Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

Mes draugavome 2 metus. Per Kaledas pasiule teketi uz jo, sausio 3 diena (pirma darbo diena) padavem pareiskimus tuoktis. Kovo 4 susituokeme. Jau 4 metai kaip vede esame. Taciau, negaliu pasakyti, kad "nespaudziau" smile.gif tongue.gif Tiesiog tu metu vasara jis man pasiule kartu gyventi, o as pareiskiau, kad gyventi "susimetus" ne mano principams. Tai gavosi toks kaip ir ne tycinis, bet spaudimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2010 08 27, 14:49)
aha, pabandyk tu pasakyt ne, kai priklauspia vidury tilto su aplink vaikstancia kruva zmoniu blink.gif as kaip ciupau ji kelt saukdama taip, taip lotuliukas.gif visalaik, pajuokaudavau, kad eee, zmogau, hurry up, nes netekus kantrybes-as pasipirsiu biggrin.gif ir jau kai kazkaip nesitikejau-op ir pasipirso... wub.gif buvo nerealu...o pasipirso, po keturiu metu draugystes wub.gif susituokem, dar po metu wub.gif
nu jau tokioj situacijoj, tai aisku wub.gif

QUOTE(Loreley @ 2010 08 27, 15:00)
Mes draugavome 2 metus. Per Kaledas pasiule teketi uz jo, sausio 3 diena (pirma darbo diena) padavem pareiskimus tuoktis. Kovo 4 susituokeme. Jau 4 metai kaip vede esame. Taciau, negaliu pasakyti, kad "nespaudziau" smile.gif  tongue.gif Tiesiog tu metu vasara jis man pasiule kartu gyventi, o as pareiskiau, kad gyventi "susimetus" ne mano principams. Tai gavosi toks kaip ir ne tycinis, bet spaudimas  blush2.gif

saunuolis taviskis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 08 27, 18:00)
Mes draugavome 2 metus. Per Kaledas pasiule teketi uz jo, sausio 3 diena (pirma darbo diena) padavem pareiskimus tuoktis. Kovo 4 susituokeme. Jau 4 metai kaip vede esame. Taciau, negaliu pasakyti, kad "nespaudziau" smile.gif  tongue.gif Tiesiog tu metu vasara jis man pasiule kartu gyventi, o as pareiskiau, kad gyventi "susimetus" ne mano principams. Tai gavosi toks kaip ir ne tycinis, bet spaudimas  blush2.gif

As saviskiui irgi sakiau, pries pradedama gyventi kartu. kad nenoriu, jog toks gyvenimas testusi ilgai. Tikejausi, kad po kokio pusmecio pasipirs. Tuoj praeis ir antras pusmetis...
Papildyta:
Na, o as nors ir norejau dar palaukti, bet vakar pasitaike proga rimtai uzklausti apie jo ketinimus, norus ir pan. Jis kazkaip vel pradejo apie vaikus kalbeti, kad jei jau taip nutiktu, butu visai nieko, noretu ir pan. Tada as jo rimtai uzklausiau, kodel, jei jau kalba apie tai, kad noretu vaiku, nenori vesti (niekada nera kalbejes apie vestuves, kad noretu ir pan.). O jis sako, kad kai planuosim vaika, reiktu susituokti. Zodziu, paskui dar tarsi pasitaise, kad ne tik del reikalo, bet ir noretu. Bet placiau apie tai atsisake kalbet, nes dar ne laikas, atseit, kai pasipirs, tada ir pakalbesim. Nezinau, ar cia nusiraminti, ar pykti. Supratau tiek, kad dideliu noru netryksta. Liudna... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 28 rugpjūčio 2010 - 10:04

