QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2009 01 09, 10:26)

į temą tada - apie gerokai vyresnius vaikus:
aš savo darželinukes žindau ryte ir prieš nakties miegą. Bet ryte beveik visad pavėluojam darželio pusryčiams..

Bet ir taip keliamės 7.20, anksčiau net aš nepajėgiu išsirident....
Kaip manot, ar visgi geriau MP ryte, ar vietoj to bandyt spėt ant darželinės košės?
Beje, pradėjom lankyt darželį, galvojau visi vaikai serga, tai ir sirgs pirmus metus... Taigi, kad ne
(tfu tfu tfu... neprisikalbėjus) Bendraamžiuos klausinėja, kokius stebuklingus preparatus duodu. aga,

įdomu pasidarė
As manau butu gerai kada ir ant kosytes nueiti

,bet kada ir pienuko pusryciams,juk taip jom gera is jusu gerti

.
O tas stebuklingas preparatas pas jus krutyse
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2009 01 09, 10:31)
O kiek laiko jau vedi?
as sunu vedziau nuo 2.5 metuku, bet sirgo labai, aisku nezindziau tiek kiek tu, bet iki 1.5 metuku tik - pats atsisake. Nors pastebejau - kol buvau namie - jis darze - nesirgo, tik eidavau i darba - prasidedavo ligos

. Jauciu ta lemia daugiau nei matinimas, preparatai, bet ir mamos emocine, psichologine busena
Jus labai teisi labai daug ka lemia mamytes emocine busena,jei mamyte labai stresuoja palikdama vaikuty darzelt jis tai jaucia,reikia buti stiprei.O del maitinamu vaikuciu atsparumo ligoms labai jau keblus klausimas,mergaite as maitinau iki pusantru metu ir ji man pradejo sirgti tik kokiu 4,o va db auginu mazyly ir taip pat dar maitinu,bet dievuliau dievuliau kaip mes sergam

.Lauko ir maudyniu atzvilgiu mes lb nuskriausti,nes neissikapstom is ligu.Va jum ir MP stiprybe ligoms