Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

sveikos mamytes, esamos bei busimos..na ir teveliai(retkarciais vis tiek paskaitote ta SM:)
rasau tikriausiai kaip ir daugelis..noriu issikalbeti..suzinoti "pasaline" nuomone, isgirsti patarimu..gal pakeiksnojimu..viskas juk sveika ir naudinga:)
pradekime nuo to, kad esu ganetinai dar jauna(25m)..kaip sakant - lb dar nepatyrusi gyvenimo dziaugsmu ar vargu. tiesiog kaip ir buna gyvenime atsirado zmogutis su kuriuo man gera..bendraujame dar ganetinai ne ilgai..bet tiek jis,tiek as juntame kad net is puse zodzio suprantame vienas kita..tie patys hobiai..pomegiai..mastymas..
atrodo viskas gerai(o kaip kitaip, juk visko tik pati pradzia:), bet ne per seniausiai turejome rimta pokalbi ir jis man papasakojo savo visa gyvenima, tiesiog norejo kad isgirsciau is jo o ne is ko kito. tai va jis ne isiskyres kaip galvojau iki tol..turi 2 sunelius, kurie gyvena su juo, o jo zmona zuvo pries 2metus. baisu...liko du dar visai mazuciai vaikuciai..bet ju seimyna po truputi jau isivaziuoja i normalu gyvenima, aisku suprantu, kad be mamos jiems sunku verysad.gif
va tokia istorija..kiek sutrumpinta bet gal esme pagausite.
o kankina mane "kvailos abejones/klausimai" ar nebusiu lyginama su pirmaja zmona,kaip elgtis su vaikais..(bendrauju su jais tarsi su draugais:) nesupraskite klaidingai..niekur neskubu..kazkieno vietos uzimti nesiruosiu..nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti..jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..
gal kam yra buvusi panasi situacija?pasidalinkite ...

atleiskite uz "sunkiai" isdetytas mintis..tiesiog esu truputi apstulbusi..nuo paskt. ziniu..net pati nezinau kodel.. g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 11:28)
o kankina mane "kvailos abejones/klausimai" ar nebusiu lyginama su pirmaja zmona,kaip elgtis su vaikais..(bendrauju su jais tarsi su draugais:) nesupraskite klaidingai..niekur neskubu..kazkieno vietos uzimti nesiruosiu..nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti..jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..

atleiskite uz "sunkiai" isdetytas mintis..tiesiog esu truputi apstulbusi..nuo paskt. ziniu..net pati nezinau kodel.. g.gif  unsure.gif

Nu ieskot slieku lygioj vietoj biggrin.gif
Man tik siaip idomu-kodel is pradziu pasake, kad issiskyre? O paskui, kad mirusi? Juk daug paprasciau iskart pasakyti, kad naslys-moterys palankiau ziuri i juos nei issiskyrusius? g.gif
Ar matet tuos vaikus? Ar bendravote su jais?
O gal vis tik jokios mirites nera, gal mama isvykusi i uzsieni dirbti, o vyrui kad lengviau-pasake tokia "tiesa"?
Kiek laiko jus kartu? Jei menuo koks-makaronu kabinimas, ir tiek irnesakyk.gif
Ar pazistat jo draugus, kurie galetu paliudyti jo zodzius ar paneigti? Giminaicius?