QUOTE(jurgituxg @ 2010 08 28, 11:04)
As saviskiui irgi sakiau, pries pradedama gyventi kartu. kad nenoriu, jog toks gyvenimas testusi ilgai. Tikejausi, kad po kokio pusmecio pasipirs. Tuoj praeis ir antras pusmetis...
Papildyta:
Na, o as nors ir norejau dar palaukti, bet vakar pasitaike proga rimtai uzklausti apie jo ketinimus, norus ir pan. Jis kazkaip vel pradejo apie vaikus kalbeti, kad jei jau taip nutiktu, butu visai nieko, noretu ir pan. Tada as jo rimtai uzklausiau, kodel, jei jau kalba apie tai, kad noretu vaiku, nenori vesti (niekada nera kalbejes apie vestuves, kad noretu ir pan.). O jis sako, kad kai planuosim vaika, reiktu susituokti. Zodziu, paskui dar tarsi pasitaise, kad ne tik del reikalo, bet ir noretu. Bet placiau apie tai atsisake kalbet, nes dar ne laikas, atseit, kai pasipirs, tada ir pakalbesim. Nezinau, ar cia nusiraminti, ar pykti. Supratau tiek, kad dideliu noru netryksta. Liudna...  verysad.gif

tiesiog pasakykite kad jokių vaikų jūs neplanuosite kol nebūsite šeima. kad vaikus gimdysite tik šeimoje.. aiškiai , be mykimų.
bet iš to ką parašėte panašu kad jums dar ilgai teks palaukt...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 28, 11:21)
tiesiog pasakykite kad jokių vaikų jūs neplanuosite kol nebūsite šeima. kad vaikus gimdysite tik šeimoje.. aiškiai , be mykimų.
bet iš to ką parašėte panašu kad jums dar ilgai teks palaukt...

As jam jau n kartu taip esu sakius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgituxg @ 2010 08 28, 12:07)
As jam jau n kartu taip esu sakius  smile.gif

na tada nustebčiau jei jis jums pasipirštų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 28, 12:13)

Kodel? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2010 08 28, 12:13)

Gal ne taip mane supratote. Turbut Jums atrodo, kad as kasdien po kelis kartus jam tai kartoju, todel vaikina uzknisau ir jis tikrai nesipirs smile.gif Taip tikrai nera. Esu jam taip kelis kartus pasakiusi po to, kai jis pajuokaudavo: "einam leliaus daryt" smile.gif O as tada atsakydavau, kad darysim tik po vestuviu smile.gif Ir as pati nemanau, kad jis niekada nesipirs, nes jis sutinka, kad vaikucio reikia susilaukti seimoje. Tiesiog jis pasirys turbut ne taip greitai, kaip as noreciau. smile.gif Be to, kas nesieju vestuviu su vaiko atejimu i pasauli. As anksciau net galvojau, kad noreciau susituokti ir dar metus kitus iki vaikucio gimimo pagyventi dviese. Bet kadangi viskas truputi uzsitese, matyt, ta laika teks trumpinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 28 rugpjūčio 2010 - 11:29
QUOTE(jurgituxg @ 2010 08 28, 12:27)
Kodel? smile.gif
Papildyta:

Gal ne taip mane supratote. Turbut Jums atrodo, kad as kasdien po kelis kartus jam tai kartoju, todel vaikina uzknisau ir jis tikrai nesipirs  smile.gif  Taip tikrai nera. Esu jam taip kelis kartus pasakiusi po to, kai jis pajuokaudavo: "einam leliaus daryt" smile.gif O as tada atsakydavau, kad darysim tik po vestuviu smile.gif Ir as pati nemanau, kad jis niekada nesipirs, nes jis sutinka, kad vaikucio reikia susilaukti seimoje. Tiesiog jis pasirys turbut ne taip greitai, kaip as noreciau. smile.gif Be to, kas nesieju vestuviu su vaiko atejimu  i pasauli. As anksciau net galvojau, kad noreciau susituokti ir dar metus kitus iki vaikucio gimimo pagyventi dviese. Bet kadangi viskas truputi uzsitese, matyt, ta laika teks trumpinti smile.gif

