Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

3metus draugavome o po puses metu jau ir susituokeme biggrin.gif tokiu pirslybu nebuvo,labiau sakyciau abieju sprendimas del kurio nesigailim smile.gif
Atsakyti
Po nepilnu metu nuo pazinties- pasipirso ax.gif , greit bus vestuves... wub.gif
Atsakyti
Po pusmecio wub.gif
Atsakyti
O as jau maniau, kad maniskis paskubejo su tom pirslybom blush2.gif Bet kaip matau ne man vienai taip greit pasipirso thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 21 balandžio 2010 - 19:25
Po dvieju metu ir triju menesiu draugystes wub.gif wub.gif wub.gif sia vasara atsoksim vestuves. Beproto laukiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazzootia: 24 balandžio 2010 - 13:34
mes kartu daugiau nei 4m, gyvename kartu jau 2m, o suzadetuviu nera. Jei nepasipirs iki to laiko, kad galetume vestuves planuoti kitai vasarai, bus skirybos mano iniciatyva, nes tikrai manes netraukia tema "mes sugyventines ir mums gerai"... verysad.gif
Atsakyti
PO 2 MĖNESIŲ DRAUGYSTĖS PADAVĖM PAREIŠKIMUS.ĮSITIKINOM,KAD VIENAS KITAM TINKAME IR NIEKO NELAUKĖME mirksiukas.gif ...ŠIAIS METAIS ŠVĘSIM 14-OS METŲ VEDYBŲ SUKAKTĮ wub.gif
Atsakyti
Vakar gavau ziedeli wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif kartu 10 menesiu smile.gif rugseji numate vestuves wub.gif jei nesutrukdys finansai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2010 04 24, 12:08)
mes kartu daugiau nei 4m, gyvename kartu jau 2m, o suzadetuviu nera. Jei nepasipirs iki to laiko, kad galetume vestuves planuoti kitai vasarai, bus skirybos mano iniciatyva, nes tikrai manes netraukia tema "mes sugyventines ir mums gerai"...  verysad.gif

4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2010 04 24, 15:10)
PO 2 MĖNESIŲ DRAUGYSTĖS PADAVĖM PAREIŠKIMUS.ĮSITIKINOM,KAD VIENAS KITAM TINKAME IR NIEKO NELAUKĖME mirksiukas.gif ...ŠIAIS METAIS ŠVĘSIM 14-OS METŲ VEDYBŲ SUKAKTĮ wub.gif

wow, sveikinu wub.gif

QUOTE(aggree @ 2010 04 24, 19:44)
Vakar gavau ziedeli  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif kartu 10 menesiu smile.gif rugseji numate vestuves  wub.gif jei nesutrukdys finansai smile.gif

oho, kaip greitai wub.gif didziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 04 24, 22:44)
Vakar gavau ziedeli  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif kartu 10 menesiu smile.gif rugseji numate vestuves  wub.gif jei nesutrukdys finansai smile.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mimuke,ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif
Finansai negali sutrukdyti žmonėms susituokti schmoll.gif Galima apseiti ir be baliaus arba su minimaliu baliumi.Kai vestuvės atidedamos dėl finansų trūkumo yra grėsmė,kad jos gali ir neįvykti ax.gif Žinau keletą porų,kurios dėl vestuvių baliaus ėmė paskolas doh.gif -siaubelis....
Ir dar aš prieš ilgas draugystes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2010 04 25, 16:15)
Mimuke,ačiū už sveikinimus mirksiukas.gif
Finansai negali sutrukdyti žmonėms susituokti schmoll.gif Galima apseiti ir be baliaus arba su minimaliu baliumi.Kai vestuvės atidedamos dėl finansų trūkumo yra grėsmė,kad jos gali ir neįvykti ax.gif Žinau keletą porų,kurios dėl vestuvių baliaus ėmė paskolas doh.gif -siaubelis....
Ir dar aš prieš ilgas draugystes tongue.gif

Mes paskolos vestuvėm neimsim ax.gif nei už ką schmoll.gif
Viską labai gražiai suplanavom, bet yra puiki patarlė - neperšokęs griovio nesakyk "op". (deja, skaudi patirtis...)
Atsakyti