Jei visa tai tiesa(ko linkeciau jums 4u.gif ), tai visai nereikia bijoti svetimu vaiku-mamos nepakeisit, bet jei su pagarba jiems priminsit ja, bus tik lengviau bendrauti ir draugauti 4u.gif
Atsakyti
vaiku aukle patvirtino..o bendraujame dar tik 3men.
siaip jis nesake nei kad isiskyres nei dar ka..sake kad si tema nera is maloniuju jo gyvenime..o dabar papasakojo, nes jaucia kad darausi lb artima..
gal jus ir teisi..lygioje vietoje ieskau duobiu..
bet pasakymas kad su mazuoju jo suneliu esame lb panasus"isoriskai", nors vaikas tikra mamos kopija..kazkaip suglumino...ir kilo visokiu "gauruotai kvailu " minciu
Papildyta:
beje dekui uz palinkejimus...
realiai pati suvokiu kad geriausia butu su juo paciu apie viska pakalbeti..
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 11:28)
sveikos mamytes, esamos bei busimos..na ir teveliai(retkarciais vis tiek paskaitote ta SM:)
rasau tikriausiai kaip ir daugelis..noriu issikalbeti..suzinoti "pasaline" nuomone, isgirsti patarimu..gal pakeiksnojimu..viskas juk sveika ir naudinga:)
pradekime nuo to, kad esu ganetinai dar jauna(25m)..kaip sakant - lb dar nepatyrusi gyvenimo dziaugsmu ar vargu. tiesiog kaip ir buna gyvenime atsirado zmogutis su kuriuo man gera..bendraujame dar ganetinai ne ilgai..bet tiek jis,tiek as juntame kad net is puse zodzio suprantame vienas kita..tie patys hobiai..pomegiai..mastymas..
atrodo viskas gerai(o kaip kitaip, juk visko tik pati pradzia:), bet ne per seniausiai turejome rimta pokalbi ir jis man papasakojo savo visa gyvenima, tiesiog norejo kad isgirsciau is jo o ne is ko kito. tai va jis ne isiskyres kaip galvojau iki tol..turi 2 sunelius, kurie gyvena su juo, o jo zmona zuvo pries 2metus. baisu...liko du dar visai mazuciai vaikuciai..bet ju seimyna po truputi jau isivaziuoja i normalu gyvenima, aisku suprantu, kad be mamos jiems sunku verysad.gif
va tokia istorija..kiek sutrumpinta bet gal esme pagausite.

atleiskite uz "sunkiai" isdetytas mintis..tiesiog esu truputi apstulbusi..nuo paskt. ziniu..net pati nezinau kodel.. g.gif  unsure.gif

Svarbiausia Jūs pati savęs nelyginkite su iškeliavusia moterimi,mama,žmona.Jums nereikia jos "pakeisti".Jūs-naujas puslapis vyro ir jo vaikų gyvenime.Jie nepamirš tos moters , bet tai nereiškia , kad Jūsų neįsileis į širdis.Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 12:28)
..kazkieno vietos uzimti nesiruosiu..nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti..jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..

Jus pati lyg ir atsakete i klausyma smile.gif Busite drauge,manau artimesne ,nei bet kuris kitas zmogus bigsmile.gif
Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
dekui visoms..smile.gif
Atsakyti
oi turiu negerą patirtį su našliu....
turėjau keletą pasimatymų, bet kiekvienam iš jų jis kalbėdavo apie savo mirusiąją, supratau, kad nenoriu tokio ryšio, nes jis visada idealizuos ir aš būsiu tik pakaitalas.
Skambino dar kokį mėnesį, atsisakinėdavau, kad neturiu laiko, neturėjau drąsos jam pasakyt, kodėl nenoriu daugiau bendraut, nes man našlys atrosdė toks pažeidžiamas, dar tie maži vaikai... doh.gif labai sunkus kelias būti našlio žmona, drauge, ilgai mintyse lygins, net jei ir nesakys to garsiai.
Kai žmonės išsiskiria, jų ryšiai nutrūksta, o žūtis, mirtis išskiria prieš žmogaus valią, todėl dažniausiai miręs žmogus idealizuojamas.
Bet jei myli tą žmogų mėgink, labai priklauso nuo to, kaip jis elgsis su Tavim, kaip pristatys vaikam, bet bet kokiu atveju lengva nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volare: 18 lapkričio 2008 - 15:59
"Kai žmonės išsiskiria, jų ryšiai nutrūksta, o žūtis, mirtis išskiria prieš žmogaus valią, todėl dažniausiai miręs žmogus idealizuojamas." - sita ir as zinai sad.gif sad.gif gal mane tai ir baugina unsure.gif
Atsakyti
Gal ir keista, bet man atrodo kad tavo padetis daug lengvesne nei moteru kurios gyvena su issiskyrusiais vyrais, kuriu buvusios visaip kisasi i ju gyvenima smile.gif. Taip kad tau tik pasidziaugti belieka kad neteks tokiu problemu patirti smile.gif. O vaikams tai pati sakei, kad gali buti drauge. Tai ir buk. Velgi cia tavo, gal but busimos pamotes, situacija yra labai lengva, nes jeigu vaikai kaip sakai dar nera dideli, galiu lazintis kad "mamos" jiems laaaaabai reikia. Taip kad jei tik sugebesi jiems ja atstoti, jie tave visa sirdimi priims. Svarbu tik pati nepradek per giliai kapstyti ir nelygink saves su SB zmona. Svarbu ne kaip buvo iki taves, svarbu kaip yra su tavim:). Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 11 18, 17:50)
Gal ir keista, bet man atrodo kad tavo padetis daug lengvesne nei moteru kurios gyvena su issiskyrusiais vyrais, kuriu buvusios visaip kisasi i ju gyvenima smile.gif.

