Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

zinok, as neskubeciau, bet pabandyti verta. ne apie vaikus galvok, o apie save, ar to nori. nes rupesciu n butu gyvenant kartu ir priimant kiekviesa i savo sirdi. o pamatytum tikrove tik pagyvenusi. zodziu, tai visai kas kita, kai tik kartais matai zmogu. o jis tik pasipasakojo, o ne lygina su mirusiaja. neverta alvoti ko nera, eriau galvoti, kas vyksta ir ko pati nori ax.gif
Atsakyti
dekui uz nuomones..ypac patiko "TIGRIS" berods pasisakymas..
o vaikams..2-4 metai..
as pati bijau prie ju visu prisiristi..bet lb bijau kad vaikai prisiris (jau dabar mazylis iseinant visada "dudas leidzia":(..o mums nieko nesigaus..
bet noriu tiketi ir zvelgti i ateiti optimistiskai.. tongue.gif
manau susivokiau kas kaip..tiesiog pasikalbesiu, issakysiu kas neramina ir bus aisku..nes bijau jei nutylesiu tai tesis ir tuomet tikrai nieko gero nesigaus..

p.s savu vaiku neturiu..is pradziu moxlai buvo..po to darbai ir pan. juolab manau spesiu jei ka dar:) smile.gif smile.gif o siaip paradoksas..kazkada juokaudavau..kad reikia man vyro su vaiku..atrodo "prisijuokavau" smile.gif

dar kart dekui visiems:)
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 18, 11:28)
1. o kankina mane "kvailos abejones/klausimai" ar nebusiu lyginama su pirmaja zmona,kaip elgtis su vaikais..(bendrauju su jais tarsi su draugais:)
2. ..kazkieno vietos uzimti nesiruosiu..
3. nes mano nuomone kad mama siems vaikams negaleciau buti.
4. .jie juk turi ja..nesvarbu kad mirusi..galiu buti tik drauge..

1. ne, nebusi. nes vyras nelabai zino, kaip ji elgtusi... jis gali tik spelioti..
2. "zmonos", "mamos" statusas kaip vieta kinoteatre. Jos negalima uzimti svetimos. Ja galima uzimti tik savaja. Ir nevarbu, ar seanse priesh tavaji ant jos kazkas sedejo.
3. gali - tik ar man atrodo, kad nenori?
4. jos nebeturi, jie tures blankius prisiminimus ir pasakojimus. bet gali jiems atstoti mama, duodama jiems meile ir siluma, kad bent jau jie negaletu tave apkaltinti abejingumu. kad jie paauge galetu sakyti "ji ne musu mama, bet mes ja mylime kaip mama"...

mano asmenine nuomone, tu bijai tiesiog prisiimti tokią atsakomybė, ar tau peranksti, ar dar savų vaikų neturi, bijai ar sugebėsi juos pamylti... bet jei myli tą žmogų, automatiškai myli ir jo vaikus. Tai kad, nebijok, nepalik tų dvejų mažučių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 lapkričio 2008 - 09:32
realiai zinokite..nebijau..jei tai butu buve pries kokius 5m. tuomet taip,bet dabar..moxlai baigti, darba gera turiu..viskas atrodo laiku ir vietoje..
tik kazkaip suglumino, kad viskas taip greit..
is savos aplinkos daznai girdziu daug neigiamu teiginiu..kam man visa tai..juk galiu kurti savo seima..savus vaikus auginti..gal kai artimi zmones tai sako truputi sumaiso kortas..juolab buvau pripratusi gyventi viena, gyvenima planuoti viena..o dabar reikia isileisti jau ne viena zmoguti o tris:)
bet siaip..as jau apsisprendziau..nesvarbu kad vaikai ne mano..jie -mylimo zmogaus..o be to turi tokiu savybiu kad moka is kart papirkti..na bent mane:))) pirma kart matau tokius savarankiskus mazius..pamacius pirma kart stebejausi visa vakara:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 19, 10:46)
realiai zinokite..nebijau..
bet siaip..as jau apsisprendziau..nesvarbu kad vaikai ne mano..jie -mylimo zmogaus

