o aš nenoriu, kad per gimtadienį ar kokią kitą šventę pasipirštų
tada ta diena bus pasipiršimo diena, o ne gimtadienis, Nauji Metai ar pan.
Mes kartu jau 1,5 metų, kaip ir norėtųsi jau piršlybų, tik bijau, kad MB kai jau paklaus, reiks ir tekėti tuoj pat, o aš noriu dar susižadėjusi pabūti
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 05, 16:35)
Mes kartu jau 1,5 metų, kaip ir norėtųsi jau piršlybų, tik bijau, kad MB kai jau paklaus, reiks ir tekėti tuoj pat, o aš noriu dar susižadėjusi pabūti 
aš kažkada saviškiui pasakiau, kad jei jau kada sugalvosi pirštis, tai nedaryk to per jokią šventę
ir kažkada kalbėjom apie tai, kiek laiko sužadėtuvės iki vestuvių turėtų trukti, na, jis mano nuomonės klausė
QUOTE(Carpe diem @ 2010 08 05, 13:35)
as ir nenorejau, kad per jokias progas nedarytu sito dalyko
o del suzadetiniu statuso.... kad jis nelabai jaucias
Maniskis pasipirso po 2 m. draugystes ir gyvenimo kartu, o dar po metu susituokem
po 10 mėn draugystės (ir poros mėn gyvenimo kartu)
gaila, kad iš keleto žmonių iškart sulaukiau išvadinimo durniais, nes atseit per anksti ... kai kuriems sunku matyt kitų laime pasidžiaugti, arba pavydas užvaldo
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 08 08, 13:51)
manau čia jau labai individualus dalykas kiekvienoje poroje
Po 4 menesiu
Pats norejo, niekas neverte
draugaujame jau virs 4 metu,bet dar niekas nepasipirso man,ir kiek suprantu dar nezada
as gal jau visai ir noreciau
Et, mano situacija ir jausmai visiškai tokie patys, kaip "jurgituxg". Esame kalbėję apie savo norus, svajones, tikslus ir planus. Esmė ta, kad drugas nenori "nusėsti" vienoje vietoje - nori keliauti, mokytis ir tt.t. Aš pasakiau, kad norėčiau ištekėti, o tada keliauti ir daryt viską, ko tik norime. Žodžiu, niekas nevyksta, o aš kaskart tikiuosi. Ir užtai dažnai nusiviliu. KAd ir šiandien. Pabudau nuo jo švelnaus glostymo, tyliai budino mane, labai švelniai ir nekasdieniškai. JAu tikėjausi.... Ir nieko. Prieš kelias dienas keliavome dviračiais pasivažinėti. Jau maniau, kad tada, bet.... nieko. Ir ne tame esmė, kad man ten baisiai žiedo reikia, bet aš aiškiai jausčiu poreikį tiesiog mūsų santykius pakelti į kitą lygį. Draugaujame kiek daugiau, nei du metus, jaučiuosi visiškai tam pasiruošus ir man skaudu, kad mano draugas nenori arba nesiryžta tam.....