Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

QUOTE(rapoja @ 2010 04 24, 18:10)
PO 2 MĖNESIŲ DRAUGYSTĖS PADAVĖM PAREIŠKIMUS.ĮSITIKINOM,KAD VIENAS KITAM TINKAME IR NIEKO NELAUKĖME mirksiukas.gif ...ŠIAIS METAIS ŠVĘSIM 14-OS METŲ VEDYBŲ SUKAKTĮ wub.gif

thumbup.gif wub.gif
pažįstu porą, kuri santuokoje gyvena jau daugiau nei 20metų, pareiškimus nunešė taip pat maždaug po poros mėnesių, bet per juos tiek kartų buvo susitikę, kad realiai draugystė truko savaitę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 04 25, 13:15)
Mimuke,ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif
Finansai negali sutrukdyti žmonėms susituokti schmoll.gif Galima apseiti ir be baliaus arba su minimaliu baliumi.Kai vestuvės atidedamos dėl finansų trūkumo yra grėsmė,kad jos gali ir neįvykti ax.gif Žinau keletą porų,kurios dėl vestuvių baliaus ėmė paskolas doh.gif -siaubelis....
Ir dar aš prieš ilgas draugystes tongue.gif

as irgi esu tos nuomones, kad tokie kaip financiniai reikalai, pirmiau buto norejimas ar dar kazkokio, ale stabilumo siekimas, dazniausiai buna tik pretekstas dar kiek "patemti".... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 04 25, 16:15)
....
Ir dar aš prieš ilgas draugystes tongue.gif

pažinojau porą,kuri draugavo 12metų,nuo pat paauglystės,o susituokę pragyveno apie metus doh.gif tiesą sakant nežinau priežasčių ir detalių.Mes pareiškimus nunešėm po 4 mėn pažinties ir gyvenam jau 10 metų
Atsakyti
Mes pradėjom kartu gyventi po 3 mėn draugystės, dar po 2 mėn pasipiršo,o gegužės pab jau planuojamos vestuvės ax.gif
Atsakyti
kaip noreciau kad man pasipirstu, bet zinot kas keisciausia, pirmus metus snekejo apie suzadetuves ir vestuves o dabar praejo jau keturi metai ir nieko..... cry.gif
Atsakyti
Sveikinu visas būsimas nuotakas. Įdomu, kaip čia jūs taip sugebat prasisukti, kad pasiperša po kelių mėnesių ax.gif Man dar nespiršo smile.gif Turbūt dar sveria visus už ir prieš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 05 06, 12:18)
Sveikinu visas būsimas nuotakas. Įdomu, kaip čia jūs taip sugebat prasisukti, kad pasiperša po kelių mėnesių  ax.gif Man dar nespiršo smile.gif Turbūt dar sveria visus už ir prieš  biggrin.gif

maniskis tai beveik tris metus svarste lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O man taip ir nepasipirso schmoll.gif tiesiog kazkaip laiks nuo laiko pakalbedavome apie vestuves tai vat jos jau ir suplanuotos be jokiu pirsimusi .. smile.gif
Atsakyti
greit bus kaip mes 4metus draugaujam ir 3 kartu gyvenam ... apie vestuves kalbam kartais... bet taip ir nesipersa....o taip noretusi wub.gif tikiuosi greit sulauksiu doh.gif visas sveikinu kurios sulauke savo ziedelio ... 4u.gif
Atsakyti
Siaip smalsu, toms, kurioms pasipirso po keletos menesiu kiek metu vyrams? Jauni nemanau, kad is karto ryztasi tokiam zingsniui g.gif

MB ilgai brandino minti, nes mes jauni pradejome draugauti.

Atsakyti
Mes taip pat jauni. Draugavom tik 8 mėnesius kai pasipiršo.. Jam 23 4u.gif
Atsakyti
Mano manymu jaunesni greiciau pasipersa ir kuo daugiau metu, kuo ilgiau buna vienas arba ipranta prie draugyste, tuo labiau dvejoja ir delsia.
Nors dar priklauso ir nuo ju seimu bei poziurio i seimynini gyvenima. Ereli suvystyti sunkiau biggrin.gif
Atsakyti