Pritariu-su nasliu kur kas lengviau nei su issiskyrusiu drinks_cheers.gif Jei vyras issiskyre ne savo iniciatyva, o buvusios zmonos, jam daug skaudziau tai isgyventi.
O lygina pradzioj tiek nasliai, tiek issiskyre mirksiukas.gif Kartais tai buna antrosios nenaudai, kartais naudai, lygina draugai, pazistami bei gimines. Tiesiog reikia islaukti ta momenta.

Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 17:24)
"Kai žmonės išsiskiria, jų ryšiai nutrūksta, o žūtis, mirtis išskiria prieš žmogaus valią, todėl dažniausiai miręs žmogus idealizuojamas." - sita ir as zinai  sad.gif  sad.gif  gal mane tai ir baugina unsure.gif

Manau protingas zmogus suvoktu,kad daznai primindamas apie mirusia zmona Jus skaudina,suvoktu ir tai,kad viskas bus kitaip,kad TO zmogaus jau nebera esat Jus...
Kita medalio puse:Jus nebijot prisiimt atsakomybes uz vaikus,Jo vaikus?Kiek supratau kol kas savo neturite?Juk tai didziulis zingsnis,reiktu pamastyti apie vaikus kurie prie Jusu prisiris,kad neteke ir Jusu(jei santykiai nesiklostytu)vel "praras",o gali nutikt ir taip,kad nenusisekus su draugu jausit atsakomybe uz vaikus ir taip aukosites nors pati busit nelaiminga?
Labai as cia sudetingai isvedziojau,bet tikiuos Jusu sprendimas bus teisingas ir jei pasirinksit vyra su kuriuo Jums gera,sukursit nuostabia seima smile.gif Tikrai labai gerbtina kada moteris ryztasi tokiam zingsniui,t.y auginti ne savo vaikus 4u.gif
Stiprybes ir sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 10:28)
..nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti..jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..

kvaila nuomone...mama ne ta, kuri pagimdo, bet ta , kuri uzaugina. kiek metu vaikams?

QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 10:42)
1.siaip jis nesake nei kad isiskyres nei dar ka..sake kad si tema nera is maloniuju jo gyvenime..o dabar papasakojo, nes jaucia kad darausi lb artima..
2.bet pasakymas kad su mazuoju jo suneliu esame lb panasus"isoriskai", nors vaikas tikra mamos kopija..kazkaip suglumino...ir kilo visokiu "gauruotai kvailu " minciu

1. jei nesake is pradziu, tai gal ir neprimines ir veliau
2. va cia negerai, kad iesko panasios, bet gal tiesiog pasake ir tiek
Atsakyti