Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

Perkant per e-pard. koks yra atsiskaitymas, ar per banka, ar reikia spec. kortelia tureti,kazkiek apsiziurejau,blogai kad vienoj vietoj negali visko rasti, kiek kainuoja atsiuntimas is e-pard.,turbut neapsimoka nedaug uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 16, 11:09)
Perkant per e-pard. koks yra atsiskaitymas, ar per banka, ar reikia spec. kortelia tureti,kazkiek apsiziurejau,blogai kad vienoj vietoj negali visko rasti, kiek kainuoja atsiuntimas is e-pard.,turbut neapsimoka nedaug uzsisakyti?

Jeigu Lietuvoje užtenka tureti paprastą sąskaitą, nereikia specialių kreditinių kortelių. Atsiuntimas dažniausia gal 5 lt buna per Lietuvos paštą, tai pasiskaičiuok ar tau apsimoka ar nelabai. 4u.gif
Atsakyti
nebesusigaudau, is karoliai.com uzsisakiau prekiu, prieme, bet kada reikes apmoketi,ar jie banko saskaita man pateiks veliau?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 19, 16:11)
nebesusigaudau, is karoliai.com uzsisakiau prekiu, prieme, bet kada reikes apmoketi,ar jie banko  saskaita man pateiks veliau?

esu ziopla doh.gif ir viskas,radau informacija apie tai blush2.gif
Atsakyti
Karoliai.com Super thumbup.gif drinks_cheers.gif , dabar lauksim kaip hobera pasirodys, senai besisakiau iš ten.
Atsakyti
Kur Klaipedoj yra pirkti sidabrines ar pasidabruotos vielutes, kur randasi PC ''GRANDUS''.
Atsakyti
http://public.fotki....e/parduotuvele/

Jau rytoj čia bus atvežta naujų prekyčių...
Atsakyti

Užsiregitravau ''tavokaroliukai'', viskas gerai, priėmė, kai kita karta norėjau prisijungt nebeina doh.gif ,meta kad neteisingas elekt.paštas ar slaptažodis, nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
Sveikutes!niekur nerandu pirkt šilkinių kutelių, gal kuri užmačius kur buvot??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(luka* @ 2009 01 21, 18:18)
Sveikutes!niekur nerandu pirkt šilkinių kutelių, gal kuri užmačius kur buvot??? ax.gif

nezinau ar dabar yra, bet buvo www.rankdarbiai.com
Atsakyti
nera verysad.gif visus tinklalapius perziurejau, o taip reikia!!! doh.gif
QUOTE(cindy @ 2009 01 21, 19:19)
nezinau ar dabar yra, bet buvo www.rankdarbiai.com

Atsakyti
GABII, GAL GALI PARAŠYTI, KAIP TU TEN UŽSISAKINĖJI. UŽSAKINĖJI PATI AR TURI TARPININKĄ 4u.gif
Atsakyti