Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

Urte, Tu tikrai esi stipri moteris. Teisingai kažkas sakė, kad kur kas paprasčiau (pradžioje) susirasti vieną vyrą (be vaikų), bet lygiai taip pat yra sakoma "bėgsi nuo vilko, užšoksi ant meškos". Svarbiausiai yra žmogus-vyras. Kai susiriši su bet kuriuo vyru, juk priimi jį su visom jo ydom, tai čia irgi yra šioks toks panašumas, tik tas kraitelis ne tik vyro teigiami ir neigiami bruožai, bet ir vaikučiai. Žinai, aš Tavo vietoje bandyčiau kurti gražius santykius, tuo labiau, kad kol kas viskas gražu smile.gif

Vienintelis dalykas, kuris man kol kas keltų kažkokias abejones tai, kad Jūs dar labai neilgai esate drauge, pati sakai, kad pradžioje santykiai būna rožiniais akiniais matomi biggrin.gif Bet kodėl dabar Tu turėtum nebandyti, jeigu širdis sako, kad gali pasisekti wink.gif Pati žinai, kad nebus lengva su vaikeliais, nes jie moka ne tik gražiomis akytėmis žiūrėti, bet ir ragiukus parodyti biggrin.gif Ir vėl gi... kažkada beveik visos šeimos turi vaikų ir jie rodo tuos ragus bigsmile.gif Tai tiesiog natūralu, tik Jūs tuos etapus išgyvensit kur kas anksčiau, o vėliau tuomet, manyčiau, pagimdžius savus vaikus, Jums bus kur kas lengviau spręsti įvairias problemytes, susijusias su vaikučiais. Didelio pasisekimo tau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 11:28)
sveikos mamytes, esamos bei busimos..na ir teveliai(retkarciais vis tiek paskaitote ta SM:)
rasau tikriausiai kaip ir daugelis..noriu issikalbeti..suzinoti "pasaline" nuomone, isgirsti patarimu..gal pakeiksnojimu..viskas juk sveika ir naudinga:)
pradekime nuo to, kad esu ganetinai dar jauna(25m)..kaip sakant - lb dar nepatyrusi gyvenimo dziaugsmu ar vargu. tiesiog kaip ir buna gyvenime atsirado zmogutis su kuriuo man gera..bendraujame dar ganetinai ne ilgai..bet tiek jis,tiek as juntame kad net is puse zodzio suprantame vienas kita..tie patys hobiai..pomegiai..mastymas..
atrodo viskas gerai(o kaip kitaip, juk visko tik pati pradzia:), bet ne per seniausiai turejome rimta pokalbi ir jis man papasakojo savo visa gyvenima, tiesiog norejo kad isgirsciau is jo o ne is ko kito. tai va jis ne isiskyres kaip galvojau iki tol..turi 2 sunelius, kurie gyvena su juo, o jo zmona zuvo pries 2metus. baisu...liko du dar visai mazuciai vaikuciai..bet ju seimyna po truputi jau isivaziuoja i normalu gyvenima, aisku suprantu, kad be mamos jiems sunku verysad.gif
va tokia istorija..kiek sutrumpinta bet gal esme pagausite.
o kankina mane "kvailos abejones/klausimai" ar nebusiu lyginama su pirmaja zmona,kaip elgtis su vaikais..(bendrauju su jais tarsi su draugais:) nesupraskite klaidingai..niekur neskubu..kazkieno vietos uzimti nesiruosiu..nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti..jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..
gal kam yra buvusi panasi situacija?pasidalinkite ...

