Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

Laba. Gal žinot ar dirba ta parduotuvę Pylimo gatvėje sekmadieniais.
Atsakyti
labukas,
dažniausiai perkuosi detales papuošalams e-parduotuvėse, bet jau įgriso vienas dalykas - nėra nei vienos parduotuvės, kurioje rasčiau visko (ar bent jau daugumą blink.gif ) ko man reikia, o reikia tikrai ne stebuklų, elementariai sidabrinių kabliukų ne kiekvienoje e-parduotuvėje yra doh.gif tada esu priversta užsakinėt iš kelių e-parduotuvių... kas reiškia jog ir už pristatymą moku dvigubai doh.gif gal kas susiduria su tokia problema - kaip jūs darot? Sakau gal pereit prie paprastų parduotuvių... g.gif SilverCity'is ir Jūratės akmenėliai atkrenta kadangi ten palygint tikrai brangu.... niu dar ta Pilies g. nebloga parduotuvėlė, bet vėl gi ten akmenėlių nedaug palyginus...
Atsakyti
siulau uzsakineti per tarpininkes is www.firemountaingems.com...aisku sumokesit tarpininkei 15% komisinius..bet kai viskas gal bent 50% pigiau, tai bet kokiu atveju islosiat..ir gaunat viska is vienos vietos... mirksiukas.gif
cia tik pasiulimas..kas turit priestaravimu, man nelabai idomu... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2008 12 15, 14:55)
labutis,
gavau uzsakyma is www.lelija.lt.. tai esu labai  nusivylus.. ir ne tik as.. ir kaimyne, kuriai irgi pries kelias dienas atsiunte .. akmenukai realybej visai kitokie, nei foto..
uzsisakiau turkio http://www.lelija.lt...products_id=242 tai gavau visiskai vienspalvius sviesiai zydrus.. tiek kainuoja, o visiskas sh.. is hoberos kai uzsisakiau turki, tai ir atsiunte normalu..
ir dar..atsiunte ne viska, ka uzsisakiau..  vietoj 40 apsaugu auskarams atsiunte tik 20.. tai pat radau ir tai, ko neuzsakinejau.. smile.gif

zodziu, daugiau is ten nebepirksiu..  schmoll.gif

niu zinokis as irgi nepatenkinta... nei saskaitu nei nieko... daug brokuotu detaliu....
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2008 12 27, 19:13)
siulau uzsakineti per tarpininkes is www.firemountaingems.com...aisku sumokesit tarpininkei 15% komisinius..bet kai viskas gal bent 50% pigiau, tai bet kokiu atveju islosiat..ir gaunat viska is vienos vietos... mirksiukas.gif
cia tik pasiulimas..kas turit priestaravimu, man nelabai idomu... hihihi.gif

Labai malonu, kad dalinatės savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
man asmeniskai labai susitaupo, viskas is vienos vietos, nematytos detales...ir kai pasiziuri kaip kaikurias detales cia pardavineja ir apskaiciuoji kiek cia kainuoja ir kiek ten...kazkaip turedamas galimybe imti is amerikonu, praeina noras cia... ax.gif
Atsakyti
aš laaabai norėčiau iš www.firemountaingems.com užsisakyt daug ko...smile.gif tereik kažkaip pinigėlių sukrapštyt daugiau ax.gif
Atsakyti
na jo...vienu kartu kai zusakineji visvien daugiau, sumyte isauga:)))))bet perlipau per save pora kartu ir dabar jau gerai... hihihi.gif
Atsakyti
na kaip apsispręsiu taiu jau žinosiu į ką kreiptis hihihi.gif
Atsakyti
pasufleruokit per kokias tarpininkes uzsakinejat? gal nuoroda ar kaip...
Atsakyti
oi daug ju yra...siulau nueiti i kita foruma _auksarankiu, ten tema yra...ir kuri tuo metu uzsakineja, prie tos jungtis...nes ne viena yra..o patogiausia is tos kuri uzsakineja tuo metu kai kazko reikia...visos ten normalios...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2008 11 17, 19:24)
Atidarom temukę naują  4u.gif

www.swpasaulis.com
www.rankdarbiai.com
www.karoliai.com
www.auksarankems.info
www.hobera.lt
www.beads.lt
www.fixidejos.lt
www.perliukas.lt
www.tavokaroliukai.lt
www.karoliukai.lt
www.karoliukai-akmeneliai.lt
www.karoliukai.eu
www.papuosaliukai.lt
www.akmeneliai.com

jei ką pamiršau (o tikrai pamiršau  biggrin.gif ), tai prisidedam  drinks_cheers.gif

www.akmenuku-vaivorykste.lt
www.stikle.lt

tikiuosi, kad nesikartoju blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Esu visiskai naujoke bet gavusi per Kaledas dovanu ranku darbo papuosalu labai susizavejau ir uzsidegiau pasidaryti kazka pati ax.gif
Gal galetumete parekomenduoti geresnias intenetines paduotuves, nes cia ju tiek daug doh.gif o atsiliepimai visokie g.gif gal jusu patirtis man padetu blush2.gif
Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti