QUOTE(ereda @ 2006 01 22, 19:42)
Norėčiau ir aš prisijungt prie palaikančių ir suprantančių grupelės.Nors mano sūneliui dar tik 2,5 mėn, valgo mano pienuką ir auga puikiai ir atrodo, nei buteliuko, nei čiulptuko dar nereikia, tačiau visa esmė tame, kad grįšiu į darbą, kai sūneliui bus 4,5 mėn.Teks dirbt visą darbo dieną.Jau dabar truputį nerimauju, nes nei buteliuko, nei čiulptuko įsiūlyt nepavyksta.Kartą palikau sūnelį su tėveliu 5 valandoms, palikau savo pienuko, net ir alkanas būdamas neėmė pats, tėvelis juokėsi, kad pats spaudė buteliuko čiulptuką, o vaikelis gulėjo išsižiojęs ir tik rijo.Teko didžiąją dalį šaukšteliu girdyt.Ir tai ne vienintelis kartas.Vilties dar nepraradau, bet mažas nerimo krislelis jau graužia..
na, jei sugirdyti įmanoma be rėkimų iki mėlynumo - manau visai normalu ir gerai - svarbu valgo, o kaip tai ne taip svarbu

va maniškiui tai niekaip neišeina be rėkimų, o aš ir nustojau, nes matyt iš tio didelio rūpesčio ir galvojimo, bičiukas priaugo itin gerai

dabar duodu po truputį obuoliuko, greitai atsiras košytė racione.
ereda - teks pavargti, ką bedarysi, gali tik pasidžiaugti, kad ne tau (matyt auklei

)