Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės

nesuprantu kodel man jau visa savaite neatidaro akmeneliai.com blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Tai, kad veikia - vis įlendu ten pasižiūrėt g.gif ir nuolaidos mačiau yra, ir auskarų kabliukai swarovskiams atsirado - reiks ryt važiuot nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2009 01 23, 22:21)
Tai, kad veikia - vis įlendu ten pasižiūrėt  g.gif  ir  nuolaidos mačiau yra, ir auskarų kabliukai swarovskiams atsirado - reiks ryt važiuot nusipirkt  rolleyes.gif

tai kame esme? kodel man neatidaro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonytė @ 2009 01 22, 12:43)
GABII, GAL GALI  PARAŠYTI, KAIP TU TEN UŽSISAKINĖJI. UŽSAKINĖJI PATI AR TURI TARPININKĄ  4u.gif

na galima sakyti per tarpininka...per zmogu kuris ten gyvena...gauna uzsakyma ir siuncia tada i lt...kaip dovana ir kaip fizinis asmuo...
pati tikrai nesisiusk, per ju siuntima labai brangu..plius garantuotai uzstrigs muitinej ir ten susimokesi dar....tik per tarpininka.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 23 sausio 2009 - 21:32
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 23, 21:30)
na galima sakyti per tarpininka...per zmogu kuris ten gyvena...gauna uzsakyma ir siuncia tada i lt...kaip dovana ir kaip fizinis asmuo...
pati tikrai nesisiusk, per ju siuntima labai brangu..plius garantuotai uzstrigs muitinej ir ten susimokesi dar....tik per tarpininka.... 4u.gif

o jie patys siusdami nepazymi ant siuntinio kaip dovana? as kiek gavus 9bet ne is ju0 tai visur pazymeta kad "dovana"
Atsakyti
nzn...bet muitineje iskart stringa, nes siuntejas juridinis asmuo....plius siuntima skaiciuoja ne pagal svori, o pagal unitus....tai ten nesigauna jau pigiai....
kaip viskas vyksta...buvo aprasyta kek anksciau ir kiek vargo paskui aptureta:)))

del siuntimo kaip dovana, tai kinieciai protingeni aip daro....bet gal nestringa, kai siunti nedideli daikta...
del siuntimo mokescio...susimeskit kelis daiktus, pamatysit kaip brangiai gaunasi....o siaip 1 kg kainuoja 13 $...o kai pas mane buna apie 4 kg...tai:)))))))))))))per ten neisnestu man:)
o ir siaip pigiau daug per tarpininke, net jai susimokejus...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 01 23, 21:50)
nzn...bet muitineje iskart stringa, nes siuntejas juridinis asmuo....plius siuntima skaiciuoja ne pagal svori, o pagal unitus....tai ten nesigauna jau pigiai....
kaip viskas vyksta...buvo aprasyta kek anksciau ir kiek vargo paskui aptureta:)))

del siuntimo kaip dovana, tai kinieciai protingeni aip daro....bet gal nestringa, kai siunti nedideli daikta...
del siuntimo mokescio...susimeskit kelis daiktus, pamatysit kaip brangiai  gaunasi....o siaip 1 kg kainuoja 13 $...o kai pas mane buna apie 4 kg...tai:)))))))))))))per ten neisnestu man:)
o ir siaip pigiau daug per tarpininke, net jai susimokejus...

nu jo, gali buti. Ten tiek daug visko noreciau jei ne tas siuntimas doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Užsisakiau iš karoliai.com, kai atsiuntė trūko 4 karoliukų g.gif, parašiau el-laišką, bet atsakymo negavau dar, kaip būna tokiais atvejais g.gif, buvau įlindusi į akmenėliai.com, ar ten auskarų kainos vnt ar porų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 25 sausio 2009 - 18:43
sveiki. as tik noreciau pradet ka nors kurt su karoliukais. ax.gif Ir turiu toki klausima. Kur geriausiai pirkt biseri. Ar 2-2,5Lt uz 20g tai brangu ar ne? Buciau labai dekinga, jei man atsakytumet. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 01 25, 19:07)
sveiki. as tik noreciau pradet ka nors kurt su karoliukais. ax.gif  Ir turiu toki klausima. Kur geriausiai pirkt biseri. Ar 2-2,5Lt uz 20g tai brangu ar ne? Buciau labai dekinga, jei man atsakytumet. smile.gif

kaip tik nusipirkau is karoliukai-akmeneliai po 1,5 lt 20 g 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 01 23, 21:57)
nu jo, gali buti. Ten tiek daug visko noreciau jei ne tas siuntimas  doh.gif

nu kad ten tieeeeeeeeeeeeek visko, kad man niekaip neiseina mazai isideti:)))))ir kai palygini kainas....kai cia vieno akmenuko kaina 50 vnt ar litas...o ten juosta 1-2 doleriai....
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2009 01 25, 20:10)
kaip tik nusipirkau is karoliukai-akmeneliai po 1,5 lt 20 g  4u.gif

Aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti