Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 03, 14:37)
o siaip aciu uz kai kuriuos patarimus/issakytas mintis...kas liecia vaiko darzeli , butinai pakalbesime..nes paskui maziui gali buti negerai..

aš tau kažkaip net užpavydėjau. Įsivaizduok, be jokio vargo turi du vaikus ir du kartus apsėjei be bemiegių naktų, maitinimu krutimi, lovos režimo prieš gimdant ir t.t. Aišku, vieną kartą kaip minimum teks, bet turėsi tris vaikus už vieno kainą... Nu, pardon, aš čia negražiai su ta "kaina", bet vistiek.... Aš irgi taip noriuuuuuuuuu........
Atsakyti
niu cia gerai pavarei:))) thumbup.gif clap.gif laugh.gif
na kad viskas klosytusi gerai, tfiu tfiu tfiu..bet pas mane prisipazinsiu tokia "maza" mintis buvo kilusi blush-anim-cl.gif doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Danielė23 @ 2008 12 03, 13:18)
Jūs citavote ne mane, ne aš ten rašiau, o Volare. Jūsų išvados po jos posto man pasirodė labai jau kraštutiniškos. Ne, pamiršti neįmanoma, nebet amnezija čia padėtų, bet palyginimai su ex yra blogo takto ženklas.

Taip ,taip ,atsiprasau,sumaisiau blush2.gif O del takto stokos-patarciau pasiskaitineti daugiau literaturos apie vyro psichologija ir moters,nes ji skiriasi kaip diena nuo nakties.Mes cia kalbam is moteriskos puses,o ka vyrai galvoja-nelabai jie pasakys.Daug skaityt reikia spec. literaturos ,kad suprastum ju psichologija bent siek tiek
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 03, 17:06)
niu cia gerai pavarei:))) thumbup.gif  clap.gif  laugh.gif
na kad viskas klosytusi gerai, tfiu tfiu tfiu..bet pas mane prisipazinsiu tokia "maza" mintis buvo kilusi blush-anim-cl.gif  doh.gif  laugh.gif

nu, tfu tfu tfu... tikėkimes...
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 03, 16:49)
Taip ,taip ,atsiprasau,sumaisiau  blush2.gif  O del takto stokos-patarciau pasiskaitineti daugiau literaturos apie vyro psichologija ir moters,nes ji skiriasi kaip diena nuo nakties.Mes cia kalbam is moteriskos puses,o ka vyrai galvoja-nelabai jie pasakys.Daug skaityt reikia spec. literaturos  ,kad suprastum ju psichologija bent siek tiek

g.gif įdomiai čia taip:skaitai skaitai ir bac viską supranti. Nebūna taip realybėj, arba turi tą suvokimą arba jo nėra, be to skaityti neužtenka-reikia suprast tai ką perskaitei. O ir suprast reikia teisingai, be savų interpretacijų...sudėtinga gan sakyčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 04, 12:56)
g.gif įdomiai čia taip:skaitai skaitai ir bac viską supranti. Nebūna taip realybėj, arba turi tą suvokimą arba jo nėra, be to skaityti neužtenka-reikia suprast tai ką perskaitei. O ir suprast reikia teisingai, be savų interpretacijų...sudėtinga gan sakyčiau rolleyes.gif

Aš manau, kad tai beveik neįmanoma. nes, kad suprasti be savo interpretacijų, reikia visų pirmą būti stabilios būklės, neturėti jokių stresų, kad asmeninis gyvenimas būtų sklandus ir t.t., tik tada galėsi suprasti bešališkai, nematuojant situacijos ant savęs ir nedarant klaidingų išvadų.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 03, 17:49)
  O del takto stokos-patarciau pasiskaitineti daugiau literaturos apie vyro psichologija ir moters,nes ji skiriasi kaip diena nuo nakties.Mes cia kalbam is moteriskos puses,o ka vyrai galvoja-nelabai jie pasakys.Daug skaityt reikia spec. literaturos  ,kad suprastum ju psichologija bent siek tiek

O dar geriau pravesdinėti eksperimentinius, škes, bandymus ant gyvų egzempliorių irgi stebėti jų elgseną beigi daryti išvadas tongue.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2008 12 04, 11:03)
Aš manau, kad tai beveik neįmanoma. nes, kad suprasti be savo interpretacijų, reikia visų pirmą būti stabilios būklės, neturėti jokių stresų, kad asmeninis gyvenimas būtų sklandus ir t.t., tik tada galėsi suprasti bešališkai, nematuojant situacijos ant savęs ir nedarant klaidingų išvadų.

pakartoju savo žodžius: "sudėtinga gan sakyčiau"

QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2008 12 04, 13:00)
O dar geriau pravesdinėti eksperimentinius, škes, bandymus ant gyvų egzempliorių irgi stebėti jų elgseną beigi daryti išvadas  tongue.gif

biggrin.gif

Jo. Kaip pirštu į akį biggrin.gif
Atsakyti
manau galima skaityti kiek nori tos literaturos..bet nei mes ju suprasime iki galo..nei jie musu..tox pasaulis..kitaip butu manau neidomu:)))

Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 04, 17:06)
manau galima skaityti kiek nori tos literaturos..bet nei mes ju suprasime iki galo..nei jie musu..tox pasaulis..kitaip butu manau neidomu:)))

žinai, aš kartais mielai apseičiau be to "įdomumo".... tas minčių skaitymas kaip reikiant mane jau vargina.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2008 12 04, 12:56)

Nezinau kiek tau metu,nes mintys isdestytos kaip jaunos merginos ar moters ,kuriai gyvenimo pamokos ir patirtis dar tik pries akis.Nejaugi sunku suprasti,kad rasoma,jog ne tik reikia gyventi iliuzijomis,bet dar reikia ir sviestis .Kodel kai mes esam nescios -skaitom butent ta tema knygas,kodel,kai suzinom apie kokia mums gresiancia liga begam prie kompo ieskoti kas tai per liga ir t.t. ,o tai ka,apie vyrus nereikia pasiskaitineti,jei jau kokios problemos atsiranda.Jus man atsakykit i viena klausima-kam tada reikalingi psichologai?

Papildyta:
Istikruju,tokioms temoms gvildenti reikia subresti biggrin.gif biggrin.gif .Juokingiausiai kai 18 te gvildeno 40ciu problemas. Dabar neatsimenu kokia tema.Ir isvis ,kai paskaitineju,tai tokios varnos raso.Surenku 100 zinuciu issiustu,kad galeciau ideti savo darbu nuotraukas,kad galeciau kokybiskai susirasineti su juvelyrais,ir tada paliksiu visas ramybej.Kai busit subrendusios moterys biggrin.gif tada ir pabendrausim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2008 12 05, 02:44)
Kai busit subrendusios moterys  biggrin.gif  tada ir pabendrausim  biggrin.gif

Va jeeeeezauuuuuuu.... Einu aš, bresti... Kitaip, žiū, neturiu žodžio teisės... Gal, po 15 metų ir pabendrausim....
Atsakyti