Įkraunama...
Įkraunama...

Rožių žiedlapiai

Savo puokšyte dariausi Kaune „Ryti rasoje“ salone, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif salonas, labai malonios floristes. Padare nuostabia puokstyte ir uz 10LT pririnko roziu ziedlapiu, tai gavosi nemazas maiselis, labai graziu pririnko, geltonu, baltu ir raudonu, nuotraukose atrodo thumbup.gif thumbup.gif girdejau, kad kitos nuotakos nepatingi nulekti iki Neveroniu siltnamiu biggrin.gif Kaune, tai ten didziausia maisa prirenka ziedlapiu uz simboline kaina smile.gif Bet man kelias lygiai tiek pat butu kainaves, kiek tas maisiukas biggrin.gif
Atsakyti
As tai siauliuose pas floriste uzsakiau visas geles ir sau ir 6 pamergem ir vyrukams i atlapus, tai paprasiau ir man pririnko maiseli ziedlapiu uz ta pacia kaina thumbup.gif
geliu mergaites labai graziai jais barste man taka baznycioje, bet sveciai kai mete ant galvu lauke prie baznycios iseinant tai nelabai kas gavosi blush2.gif nes buvo vejas ir juos nese ne ten kur reikejo doh.gif na bet balandziai viska atpirko wub.gif
Atsakyti
aš užsisakiau gėlių salone šalia savo namų, žiedlapiai buvo labai švieži, spalvytė buvo graži, tokia tamsiai rožinė thumbup.gif kainavo 10Lt maišas
Atsakyti
as nuejau i turgeli paparasiau pas viena rozininke tai si pririnko vis maisa. Daug ir graziu. Pinigu neeme, tai sokalada ibrukau smile.gif

bet taip ir nepasinaudojau...kadangi liepe det i saldytuva, kad nepavystu, tai taip ir liko saldytuve doh.gif gaila buvo, na bet ka padarysi, vis per ta skubejima viskas doh.gif
Papildyta:
as nuejau i turgeli paparasiau pas viena rozininke tai si pririnko vis maisa. Daug ir graziu. Pinigu neeme, tai sokalada ibrukau smile.gif

bet taip ir nepasinaudojau...kadangi liepe det i saldytuva, kad nepavystu, tai taip ir liko saldytuve doh.gif gaila buvo, na bet ka padarysi, vis per ta skubejima viskas doh.gif
Atsakyti
O sakykit, kas paskui tuos ziedapius surenka prie baznycios, ar pacioje baznycioje? g.gif Ar cia jaunieji neturetu rupintis.
Atsakyti
jeigu kam nors reikia ziedlapiu tai man rekomenavo o pati velaiu dar pasitikslinau kur galima gauti, vilnietes vaziuokite i geliu turgeli ir pas bet kokia pardaveja pries pora dienu paprasykite kad jums paliktu. sake kad prirenka pilna dideli maisa ziedlapiu uz 10lt. manau tikrai apsimoka thumbup.gif
as sau uzsakinesiu, nes man reikes ju papuosimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(creative @ 2008 01 30, 18:41)
O sakykit, kas paskui tuos ziedapius surenka prie baznycios, ar pacioje baznycioje?  g.gif  Ar cia jaunieji neturetu rupintis.

jo, ir man sitas klausimas parupo g.gif
Atsakyti
Tai kad tikrai jau ne jaunuju... Gi yra baznycos tarnai, kuriems aukojate atskirai arba klebonas nuo bendros sumos atskaito ir sutvarko viska jie ten smile.gif
Atsakyti
mes tai sumokejom uz tvarkyma, dabar nepamenu, atrodo 10-15 Lt, tai ir baznycios vidoj sutvarke ir sventoriuje. Reiktu paklausti kunigo, ar zaktristijono, tos baznycios kur tuokiates.Mum kunigas is kart pasake, kad jei kazka barstysim, reiks sumoketi valytojai uz tvarkyma.
O ziedlapiu tai man labai daug pririnko uz dyka Kaune, kur ytra pozemine pereje prie Vilniau gatves, tai ten pardavineja geles. Tai tiek prirnko kad paskui net per daug buvo. Seip ir turguose prirenka, nes as pusseres vestuvem buvau prasius.
Atsakyti
Aš kai prieš pusantrų metų buvau vyr. pamerge tai nuėjau į turgų ir vienam kioskelyje paparašiau, kad parinktų pavytusių rožių, tai gal po 0,5cnt už rožę mokėjau.
Dabar pati išteku, tai manau kad mano pamergytės pasirūpins tuo. Merginos pasiklauskit kunigo ar galite barstyti žiedlapius, nes ne visi kunigai leidžia tipo, kad po to šiukšlynas lieka, ir jį reikia kažkm sutvarkyti.
Atsakyti
O kazin kaip jei po ceremonijos apmetytu ir roziu ziedlapiais, ir plius dar konfeti? Ta prasme vienu metu ir ta ir ta.. g.gif
Nusipirkau ta aparaciuka sirduciu formos konfeti daryti ir mastau dabar kaip cia atrodytu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2008 05 14, 00:10)
O kazin kaip jei po ceremonijos apmetytu ir roziu ziedlapiais, ir plius dar konfeti? Ta prasme vienu metu ir ta ir ta.. g.gif
Nusipirkau ta aparaciuka sirduciu formos konfeti daryti ir mastau dabar kaip cia atrodytu.. g.gif

As manau visai neblogai atrodytu, kartu imaisius su ziedlapaiais ax.gif
Atsakyti