tai ir gyvent kartu eidama sakėt , kad nenorit jog tai užsitęstų... smile.gif tačiau užsitesė smile.gif
nemanau, kad jį užknisote smile.gif manau , kad jis dar visiškai nenori jums pirštis smile.gif
Atsakyti
Jus jam sukurete patogu gyvenima, kurio jis nenori keisti. Jis mato, kad esate visiškai nuo jo priklausoma - tuo naudojasi. Manau, kad butinai issiaiskinti, kodel jis nenori vestuviu.O, kad vestuvės kažkada bus, ryškiai buvo aišku tik Jums vienai, deja... Ne visi vyrai nori/gali/drįsta pirštis.
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 08 28, 13:39)
tai ir gyvent kartu eidama sakėt , kad nenorit jog tai užsitęstų... smile.gif tačiau užsitesė smile.gif
nemanau, kad jį užknisote smile.gif manau , kad jis dar visiškai nenori jums pirštis smile.gif

Turbut cia tik ateitis parodys, kaip yra is trikruju. Kad jis nedega noru pirstis ir tuoktis, tai ir as taip manau. Kartais pagalvoju, jei taip imtu ir dabar pasipirstu, ka atsakyciau. Na, sutikciau, bet man turbut pirmiausia kiltu klausimas: ar tu tikrai to nori? Is jo kalbu turiu nuojauta, kad gal dar gali ir siais metais pasipirsti, todel dar karta is naujo tos temos neuzvedinesiu. Jei pasirodys, kad klystu, tada turbut reiks vel bandyti rimtai sneketi. Nezinau, gal per daug skubu ar pan. Bet is kitos puses, gi abu esam suauge ir savarankiski, ne vienerius metus draugaujam, gyvenam kartu. As nematau kliuciu musu santykius iteisinti, tuo labiau, kad ir vienas, ir kitas pagalvojam apie atzalas. smile.gif Pagyvensim, pamatysim, kaip viskas susiklostys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Inutis @ 2010 08 28, 13:53)
Jus jam sukurete patogu gyvenima, kurio jis nenori keisti.  Jis mato, kad esate visiškai nuo jo priklausoma - tuo naudojasi.  Manau, kad butinai issiaiskinti, kodel jis nenori vestuviu.O, kad vestuvės kažkada bus, ryškiai buvo aišku tik Jums vienai, deja... Ne visi vyrai nori/gali/drįsta pirštis.

Sutinku, vyrams labai patogu gyventi su merginomis be jokiu didesniu isipareigojimu smile.gif Na, jis nera visiskai kategoriskai nusistates pries vestuves. Niekada nesake, kad neves ir pan. Draugystes pradzioj sakydavo, kad iki 30 m. - jokiu vestuviu ir vaiku. Kadangi anksciau nenorejo vaiku, tai ir vestuves jam atrode nereikalingos. Dabar jau vaikai nebeatrodo tokia bloga mintis, tai gal ir apie vestuves pagalvoja. Tiesiog man noretusi, kad jis vestu mane, nes labai myli ir nori praleisti gyvenima kartu, o ne del vaiku. Tik va, nors myli ir nori buti kartu, bet jei nenoretume abu vaiku ateityje, turbut butu laimingas, jei nereiktu ir vesti. Bent kol kas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgituxg: 28 rugpjūčio 2010 - 13:22
QUOTE(jurgituxg @ 2010 08 28, 10:04)

