Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvuko skausmai.

QUOTE(Šarlota @ 2016 08 17, 17:27)
Mano sunui 10 m. Jau kokia trecia savaitele pilvuka suka, raizo... geriam gerasias bekterija, dabar israseiberogast lasiuku... nerandam preizasties. Rytoj eisim kakuti priduosim ir krauja, ziuresim gal kas aiskesnio bus. Nors gydytoja nieko tame blogo nemato, nors tesiasi  tai jau 3 sav.
Papildyta:

Mano sunui 10 m. Jau kokia trecia savaitele pilvuka suka, raizo... geriam gerasias bekterija, Pangrol kapsules, dabar israse iberogast lasiuku... nerandam preizasties. Rytoj eisim kakuti priduosim ir krauja, ziuresim gal kas aiskesnio bus. Nors gydytoja nieko tame blogo nemato, nors tesiasi  tai jau 3 sav., tipo issiderino zarnynas.

O prasidejo nuo to, kad viena diena stipriai suviduriavo ir pykino, galvojom ar apsinuodijo ar roto virusa koki pagavo, bet temperaturos jokios nebuvo.

Ir dabar masazuojant pilvuka labiau apie bamba skauda, bei girdisi kaip burbuliukai sprogsta... gal jam dabar dujos kaupiasi, suspazmuoja. Laikemes ir dietos be pieno produktu, be vaisiu ir darzoviu, viskas tik virta,sutinta.

gal kas panasia situacija esate tureje...

pas gastroenteriologa nesiuncia seimos daktare ?
Atsakyti
Pasirodo musu problema-tulzis. Dabar griezta dietine mityba. Tikiuosi susitvarkys rolleyes.png
Atsakyti
unsure.gif Laba diena visoms mamytėms,
Labai noriu jūsų patarimo, gal ir jums buvo tokios bėdos....
Mano 4 metų sūnytis 2015 metų pabaigoje sirgo virusine žarnyno infekcija,žarnyno limfmazgių uždegimu. Tai buvo siaubingi skausmų priepuoliai, dažniausiai naktį, kurie trukdavo iki 5-10 min, po to valandžiuką numiegam ir toliau vėl iš naujo....Klinikose iš trečio karto nustatė kad tai yra . Per mėnesį viskas susitvarkė ir mes pasveikom.
O 2016 m rudenį vėl mums pradėjo skaudėti pilvą, nuvykom į Klinikas, bet nuramino, kad limfmazgiai nepadidėja, apendicitas nepadidėjas (atliko echoskopiją) - suprask Vaikas sveikas, o tie skausmingi spazmai iš kur ir dėl ko ? Jokio atsakymo. Laikykitės dietos....
Ir dabar tie pilvo skausmai mums vis atsikartoja...Vaikas kai jam skauda, pradeda bėgioti po namus, nes jam taip apmažta tas skausmas iki tokio lygio kad gali kentėti. Naktį atsigulus miegoti, vėl pilvo spazmai, sutraukia visą pilvuką (mums jau tuoj 6 metai) paglostau pamasažuoju atsargiai ir vėl atleidžia, taip naktimis ir vargstame verysad.gif Maistą prisižiūrim, valgom sveikai, bet ne dietinį maistą. Dietinio mano turtas jau nenori...jis nori keptos mėsytės, nori žalio obuoliuko....Su tuštinimusi problemų didelių nėra.
Nemanau, kad tai normali vaiko būsena, todėl labai norėčiau pasikonsultuoti su rimtu pediatru, kuris turėtų patirties su tokiomis problemomis.
Gal galite patarti, rekomenduoti Kaune kuris gydytojas galėtų padėti išspręsti mūsų kančias ?
Ačiū
unsure.gif
Atsakyti
Gal jums pilvo migrena? unsure.gif
Atsakyti