Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko draugystės sužadėtuvės?

[quote=Akrilik,2010 10 15, 21:22]
Ir iš kur tiek pykčio ir pagiežos? Matyt, ne toks jau ir laimingas tas gyvenimas, kad ieškot, kur išsilieti ir puolat ant kitų žmonių. Na, jei Jums nuo to geriau, manykit, kad Jūs esate vienintelė teisi, o aš - "kvailiukė, kuri tokia niekam nereikalinga" smile.gif Tik norėjau draugiškai užbaigti ginčą...
[/quote]
Nors kartą kritiškai į save pažiūrėkit wink.gif
[/quote]
gal pati i save kritiskiau paziurekit, gal niekas pacios neveda ir liejat cia savo skaudulius ? nes kitaip nesuprantama iskur pas jus tiek pykcio ir pagiezos siuo klausimu smile.gif
Atsakyti
man(18m.o jam 22m?gyvenom pas savo tevus pasipirso po 1metu.1me. ir 11dienu,kodel jis butent tokia diena pasipirst norejo,nes neisivaizduoju..viskas vyko taip,susitarem nuvaziuoti i kavine musu megstamiausia,na ten pabuvom kaip ir eiliny karta pavalgem ir nieko daugiau,vezant mane namo jis sustojo vienoje stovejimo aikstele,nuo galines sedynes jis paeme rozes,ir is bardacioku istrauke zieduka,na ir taip apie 10h vakaro jis man automobily pasipirso,kas kiek nustebau,bet ne per daug,tiek kad pamacius zieduka nusivyliau wacko.gif nes ziedukas buvo tragiskas,paparastas sidabrinis,o man taip norejosi su akute,na bet juk nesakysi oj koks jis baisus ir man ji nesiot bus geda..taciau is to nieko gero neisejo,beveik po metu laiko as ji palikau,nes jam paciam tas ziedas nieko nereiske,nieko neuzsimine paie vestuves,o ir tj dvejojau ar tj tikras tas zmogus kurio man reikia?? g.gif
o dbr dziaugiuos,nes skyrybu deka ,pasukau kita kryptim ir susiradau ta zmogeliuka be kurio neisivaizduoju savo gyvenimo wub.gif isdraugavom metus laiko,ta proga susiradom butuka,ir gyvenam pora menesiu drauge,daznai jis uzsimena apie vestuves blush2.gif ,tj gal greitai sulauksiu pasiulymo?tikiuosi taip blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editooosiuka @ 2010 10 20, 14:41)
man(18m.o jam 22m?gyvenom pas savo tevus pasipirso po 1metu.1me. ir 11dienu,kodel jis butent tokia diena pasipirst norejo,nes neisivaizduoju..viskas vyko taip,susitarem nuvaziuoti i kavine musu megstamiausia,na ten pabuvom kaip ir eiliny karta pavalgem ir nieko daugiau,vezant mane namo jis sustojo vienoje stovejimo aikstele,nuo galines sedynes jis paeme rozes,ir is bardacioku istrauke zieduka,na ir taip apie 10h vakaro jis man automobily pasipirso,kas kiek nustebau,bet ne per daug,tiek kad pamacius zieduka nusivyliau wacko.gif nes ziedukas buvo tragiskas,paparastas sidabrinis,o man taip norejosi su akute,na bet juk nesakysi oj koks jis baisus ir man ji nesiot bus geda..taciau is to nieko gero neisejo,beveik po metu laiko as ji palikau,nes jam paciam tas ziedas nieko nereiske,nieko neuzsimine paie vestuves,o ir tj dvejojau ar tj tikras tas zmogus kurio man reikia?? g.gif
o dbr dziaugiuos,nes skyrybu deka ,pasukau kita kryptim ir susiradau ta zmogeliuka be kurio neisivaizduoju savo gyvenimo wub.gif isdraugavom metus laiko,ta proga susiradom butuka,ir gyvenam pora menesiu drauge,daznai jis uzsimena apie vestuves blush2.gif ,tj gal greitai sulauksiu pasiulymo?tikiuosi taip blush2.gif  wub.gif

Labai super, kad atradote Jūsų žmogų. smile.gif

Aš pati, kai pasvajoju, norėčiau, jog po pasipiršimo metų bėgyje ir susituoktumėme.. smile.gif pasamonėj toks variantas kirba jau senokai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editooosiuka @ 2010 10 20, 14:41)

