QUOTE(jaguarka @ 2009 01 08, 11:26)
aciu turbut heyshe ir busiu macius butent reikia stikliniu zaliu

QUOTE(Rauzi @ 2009 01 08, 11:28)
Stiklinių (čia Kaune) būna audinių, siūlų parduotuvėse. Pabandyt pasiieškot, gal ir Vilniuj rasi

Merginos gal zinot kada rankdarbiai.com veiks vel? as sedejau iki vakar kantriai, o siandien jau nekantru dega uzsakymas, o prisiloginti neleidžia

QUOTE(Kentaure @ 2009 01 08, 15:06)
Merginos gal zinot kada rankdarbiai.com veiks vel? as sedejau iki vakar kantriai, o siandien jau nekantru dega uzsakymas, o prisiloginti neleidžia 

Info del "Karoliuku verimo enciklopedijos", jei kam aktualu... Siandien atveze i knygyna "Prie hales" 3 knygas- viena jau mano mam isigijo, tai liko dvi
Cia, jei kazkuriai dar reikes...

sveikos mergaitės, o gal čia ir berniukų yra
atėjau jumi pranešti, kad yra atidarytas naujas papuošaliukų gamybai skirtų detalyčių ir visokių ten akmenėlių-karoliukų skyriukas-parduotuvėlė Urmo prekybos miestelyje, na toje Bazėje. O rasite tą skyriuką labai lengvai - Raudonasis pasažas, 2 salė, 2 vieta.
užsukite įvertinti realią padėtį, o mažu kas ir patiks
galite susipažinti ir šičia

atėjau jumi pranešti, kad yra atidarytas naujas papuošaliukų gamybai skirtų detalyčių ir visokių ten akmenėlių-karoliukų skyriukas-parduotuvėlė Urmo prekybos miestelyje, na toje Bazėje. O rasite tą skyriuką labai lengvai - Raudonasis pasažas, 2 salė, 2 vieta.

As jau ir gavau sia naujiena
Gal nereikes pas Vale brustis

QUOTE(dei @ 2009 01 13, 00:13)
sveikos mergaitės, o gal čia ir berniukų yra

oijj kaip as ten jau noriuuuu

dar vienas puslapiukas internete www.merada.lt
As buvau toj parduotuvytej. Kainos super, pardaveja labai maloni, viska parodo, paaiskina
. Ir prekes nera brangios, pasirinkimas nemazas, manau su laiku plesis. Labai faina parduotuvyte, nuo siol tegu Vale spyga griauzia, neisiu as pas ja daugiau (nors ir siaip nesilankau beveik, nepatinka man ten
)

QUOTE(L.o.v.e @ 2009 01 13, 14:39)
As buvau toj parduotuvytej. Kainos super, pardaveja labai maloni, viska parodo, paaiskina
. Ir prekes nera brangios, pasirinkimas nemazas, manau su laiku plesis. Labai faina parduotuvyte, nuo siol tegu Vale spyga griauzia, neisiu as pas ja daugiau (nors ir siaip nesilankau beveik, nepatinka man ten
)

aš nuėjus pas ją taikau pas vyriškį apsiprekint ... nu labai nemaloni motera