vat ir labai gerai. turėsi 2 vaikučius iš karto. o ten jau jusiškiai bendri su laiku ateis. Bus labai smagi, linksma, didelė šeima. Gal ir gerai viskas susiklostė, jus abu su vyru rimčiau žiūrėsite i santykius ir, tikiuosi, labiau juos banginsite, nei kad be vaikų. jauna 25-metė prisiėmusi tokią atsakomybę verta pagarbos. Bus sunku pradžioje, bet atsipirks su kaupu, kai tie mažuliukai tave pasitiks po darbų, šaukdami, valio-valio, ji atėjo... o su laiku ir mama vadins..
Atsakyti
as zinau kad viskas nebus roziu ziedlapiais barstyta..bus ir spygliuku.gal net spygliu..smile.gif bet gyvenimas is to ir susideda..
Atsakyti
Roziu ziedlapiu tai tikrai nesitikek. Bus sunku ir net labai. Nes tavo brangiausiojo praeities nepakeisi, kad ir kaip kartais noretusi. As va pvz. visai neseniai netycia besitvarkydama aptikau savo vyro ir jo ex nuotraukas su ju vaikais. Skaudu beproto, ir kad kas pasakytu kodel? Juk visa situacija puikiai zinau...Zinau kad mane myli, jos nebe, bet juk kazkada mylejo.... verysad.gif ech...
O del aplinkiniu reakcijos tai puikiai suprantu. Bet ne jiems, o tau su savuoju gyventi reiks. Ir ta reakcija tik is pradziu, o veliau apsipras.

Tik patarimas, jeigu jau matysi kad tarp jusu viskas krypta link rimtu rimtu santykiu - is karto pasikalbek su savuoju, kada ir kiek bendru vaiku noresite susilaukti. Nes kartais jiems atrodo kad jiems savu vaiku jau uztenka smile.gif.
O tau laikui begant jo vaiku neuzteks, vis labiau ir labiau reikes savu, patikek manim smile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 19 lapkričio 2008 - 14:55
kas keisciausia apie vaikus jis kalba..kad mielai ateityje turetu mergaite..
Atsakyti
Tai pas jus tada viskas bus tik puiku 4u.gif . Belieka palinketi sekmes 4u.gif . Ir nedrisk ieskoti slieku po asfaltu del jo buvusios zmonos biggrin.gif .
Atsakyti
mmm..nes kai lb ieskosi visada rasi ka tai biggrin.gif rolleyes.gif
realiai as jau zinojau sava nuostata visu siuo klausimu..tiesiog truputi sudvejojau kazko..
Papildyta:
kas del nuotrauku...mes ir kuri tai vakar visi ziurejom abuma ju..aisku daug ir mamos nuotrauku buvo..bet keista tuomet nekilo mintis ar myli jis mane..ir ar myles taip kaip ja..tiesiog buvo gaila ir kartu keista..kokie jie stiprus...net mazasis sunus man pasakojo kad mamyte danguje dabar gyvena..
blin taip graudu buvo man..o jie taip graziai, ramiai sau kalbejo..gal kad mazuciai dar..
Atsakyti
Vaikai dar per mazi kad viska suprastu kas realiai ivyko su ju mama. Uzauge jos net neprisimins.

Cia labiau reiktu sakyti kokia tu stipri biggrin.gif. As tai nezinau ar istverciau nuotrauku perziuras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigris: 19 lapkričio 2008 - 15:40
QUOTE(urte - papurte @ 2008 11 19, 16:10)
kas keisciausia apie vaikus jis kalba..kad mielai ateityje turetu mergaite..

As tau linkiu visko, ko geriausio ateity 4u.gif Tu zengsi labai svarbu ir atsakinga zingsni, kuris pakeis tavo gyvenima. Bet patikek, tau uz ji bus atlyginta is auksciau.
Mesk is galvos, tas negatyvias mintis apie buvusia zmona. Jos nebera. Dabar esi tu. Vadinasi, taip buvo lemta. Ir pamatysi, jei tik tavo santykiai su siuo vyru nusiseks, jo akyse tu busi pati paciausia. Juk auginsi jo vaikus wub.gif Tikiu, kad busi deramai ivertinta.
Nepasiduok. Matyt, taip ir turi but. Viskas bus gerai. Pamatysi.
Atsakyti