nežinau kodėl, bet labiau, nei faktas apie piršlybas automobilyje, man užstrigo jūsų mintis apie žieduką... na, nejaugi taip svarbu, koks jis? g.gif juk tai tik simbolis... o dėl to, jog neužsiminė apie vestuves, ar būtumėt tokia jauna tekėjus? 4u.gif
o šiaip džiugu, kad dabar jau radot TĄ žmogų 4u.gif
Atsakyti
<NAKTIS>malonu kad tau mano istorija patiko,lb lb tikiuosi kad ivyks taip kaip tu ir troksi smile.gif thumbup.gif
<SOLITUDE>na is esmes nera esme koks tas ziedukas,bet ir nlb faina kai nepatinkama daigta reikia nesioti,(pvz,draugas tau kazka padovanotu tokio ko tu nepakestum,nemanau kasd iskart pasakytai kad nepatinka)taciau sutikau del to kad tikejaus jog santykiai musu pasikeis,nes lb pykomes,taciau viskas ejo tik blogyn,nors jis gan gerai uzdirbo gyveno pas tevus,bet jau po pirslybu norejo pas mane atsikraustyt,o as su tevais gyvenu,tai man buvo lb nepriimtina,nes man norejosi savo kampelio,apie tai jam sakau bet jis nekreipe demesio,o lt uzdirbdavo daug,bet kur jis dedavo tik jis zino,nes tevai mano net jam rubu nupikdavo,nes atrodydavo baisei,tiek kad kt mergos tikrai neturejo p[er daug namiseda ir pan. buvo,o ir tj manes net niekur neivesdavo na tik iki ezero ir lb retais atvejais i kavine,o mokyklo kai buvo renginiai tj maes net neleisdavo nors 12-oke buvau,tj tapabuvau tik vienam simtadieny ir tj barnis didziausias buvo 4u.gif ,todel ir isejau is namu,i baraka kur jau buvau pirmakurse,taip pabegau nuo jo ir atradau tikraji zmogeliuka blush2.gif wub.gif pries pora dienu paklojes lovyte atiklaupe ir paklause ar tekesi uz manes?buvau vau,bet as tik nusijuokiau,sakau o kur ziedukas? blush2.gif atsisitojo ir stipriai pabuciavo,na tiek kad jau tai buvo manau jo patikrinimas kaip susreguosiu biggrin.gif tai dbr laukiu tikruju pirslybu wub.gif
Atsakyti
nu vienoms veliau kitoms anskciau.. gerai kad toms kurioms pasipirso pvz po 2 menesiuku draugyste kad ir dabar graziai ir laimingai gyvena ilga laika smile.gif
Atsakyti
hmz.. sugalvojau ir as papasakoti savo istorija mirksiukas.gif taigi viskas prasidejo nuo to, kad isvykome atostogauti.. nebuvo nei mziausios minties, kad butent tada maniskis man pasipirs smile.gif taigi viena atostogu diena issiruoseme aplankyti labai grazios vietos, kuri buvo gan tolokai. As, maniskis, ir jo teta isvaziavome anksti ryte, nuvaziavom apie 400 km o pasirodo ne ten, teko grizti, ir taip nuvaziavom gal dar apie 400 km. Jau ir siek tiek pavarge buvom, sakau gal tiekto, kitakart nuvaziuosim, ir taip bekeliaudiami daug graziu vietu pamateme, bet ne, jie buvo uzsispyre, kad vistiek ten nuvaziuosim. Na ir pasiekeme savo keliones tiksla - labai grazi vieta, prie atlanto vandenyno, tiesiog ispudinga rolleyes.gif ir jau bevaiksciojant ten, prie pilies, jis mane paime uz rankos, atsiklaupe, issitrauke dezute.. ir paklause ar tekesiu ax.gif Buvau daugiau nei apstulbusi, pradzioj net nesupratau kas ivyko ax.gif mano atsakymas is tos nuostabos tebuvo - aha 4u.gif ex kaip viskas grazu buvo... apsiverkem abu.. paverkem apsikabine blush2.gif bet graziausia tai, kad jo teta viska nufilmavo thumbup.gif ir dabar karts nuo karto paziurim ta filmuka, ir vel asarele isrieda blush2.gif smile.gif
tai vat tokia mano istorija smile.gif pasipirso jis man berods po 4 metu draugystes, bei 3 metu gyvenimo kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivetukas_ @ 2011 01 22, 13:15)
hmz.. sugalvojau ir as papasakoti savo istorija  mirksiukas.gif taigi viskas prasidejo nuo to, kad isvykome atostogauti.. nebuvo nei mziausios minties, kad butent tada maniskis man pasipirs smile.gif

wub.gif sveikinimai wub.gif wub.gif

p.s. kazkaip pastebejau, kad dauguma kurios nesitiki ir sulaukia hihihi.gif
o kurios laukia, tai laukia... laukia.... kankinasi... ir vis iesko progu, nu gal dabar... gal per Kaledas, gal per Valentino diena ir pan...... unsure.gif
Atsakyti
nuo susipazinimo praejus pusmeciui,o zadejo iskart,kita diena bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 24 sausio 2011 - 01:51
As tai manau kad merginos, kurioms pasipersa po metu, dvieju, arba greiciau, o ne po 8 ar devyniu metu - tai tikrai jauciasi mylimos ir reikalingos... Na aisku, gal kitiems tinka ir patinka tik po 9 metu susizadeti, bet man cia kvepia tuo, kad nera zmones tokiu atveju vienas del kito labai apsisprende jei tiek laiko reikejo "tempt guma" Gal kalbu taip todel, kad man jau nebe -niolika seniai...
Ir dar pastebejimas: merginos, kurioms pasipirso nelabai velai, na kaip ir sakiau, po metu ar dvieju, arba anksciau, taigi jaute turbut kad tai ivyks, pasikalbedavo kad ir netiesiogiai (na prasitardavo) jusu draugai apie tai, tiesa?
O kitos va laukia laukia 10 metu, ir kuria temas, laukia, o pirslybu kaip ner taip ner... Mane tai gasdina toks likimas. As pati asmeniskai dar neilgai draugauju, bet noretusi apie tai pasisneket (na apie ateiti), bet is jo nei zodzio. Jauciu ir as busiu tarp tu, kurios is partnerio jokios iniciatyvos taip ir nesulauks...
Atsakyti
mano nuomone draugyste iki pirslybu, daugiausiai priklauso nuo amziaus. Jei susipazysta vyresni, subrende, daugiau ar maziau yra materialiai apsirupine tai ir suzadetuves ivyksta greiciau. Kuo jaunesni, tuo ilgiau ta draugyste ir trunka.
Mes iki pirslybu draugavome daugiau nei 4 metus. Musu vestuves bus po 7 men nuo pirslybu.
Atsakyti