Perkant per e-pard. koks yra atsiskaitymas, ar per banka, ar reikia spec. kortelia tureti,kazkiek apsiziurejau,blogai kad vienoj vietoj negali visko rasti, kiek kainuoja atsiuntimas is e-pard.,turbut neapsimoka nedaug uzsisakyti?
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 16, 11:09)
Perkant per e-pard. koks yra atsiskaitymas, ar per banka, ar reikia spec. kortelia tureti,kazkiek apsiziurejau,blogai kad vienoj vietoj negali visko rasti, kiek kainuoja atsiuntimas is e-pard.,turbut neapsimoka nedaug uzsisakyti?
Jeigu Lietuvoje užtenka tureti paprastą sąskaitą, nereikia specialių kreditinių kortelių. Atsiuntimas dažniausia gal 5 lt buna per Lietuvos paštą, tai pasiskaičiuok ar tau apsimoka ar nelabai.

nebesusigaudau, is karoliai.com uzsisakiau prekiu, prieme, bet kada reikes apmoketi,ar jie banko saskaita man pateiks veliau?
QUOTE(saulyte2 @ 2009 01 19, 16:11)
nebesusigaudau, is karoliai.com uzsisakiau prekiu, prieme, bet kada reikes apmoketi,ar jie banko saskaita man pateiks veliau?
esu ziopla

Karoliai.com Super
, dabar lauksim kaip hobera pasirodys, senai besisakiau iš ten.

Kur Klaipedoj yra pirkti sidabrines ar pasidabruotos vielutes, kur randasi PC ''GRANDUS''.
Užsiregitravau ''tavokaroliukai'', viskas gerai, priėmė, kai kita karta norėjau prisijungt nebeina

QUOTE(luka* @ 2009 01 21, 18:18)
nezinau ar dabar yra, bet buvo www.rankdarbiai.com
nera
visus tinklalapius perziurejau, o taip reikia!!!

QUOTE(cindy @ 2009 01 21, 19:19)
nezinau ar dabar yra, bet buvo www.rankdarbiai.com
GABII, GAL GALI PARAŠYTI, KAIP TU TEN UŽSISAKINĖJI. UŽSAKINĖJI PATI AR TURI TARPININKĄ