Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

mergaits turiu klausyma..Kazkur esu macius karoliukus lapeliu forma, neatsimenu kur..O daba labai reiktu ,gal kuri zinot kur galima rasti?? Aciu
Atsakyti
Rauziau, štai pilies gatvėj turi tokius , o heyshej mačiau stiklinių žalių.

Atsakyti
QUOTE(jaguarka @ 2009 01 08, 11:26)
Rauziau, štai pilies gatvėj turi tokius , o heyshej mačiau stiklinių žalių.

aciu turbut heyshe ir busiu macius butent reikia stikliniu zaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rauzi @ 2009 01 08, 11:28)
aciu turbut heyshe ir busiu macius butent reikia stikliniu zaliu smile.gif

Stiklinių (čia Kaune) būna audinių, siūlų parduotuvėse. Pabandyt pasiieškot, gal ir Vilniuj rasi wink.gif
Atsakyti
Merginos gal zinot kada rankdarbiai.com veiks vel? as sedejau iki vakar kantriai, o siandien jau nekantru dega uzsakymas, o prisiloginti neleidžia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2009 01 08, 15:06)
Merginos gal zinot kada rankdarbiai.com veiks vel? as sedejau iki vakar kantriai, o siandien jau nekantru dega uzsakymas, o prisiloginti neleidžia  unsure.gif

smile.gif aga ir aš noriu šio to iš jų ir ...vis patikrinu ... tik naujas prekes deda
Atsakyti
Info del "Karoliuku verimo enciklopedijos", jei kam aktualu... Siandien atveze i knygyna "Prie hales" 3 knygas- viena jau mano mam isigijo, tai liko dvi smile.gif Cia, jei kazkuriai dar reikes...
Atsakyti
sveikos mergaitės, o gal čia ir berniukų yra rolleyes.gif

atėjau jumi pranešti, kad yra atidarytas naujas papuošaliukų gamybai skirtų detalyčių ir visokių ten akmenėlių-karoliukų skyriukas-parduotuvėlė Urmo prekybos miestelyje, na toje Bazėje. O rasite tą skyriuką labai lengvai - Raudonasis pasažas, 2 salė, 2 vieta.

užsukite įvertinti realią padėtį, o mažu kas ir patiks mirksiukas.gif

galite susipažinti ir šičia

Atsakyti
As jau ir gavau sia naujiena clap.gif Gal nereikes pas Vale brustis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2009 01 13, 00:13)
sveikos mergaitės, o gal čia ir berniukų yra rolleyes.gif

atėjau jumi pranešti, kad yra atidarytas naujas papuošaliukų gamybai skirtų detalyčių ir visokių ten akmenėlių-karoliukų skyriukas-parduotuvėlė Urmo prekybos miestelyje, na toje Bazėje. O rasite tą skyriuką labai lengvai - Raudonasis pasažas, 2 salė, 2 vieta.

užsukite įvertinti realią padėtį, o mažu kas ir patiks  mirksiukas.gif

galite susipažinti ir šičia

oijj kaip as ten jau noriuuuu ax.gif

dar vienas puslapiukas internete www.merada.lt
Atsakyti
As buvau toj parduotuvytej. Kainos super, pardaveja labai maloni, viska parodo, paaiskina thumbup.gif . Ir prekes nera brangios, pasirinkimas nemazas, manau su laiku plesis. Labai faina parduotuvyte, nuo siol tegu Vale spyga griauzia, neisiu as pas ja daugiau (nors ir siaip nesilankau beveik, nepatinka man ten schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 13, 14:39)
As buvau toj parduotuvytej. Kainos super, pardaveja labai maloni, viska parodo, paaiskina  thumbup.gif . Ir prekes nera brangios, pasirinkimas nemazas, manau su laiku plesis. Labai faina parduotuvyte, nuo siol tegu Vale spyga griauzia, neisiu as pas ja daugiau (nors ir siaip nesilankau beveik, nepatinka man ten  schmoll.gif )

aš nuėjus pas ją taikau pas vyriškį apsiprekint ... nu labai nemaloni motera schmoll.gif ...ir viskas pas ją "pigiausia ir geriausia" biggrin.gif(čia aš apie Valę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 13 sausio 2009 - 14:05