Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

SKUBIAI REIKIA. gal kuri is kaunieciu turit tokiu sparneliu ir tokiu kabliuku min. bent pora?
user posted image
pirkau is perliukas.lt, o dabar neivienu nera verysad.gif
rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 30, 14:26)
Cenzura, o karoliai.com ziurejai?

*CHOCOLADE* ciklanta siandien dirba, vis dar yra nuolaida 10%  thumbup.gif . Taik gaila, kad nesoejau nieko nusipirkti, skubejau labai, o buvo zmoniu dar.
Gal turi omeyja swpasaulis.com ? Nor ji jau seniai atsidariusi  g.gif . Jeigu suzinosi, pranes ir man, labai norisi akis pagayti  bigsmile.gif

ziurejau ax.gif is ten jau viena pabandymui uzsakiau ax.gif bet, galvoju, kokia "mandresne" dar rasti blush2.gif

beje, kentaure, sveikute 4u.gif ir as susirgau papuosaliuku liga doh.gif
Atsakyti
Tai kai gausi gal sutiktum parasyti atsiliepimus? Pati lyg ir galvoju apie ta parduotuve, bet nieko dagiau isustis is ten nenoriu, tai neapsimoka man tik del grandineles rolleyes.gif . Ale jeigu bus labai kokybiska tai susigundysiu lotuliukas.gif . Mandresnesir as dar neesu aptikusi, siaip tu gal is Siauliu? Ten zinau viena nerealiai parduotuve, grandineles ne kazin kokios, bet vis "sustresnes" o ir sidabrines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 12 30, 20:16)
Tai kai gausi gal sutiktum parasyti atsiliepimus? Pati lyg ir galvoju apie ta parduotuve, bet nieko dagiau isustis is ten nenoriu, tai neapsimoka man tik del grandineles  rolleyes.gif . Ale jeigu bus labai kokybiska tai susigundysiu  lotuliukas.gif . Mandresnesir as dar neesu aptikusi, siaip tu gal is Siauliu? Ten zinau viena nerealiai parduotuve, grandineles ne kazin kokios, bet vis "sustresnes" o ir sidabrines  thumbup.gif

neee, is Vilniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2008 12 30, 17:01)
SKUBIAI REIKIA. gal kuri is kaunieciu turit tokiu sparneliu ir tokiu kabliuku min. bent pora?
user posted image
pirkau is perliukas.lt, o dabar neivienu nera  verysad.gif
rasykit i az  4u.gif

panasius sparnelius maciau www.karoliai.com smile.gif okabliukai turetu buti hoberoje, bet jauciu kol uzsakysi tai ir nebereikes,ane ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2008 12 31, 12:41)
panasius sparnelius maciau www.karoliai.com smile.gif okabliukai turetu buti hoberoje, bet jauciu kol uzsakysi tai ir nebereikes,ane ? smile.gif

vakar issiunciau uzsakyma karoliuose, bet dar negavau sask. o kabliuku neradau tokiu. unsure.gif
Atsakyti
o as vakar is www.auksarankems.info padariau uzsakymuka, kol kas net patvirtinima negavau, kad uzsakyma gavo... unsure.gif o ir grandineliu radau ten neblogu rolleyes.gif
Atsakyti
Panos, juk šiandien šventė... Nauji metai smile.gif
Nejaugi nėr parašyta, kad užsakymus išsiųs vėliau...
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 01, 18:23)
Panos, juk šiandien šventė... Nauji metai smile.gif
Nejaugi nėr parašyta, kad užsakymus išsiųs vėliau...

as ne apie siuntima blush2.gif
tiesiog kitur, kai padarai uzsakyma-iskart ateina patvirtinimas, kad jisai gautas ax.gif o is cia man neatejo... pirma karta uzsakyneju-gal tvarka kitokia ax.gif
Atsakyti
Na, aš manyčiau, išeiginė, niekas tau ir neatsiųs... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 01, 18:43)
Na, aš manyčiau, išeiginė, niekas tau ir neatsiųs... smile.gif

kazkaip galvojau, kad ten serveriai automatiskai formuoja tam tikrus atsakymus smile.gif o serveriams iseiginiu nera, kiek zinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2009 01 01, 20:36)
tiesiog kitur, kai padarai uzsakyma-iskart ateina patvirtinimas, kad jisai gautas ax.gif  o is cia man neatejo... pirma karta uzsakyneju-gal tvarka kitokia  ax.gif

na, kaip suprantu, kai kurios el. parduotuvės siunčia automatinį užsakymo patrvirtinimą, o kitos - žmogaus redaguotą. Bent jau man taip buvo. O iš papuošaliukai.lt ateina pirmiau išankstinė sąskaita, o po to jau sąskaita (vėliau), kur nurodyti rekvizitai. Kaip tiksliai yra auksarankems.info nežinau, bet irgi manau, kad tiesiog reikia lukterėti kol šventės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 02 sausio 2009 - 01:17