QUOTE(JO/NE @ 2008 11 18, 12:42)
mano 5metė irgi dažnai sako, kad skauda pilvą, bet jai su WC tai tikrai nesusiję. Porą kartų taip skaudėjo, kad vežėm į ligononę, įtarė apendicitą, bet nieko nerado. Kartais guli lovoj susirietus ir verkia, praeina 5min.ir vėl laksto kaip niekur

Daržely irgi būna, kad skauda, tada ramiai pasėdi. Duodu kartais jogurto tablečių žarnyno mikroflorai pagerint, tikiuosi ne veltui

. Aš galvoju, kad čia gal su darželio maistu susiję, gal jos pilvukas tiesiog jautriau reaguoja, nes vasarą nusiskundimų dėl pilvo negirdėjau

Ir dar galvoju, kad čia gal koks psichologinis skausmas gali būt, gal dėmesio reikalauja ar dar ko.. Bet mūsų atveju irgi netinka, nes tokiu būdu iš manęs dėmesio daugiau tikrai negauna, tiesiog patariu pagulėt ramiai

, o ir į darželį labai noriai eina... Beje kartais kai matau, kad stipriau skauda, tai duodu 'vaistuką' nuo pilvo (gliukozės tabletę

). Ji tiki, kad ten tikrai nuo skausmo ir panašu, kad padeda

Dar ramunėlių arbatos atsigeria. Taip ir gyvenam, tikiuosi išaugs, bet šiaip tai nelabai man patinka tie skausmai, norisi priežastį žinoti
musu situacija labai panasi
pernai viskas prasidejo vasaros gale, dare tyrumus, echo viskas buvo normos ribose, kraujas net labai gerasi, siemet ir vel tik su temperaturom jau viskas ir pries pora dienu sona tai viena, tai kita skaudeno, sokiu mokytoja neleido net sokti, tik siek tiek pikta kodel nepaskambino o lauke pamokos galo

tai si karta vel bus tyrimai, kraujas, slapimas ir bus matyt kas ir kaip

pernai viena gydytoja viska verte miegui bet ji nuo pat gimimo, o gal ir i mane atsigime kad miega po nedaug ir nakti