atleiskite uz "sunkiai" isdetytas mintis..tiesiog esu truputi apstulbusi..nuo paskt. ziniu..net pati nezinau kodel.. g.gif  unsure.gif

galiu is savo dideles gyvenimo patirties pasakyti, kad tikrai lygins su buvusia zmona.. svarbiausia ne tai ar lygins, svarbiausia - kaip. ar ieskos tavo minusu ar pliusu
del vaikuciu- vaikai labai greit prisirisa prie zmogaus.. tu esi labai jauna ir del to gali buti sunkumu
pagalvok apie tai kad jei jums nepavyks, liks iskaudinti vaikai o jie ir taip jau iskaudinti..
nereikia pamirsti ir visokiu "kaimynu giminaiciu".. tai musu visuomeneje irgi reikia atlaikyti..
jei jausi kad turi jegu ir noro gyventi toki gyvenima, galiu palinketi tik sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 19, 16:19)
mmm..nes kai lb ieskosi visada rasi ka tai biggrin.gif  rolleyes.gif
realiai as jau zinojau sava nuostata visu siuo klausimu..tiesiog truputi sudvejojau kazko..
Papildyta:
kas del nuotrauku...mes ir kuri tai vakar visi ziurejom abuma ju..aisku daug ir mamos nuotrauku buvo..bet keista tuomet nekilo mintis ar myli jis mane..ir ar myles taip kaip ja..tiesiog buvo gaila ir kartu keista..kokie jie stiprus...net mazasis sunus man pasakojo kad mamyte danguje dabar gyvena..
blin taip graudu buvo man..o jie taip graziai, ramiai sau kalbejo..gal kad mazuciai dar..

manau, kad tai labai intymu - rodyti savo seimos nuotraukas naujai moteriai. turetum priimti tai kaip visishko pasitikejimo ir pagarbos zenkla..
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2008 11 20, 13:49)
galiu is savo dideles gyvenimo patirties pasakyti, kad tikrai lygins su buvusia zmona.. svarbiausia ne tai ar lygins, svarbiausia - kaip. ar ieskos tavo minusu ar pliusu
del vaikuciu- vaikai labai greit prisirisa prie zmogaus.. tu esi labai jauna ir del to gali buti sunkumu
pagalvok apie tai kad jei jums nepavyks, liks iskaudinti vaikai o jie ir taip jau iskaudinti..
nereikia pamirsti ir visokiu "kaimynu giminaiciu".. tai musu visuomeneje irgi reikia atlaikyti..
jei jausi kad turi jegu ir noro gyventi toki gyvenima, galiu palinketi tik sekmes  4u.gif

Visiskai sutinku. Tik is savo patirties galiu pasakyti kad sioje siuacijoje yra daug visokiausiu niunansu, kuriu niekaip nenumatysi, kol su jais nesusidursi. O kad nebus lengva tai cia tikra teisybe.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2008 11 20, 16:00)
Visiskai sutinku. Tik is savo patirties galiu pasakyti kad sioje siuacijoje yra daug visokiausiu niunansu, kuriu niekaip nenumatysi, kol su jais nesusidursi. O kad nebus lengva tai cia tikra teisybe.

o as ne visishkai. taip, niuansu yra, bet koks nafik skirtumas "ka pagalvos kiti"... jei urte-papurte turi drasos buti su vyru ir jo 2 mazameciais vaikais - manau, jai tikrai uzteks proto nekreipti demesio i "geradares" ir ju paskalas, kad "va jezau, tu tokia niekshe, nemoki su vaikais elgtis, o vat ju mama.... " ir t.t.... Tos "mociutes-anyteles" visada nores, kad tas vyras liktu VIENAS, kad uzhsigarantuoti, kad ju dukra buvo vienintele, kuria jis mylejo. Cia bus potekste, minejimas tarp eiluciu ir urtei teks ishmokti nekreipti i tai demesio. na, as aprasiau blogiausia varianta, bet gali buti ir visai pakenciamai...
Atsakyti
tai jau teko ..aptureti susipazinima su vaiku mociute is mamos puses.. parvezusi vaikus uzejo, mat maziai jau spejo papasakoti apie tecio drauge..na nebuvo lb baisu ir blogai..tepasake kad 'lb jauna" esu.. o vat kaimyne(smalsioji). visiems kartu grizus..voztelejo..oi kokia jauna aukle susiradote kaimyne gerbiamas..bet sulauke paaiskinamos dalies, supazindinimo ir pan. tai liko issiziojusi stoveti..
as kazkaip esu nusiteikusi lb dideliam neigiamam poziuriui..tai vat tokie panasus dalykai (kaimynes, mociutes)...manes lb neveikia..as stiprus zmogus..
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 11 20, 16:29)
o as ne visishkai. taip, niuansu yra, bet koks nafik skirtumas "ka pagalvos kiti"... jei urte-papurte turi drasos buti su vyru ir jo 2 mazameciais vaikais - manau, jai tikrai uzteks proto nekreipti demesio i "geradares" ir ju paskalas, kad "va jezau, tu tokia niekshe, nemoki su vaikais elgtis, o vat ju mama.... " ir t.t.... Tos "mociutes-anyteles" visada nores, kad tas vyras liktu VIENAS, kad uzhsigarantuoti, kad ju dukra buvo vienintele, kuria jis mylejo. Cia bus potekste, minejimas tarp eiluciu ir urtei teks ishmokti nekreipti i tai demesio. na, as aprasiau blogiausia varianta, bet gali buti ir visai pakenciamai...

