir. Žiedlapius mums užsakė gėlių turguje. Paprašė pirmos pasitaikiusios moterėlės ir ji  be jokių problemų sutiko pririnkti...tik įdomu ar mokėjo, tačiau manau, jog simboliškai. rolleyes.gif

o tai tau blink.gif blink.gif
Gera mintis bigsmile.gif
o jei pažadės ir apgaus g.gif g.gif
reiks keliu paprašyti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi užsisakiau gelių turguje, pas rožėmis prekiaujančią moteriškę, paėmė 8 litus už maišą.
Atsakyti
Mano pirsliene uzsisakinedama puokste pas floriste ziedlapius gaus nemokamai ax.gif
Atsakyti
kaip gerai kad cia narsau smile.gif kita savaitgali vestuvese pirma pamerge einu, tai jaunuosius noriu nustebinti su ziedlapiais, bet niekaip nzn ir nesugalvojau is kur ju gauti, o cia viskas kaip ant delno smile.gif jau ryt lekiu i turgu ir atrodo tureciau gauti biggrin.gif aciu visom uz info, kad ir netiketa biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat uzejau i turgu, pakalbinau pirma sutikta moteriske ir ji man pazadejo ziedlapiu gal uz 5 Lt Bet tuo istorija nesibaigia..
Ateinu as po savaites tu ziedlapiu, o ji: "vaje! tikriausiai busiu ka tik atidavus, galvojau, kad cia tu..." blink.gif . Ir isleke po turgu ieskot man dar ziedlapiu doh.gif Uz poros minuciu grizta su pilnu maisu. Sako: "bet bus 20 Lt, labai geras rozes nuskabiau". O ziedlapiai tikrai geri - sviezus, dideli ir visi raudoni wub.gif
Tai finale likau dar labaiu patenkinta.
Bet faktas, kad reikia vis delto pasirupinti garantijomis thumbup.gif
Atsakyti
vestuvese sudalyvavau biggrin.gif ir ziedlapiais jaunuosius apmetem smile.gif o uzsisakiau ju net trijose vietose, kad tik gauciau nemaza kieki biggrin.gif turguje uz galvute paprase lito, tada nuvariau i parduotuves, kur pardavinejamos geles (bet ne superines geliu parduotuves, o tokias kurios buna prekybos centruose) ir labai nustebau, bet be problomeu sekes paprasyti, nes visas tas geles nurasyneje ir metai i konteinerius smile.gif tik va vienoj sake meta i koneinerius, bet kai atejau paprase uz maiseli 10 Lt (isanksto perspeta nebuvau), bet tikrai nepagailejau buvo pririnke baltu roziu ir kelios raudonos laaabaaaiiii dideli ziedai ir sumokejau 4 Lt, o uzteko visiskai visiskai smile.gif
Atsakyti
oi kaip grazu tikrai tie ziedlapiai wub.gif
Dar esu girdejusi, kad del kiekio galima primaisyti ir jurginu ziedlapiu (lyg taip vadinasi) tokie dideli ruzavi ziedai tu geliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai, kad neapsimoka. Roziu ziedlapiu gauti nesunku, brangiai nekainuoja. Nebent jurginus tavo mociute darzelyje augina biggrin.gif
Atsakyti