As savo vyrui pasakiau, kad negyvensiu susimetus ir mes kartu negyvenome. schmoll.gif Kartu pradejome gyventi, kai pareiskimai tuoktis jau buvo zagse. Nuo ju pateikimo iki vedybu praejo 2,5 men. - manau, uztenka laiko paziureti, ar susigyvenate buityje. mirksiukas.gif
Siaip, manau, kad gyvenimas susimetus yra labai patogus dalykas vyrams, bet ne moterims, t.y. toms moterims, kurioms "zmonos statusas" ka nors reiskia, nes jos sutikdamos taip gyventi, atsiduria tarsi spastuose, tampa situacijos ikaitais. doh.gif Vyrui ir taip gerai, mylima moteris salia, vesti jis jau ir nenori - "o kam?", o moteris laukia kada gi jis pasipirs, nervinasi, gyvena itampoje, o tai labai itakoja santykius. verysad.gif
Siaip, as nesu pries gyvenima susimetus, bet, mano nuomone, tai tinka ne visoms moterims. Man, pvz., tikrai ne.
O jusu atveju, net ir nezinau, ka patarciau. Reikia gerai pazinoti jus ir jusu vyra.
Manau, ultimatumai ir skandalai vargu ar padetu sioje situacijoje.
As gal bandyciau rasyti laiska jam, aprasyti kaip as jauciuosi, kaip matau sia situacija ir jo elgesi. Palikciau jam laiska ir iseiciau i miesta pasivaikscioti, i svecius, kad jis ramiai perskaitytu ir pagalvotu. Nes tas kalbejimas, gal ir geras dalykas, taciau ne visada padeda ir ne visiems tinka...

Atsakyti
QUOTE(Loreley @ 2010 08 28, 15:33)
As savo vyrui pasakiau, kad negyvensiu susimetus ir mes kartu negyvenome.  schmoll.gif  Kartu pradejome gyventi, kai pareiskimai tuoktis jau buvo zagse. Nuo ju pateikimo iki vedybu praejo 2,5 men. - manau, uztenka laiko paziureti, ar susigyvenate buityje. mirksiukas.gif
Siaip, manau, kad gyvenimas susimetus yra labai patogus dalykas vyrams, bet ne moterims, t.y. toms moterims, kurioms "zmonos statusas" ka nors reiskia, nes jos sutikdamos taip gyventi, atsiduria tarsi spastuose, tampa situacijos ikaitais.  doh.gif  Vyrui ir taip gerai, mylima moteris salia, vesti jis jau ir nenori - "o kam?", o moteris laukia kada gi jis pasipirs, nervinasi, gyvena itampoje, o tai labai itakoja santykius.  verysad.gif
Siaip, as nesu pries gyvenima susimetus, bet, mano nuomone, tai tinka ne visoms moterims. Man, pvz., tikrai ne.
O jusu atveju, net ir nezinau, ka patarciau. Reikia gerai pazinoti jus ir jusu vyra.
Manau, ultimatumai ir skandalai vargu ar padetu sioje situacijoje.
As gal bandyciau rasyti laiska jam, aprasyti kaip as jauciuosi, kaip matau sia situacija ir jo elgesi. Palikciau jam laiska ir iseiciau i miesta pasivaikscioti, i svecius, kad jis ramiai perskaitytu ir pagalvotu. Nes tas kalbejimas, gal ir geras dalykas, taciau ne visada padeda ir ne visiems tinka...

Dekui. Turbut musu atvejis ir yra toks, kur kalbos nelabai pades. Maniskiui sunku isklausyti iki galo, neiterpus kokios replikos, pvz., kad issigalvoju nesamones. Zinoma, taip nera visada, bet pasitaiko. O kaip vakar patyriau, vestuviu tema su juo ypac sunku kalbeti. Turbut apsvarstysiu ir laisko varianta. Gal net man paciai taip butu daug paprasciau reiksti mintis ir galeciau pasakyti viska, ka jauciu ir galvoju.
Tiesa, musu situacija nera tokia kritiska, kaip gal galejo pasirodyti is mano pasisakymu. Mes puikiai sutariame, matome ateiti kartu, mylime vienas kita. Tiesiog man norisi pokyciu, norisi, kad taptume seima. Turbut neretoj poroj ateina toks laikas, kai kazkuris vienas labiau to nori. Turbut tada tai pusei belieka laukti, kol ir kitas pajus poreiki kurti seima, nores to. Na, o kai laukimas tampa nebepakeliamas, reikia imtis kazkokios iniciatyvos. Visiskai sutinku, kad tai neturi buti spaudimas, ultimatumai ir pan. Tai kai laukimas taps sunkiai pakeliamas, turbut sesiu rasyti laiska smile.gif
Atsakyti