o zinai koks "nafik" skirtumas? toks kad gyvename tarp zmoniu...
ir tu tetyluciu kaimynyciu istisai sakomi komentarai ir etc bet kuri zmogu gali isvesti is kantrybes arba priversti jaustis nejaukiai. ir tikrai reikia butu labai stipriu zmogumi kad tai atlaikyti . nes snekanciu tiksliau piktai lojanciu musu visuomeneje oj kaip daug.. ir neduok die, tu kazkaip iskrenti is "normu"
Atsakyti
man realiai uztenka jauciu palaikyma is artimo zmogaus, gerai sutariu su vaikais..o kitu nuomones..kaip cia pasakius nei silta nei salta..
aisku bus momentu kai en taip optimistiskai kalbesiu..bet tikiuosi vadovausiuosi sveiku proteliu:)))

o kad kalbeti..tai tikrai kalbes..kad lygins tai ir..man nesinoretu buti lyginama tik vieno zmogucio..jis sake kad net minciu tokiu nekilo..bet ka gali zinoti..tegu lieka tik mintyse..bent..
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 20, 17:02)
..as stiprus zmogus..

nu ir gerai tada. tada viskas gausis tau. sekmes.
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2008 11 20, 17:08)

manes jie neishveda. as juos ishvedu is kantrybes savo "nafik, koks skirtumas". man iki vienos vietos. ir lai apsimaliavoja jos visos. man nusispjauti. as net negirdziu ju.
Atsakyti
sorry uz baisiai isdestytas mintis..kalbejau telefonu ir rasiau..

gal nejaukiai ir buciau pasijautusi jei nieko nebutu sakes..bet dabar kai pats emesi iniciatyvos atsakymams..man malonu buvo..pagloste sirdele:)
na del mociutes..tai jau kitas dalykas..as stengiuosi pagarbiai i ja ziureti..nesvarbu ka ten pasake..gal tik pradzioje..kol nepazista..pati nezinau kaip reaguociau budama jos vietoje..
vat tiaip..
Papildyta:
QUOTE(wit @ 2008 11 20, 17:08)

na man ir ..jokio skirtumo ka ten masto kokios kaimynes..bendradarbes ar dar kas kisasi i svetimus gyvenimus..
man reix gyventi..ne jiems/joms
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 20, 17:09)
..jis sake kad net minciu tokiu nekilo..

tai ir nekilo. jis ne moteris, nezino tokiu gudrybiu ir nedaro tokiu ishvedzhiojimu.... vyrai gana atviri siuo klausimu. jam tu - esi tu. ta, kita - ji yra kita. pas juos kitaip... nei pas mus...
Atsakyti
tikriausiai Jus teisi rolleyes.gif

dekui uz patarimus..jusu pasisakymai lb maloniai ir optimistiskai nuteikia:)))

Atsakyti