O kitos va laukia laukia 10 metu, ir kuria temas, laukia, o pirslybu kaip ner taip ner... Mane tai gasdina toks likimas. As pati asmeniskai dar neilgai draugauju, bet noretusi apie tai pasisneket (na apie ateiti), bet is jo nei zodzio. Jauciu ir as busiu tarp tu, kurios is partnerio jokios iniciatyvos taip ir nesulauks...
[/quote]
Zinok as irgi panasiai galvojau, kad iniciatyvos nesulauksiu, bet po 2 draugystes metu kazkaip viskas pasikeite:) As manau, kad reiktu biski luktert kol jis pats susivoks.
[quote=Smilga83,2011 01 26, 11:37]
O kitos va laukia laukia 10 metu, ir kuria temas, laukia, o pirslybu kaip ner taip ner... Mane tai gasdina toks likimas. As pati asmeniskai dar neilgai draugauju, bet noretusi apie tai pasisneket (na apie ateiti), bet is jo nei zodzio. Jauciu ir as busiu tarp tu, kurios is partnerio jokios iniciatyvos taip ir nesulauks...
[/quote]
Zinok as irgi panasiai galvojau, kad iniciatyvos nesulauksiu, bet po 2 draugystes metu kazkaip viskas pasikeite:) As manau, kad reiktu biski luktert kol jis pats susivoks.
[/quote]
Oj, kad tavo zodziai Dievui ausin
[/quote]
[/quote]
Oj, kad tavo zodziai Dievui ausin

Bet juk is dvieju viena pora issiskiria, kai pagalvoju apie tai, noras sumazeja isteketi..

Šalin tokias mintis, juk gyvenimą kuriate patys, dviese ir sau !

QUOTE(Ivetukas_ @ 2011 01 30, 15:31)
taip, tikriausiai reikia tiesiog daugiau optimizmo

QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 01 30, 16:35)

o aš nesutinku su išsakytu teiginiu, kad kuo jaunesnė pora tuo ilgiau reikia draugauti, kad įvyktų piršlybos, vestuvės. ir kad poros kurios apsirūpinę ir subrendę greičiau susižada ir tuokiasi. Manau viskas priklauso nuo meilės kiekio poroje
Jei labai myli, tai ir 21-23 metų veikinai nevengia to. O jei 35 metų vyras delsia pirštis moteriai su kuria gyvena metus, du, tai...
Jei viskas gerai poroje, tai ko ten laukt 10 metų. Į teiginį kad skiriasi kas antra pora galėčiau pasakyti: viso devynaukščio poros gali išsiskirti, bet jei tu gyveni kitam daugiaaukštyje, kur niekas nesiskiria??..." Jei yra statistika, tai dar nereiškia, kad būtinai tu pateksi į tų nelaimingųjų sąrašus.

mes draugavome 5 metus. po to susituokėm. viskas labai tvarkingai ėjosi. mokslai, darbas, vestuvės, vaikai. kažkaip mes nebuvom susižadėję, vieną dieną nusprendėm, kad darom vestuves ir viskas, per kelis mėn viską susiorganizavom. o šiaip merginos, jei nesiperša, neširskite, vienoje temoje mane kaip riek iškūlė, pasirodo, dabar moterys nenori vedybų, jos tiesiog nusistatę prieš jas. pasak vedybos yra išvis nereikalingos, kažkoks absurdas, gyveni sau susimetus ir vargo nematai.
QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 01 25, 22:07)
As tai manau kad merginos, kurioms pasipersa po metu, dvieju, arba greiciau, o ne po 8 ar devyniu metu - tai tikrai jauciasi mylimos ir reikalingos...
O tos "nelaiminguolės", kuriom pasiperša po 10 metų, tai jau niekam nebereikalingos gnydos, ar kiap čia? Labai įdomus teiginys...
Na aisku, gal kitiems tinka ir patinka tik po 9 metu susizadeti, bet man cia kvepia tuo, kad nera zmones tokiu atveju vienas del kito labai apsisprende jei tiek laiko reikejo "tempt guma"
Prie ko čia gumos tempimas, ne visiem reikia popieriaus, patvirtinančio žmonių jausmus. Pagal tamstos išvedžiojimus, toks jausmas, kad žmonės, kurie nesusituokę gyvena 30 metų yra neapsisprendylos ir gumos tempikai

Gal kalbu taip todel, kad man jau nebe -niolika seniai...
Man irgi seniai nebe -niolika, bet požiūris visiškai kitoks, turbūt nelabai čia ką amžius įtakoja.
QUOTE(sapnu_gaudytoja @ 2011 01 26, 01:07)
As tai manau kad merginos, kurioms pasipersa po metu, dvieju, arba greiciau, o ne po 8 ar devyniu metu - tai tikrai jauciasi mylimos ir reikalingos... Na aisku, gal kitiems tinka ir patinka tik po 9 metu susizadeti, bet man cia kvepia tuo, kad nera zmones tokiu atveju vienas del kito labai apsisprende jei tiek laiko reikejo "tempt guma" Gal kalbu taip todel, kad man jau nebe -niolika seniai...
Ir dar pastebejimas: merginos, kurioms pasipirso nelabai velai, na kaip ir sakiau, po metu ar dvieju, arba anksciau, taigi jaute turbut kad tai ivyks, pasikalbedavo kad ir netiesiogiai (na prasitardavo) jusu draugai apie tai, tiesa?
Ir dar pastebejimas: merginos, kurioms pasipirso nelabai velai, na kaip ir sakiau, po metu ar dvieju, arba anksciau, taigi jaute turbut kad tai ivyks, pasikalbedavo kad ir netiesiogiai (na prasitardavo) jusu draugai apie tai, tiesa?
Taip tikrai, nes labai labai labai baisu yra gyventi su vyru

QUOTE(Sorceress @ 2011 02 07, 00:24)
O tos "nelaiminguolės", kuriom pasiperša po 10 metų, tai jau niekam nebereikalingos gnydos, ar kiap čia? Labai įdomus teiginys...
Prie ko čia gumos tempimas, ne visiem reikia popieriaus, patvirtinančio žmonių jausmus. Pagal tamstos išvedžiojimus, toks jausmas, kad žmonės, kurie nesusituokę gyvena 30 metų yra neapsisprendylos ir gumos tempikai
Man irgi seniai nebe -niolika, bet požiūris visiškai kitoks, turbūt nelabai čia ką amžius įtakoja.

Manau,kad skyrybos labiau gresia,kai pora susituokia jau vos po 3men.pazinties.O siaip tai tas "pagyvenimas kartu"iki vedybu yra visai priimtinas dalykas.Aisku,labai jau sunku laukt kol tas vaikinas pagaliau pasipirs (tai zinomas visu merginu "galvos skausmas").
Maniškis nerimtai pasipiršo po gal 10 mėn. draugystės klube, bešokant priklaupė ant kelio
Bet ir šiaip jis visada kalba apie tai, sakė, negali sulaukti, kada pasipirš, jau net preliminarią datą pasakė
O šiaip manau, kad laikas visai ne esmė
Kada jauti, kad nori su tuo žmogumi praleisti visą gyvenimą, tai ir pirmyn. Aišku, 10m. sužadėtuvės įdomiai ir kitiems atrodo, ir pačiai būsimai nuotakai tikriausiai nelabai patinka (kas yra svarbiau nei kiti), tad reikėtų ir kažkokio finansinio pagrindo, bent menkiausio. Tokia vat mano jaunos ir gal dar kvailos nuomonė.