Įkraunama...
Įkraunama...

Mirusi žmona ir nauja draugė

QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 05, 12:35)
as net nezinau kaip jam paaiskinti..jis net pykti ima jei duodu ranka abiem:( mazasis tipo turi buti su teciu nes jis mazas..nors seniau buvo visad atvirksciai..
negalima skirstyti, bet mazasis man tox mielas..negaliu..angeliukas o ne vaikas..paklusnumas 100%smile.gif))

4u.gif istorija iš mano vaikystės: augom abu su broliu, mažesniuoju. Einam sykį su mama įsikibę jai kiekvienas į ranką, o aš broliuką erzinu; aš dešinėj mamos pusėj, aš dešinė mamos ranka-pagalbininkė. Brolis pradėjo verkti; tada mama sako-o tu esi kairė mano pusė, arčiau širdies. Tada aš pradėjau verkti, kad manęs nemyli. biggrin.gif žodžiu tokia ta mamų kasdienybė laviruoti tarp vaikų 4u.gif
Mažiukas visuomet būna kaip angeliukas, jam dėmesio reikia daugiau. Bet didieji jaučia pavydą dėl to. Uždaras ratas, bet vaikai taip auga ir užauga. ax.gif Ir prisiminimuose lieka, kad mama (moteris kuri užaugino) mane mylėjo wub.gif ...vaikiškos nuoskaudos nugrimzta su tuo suvokimo atėjimu.
Atsakyti
Su mirusiais varžytis sunkiau , nei su gyvaisiais, juk apie juos- gerai, arba nieko...
Čia ne mano išmintis, čia - liaudies.. unsure.gif
Atsakyti
Idomu, kaip sekasi temos autorei... ax.gif
Atsakyti
Manau, kad gerai.... Augina mažilius... rolleyes.gif
Atsakyti
oi perskaiciau visa tema, klaveturos per asaras nematau, asaros rieda nesuprantu del ko net, ...
Saunu ir dziugu, kad pasaulyje yra vis dar zmoniu tokiu kaip jus URTE, seksiu sia tema ir toliau , tikiuos parasysit tesini, kaip jums sekasi toliau, kaip sventes praejo,....
Zinau viena, kad jus Urte tapot pats svarbiausias zmogus siems vaikams pasaulyje, dziaugiuos uz visus jus keturis, visi jus laimetojai , ..... smile.gif
Atsakyti
Šaunuolė Urtė, ane? mirksiukas.gif Lauksim jos pasakojimų... jau įdomiai kaip ten šeimyna laikosi.
Atsakyti
sveikos..

dekui uz visus grazius zodzius..nei as cia tokia saunuole nei dar kas...smile.gif

o dingau truputi,nes turime mini atostogas..baiginejame dovanas pirkti ir pan.

gyvenasi gerai..jau apsipratau su maziais...nebe taip reaguoju baugsciai isejus kad ir i prekybcentri:) 'kur cia vienas ar kitas nubego..ka daro ir pan.'-pradzioje..grizdavau issunkta..ir nesuprasdavau kaip kitos susitvarko vienos su vaikais:)))))
eglute ir sauni..paaiskinome aukletojai kas kaip...mamytems ir kilo klausimu..kaip as cia tokia jauna ir jau du vaikuciai:)smile.gif bet nematau reikalo slepti..tat daugiau visokiu klausimu manau nebekils:)
na o dabar sprendziasi dilema kur gyvensime ir kaip toliau..nes drauga darbas isiuncia i Osla 3m.tat kazkiek neramina sis klausimas..kol kas manau liksime su maziais vln o jis Osle..bent kol viska susitvarkys..kad galetume mes atvykti..
vat ir tiek..naujienu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 16, 17:49)
gyvenasi gerai..jau apsipratau su maziais...nebe taip reaguoju baugsciai isejus kad ir i prekybcentri:) 'kur cia vienas ar kitas nubego..ka daro ir pan.'-pradzioje..grizdavau issunkta..ir nesuprasdavau kaip kitos susitvarko vienos su vaikais:)))))
eglute ir sauni..paaiskinome aukletojai kas kaip...mamytems ir kilo klausimu..kaip as cia tokia jauna ir jau du vaikuciai:)smile.gif bet nematau reikalo slepti..tat daugiau visokiu klausimu manau nebekils:)
na o dabar sprendziasi dilema kur gyvensime ir kaip toliau..nes drauga darbas isiuncia i Osla 3m.tat kazkiek neramina sis klausimas..kol kas manau liksime su maziais vln o jis Osle..bent kol viska susitvarkys..kad galetume mes atvykti..

Nu daug naujienų turi. Tikrai daug. Žiūrėk, ir šeima "netyčia" atsirado tokia didelė, ir jau gyvenamąją vietą keičiat, kas ta vieta, visą šalį... Valio-Valio-Valio!!!

O kokia auklėtojų reakcija? Ką pakomentavo?
Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 16, 17:49)
sveikos..

dekui uz visus grazius zodzius..nei as cia tokia saunuole nei dar kas...smile.gif

o dingau truputi,nes turime mini atostogas..baiginejame dovanas pirkti ir pan.

Nu bet tu ir aukso grynuolis siai seimai 4u.gif
Nepergyvenk, susitvarkysi ne ka prasciau uz kitas mamytes biggrin.gif
O ka pati mastai apie galima gyvenima Osle, ar nebaugina ?
Atsakyti
pasimetusi aukletoja buvo..paskui nieko..sako tave vaikas taip prieme..net keista..sako neatkyriau..nes jis tiek mane tiek drauga vardais vadina:)o paskui siaip..sako turite buti tvirtai nusprende buti kartu..ne tiek del svaes kiek del vaiku..nes paskui jiems vel bus baisi trauma:(
o del Oslo..oi..bijau ir dar kaip..realiai nera lb didelio noro..bet yra kaip yra..reikia derinti ziureti kad visiems butu gerai..
gerai kad ir as su savuoju darbu susitariau..kad vietele istaikys man ten..tat nesedesiu tik namie kaip namu seimininkele..nieko pries neturiu..kai kurioms moterims patinka darbas namie, bet ne man:)
o siaip vis tiek..manau siesime gyvenima su Lt.nes ir berniukams reix i mokykla ir pan.

Atsakyti
QUOTE(urte - papurte @ 2008 12 16, 18:13)
pasimetusi aukletoja buvo..paskui nieko..sako tave vaikas taip prieme..net keista..sako neatkyriau..nes jis tiek mane tiek drauga vardais vadina:)o paskui siaip..sako turite buti tvirtai nusprende buti kartu..ne tiek del svaes kiek del vaiku..nes paskui jiems vel bus baisi trauma:(
o del Oslo..oi..bijau ir dar kaip..realiai nera lb didelio noro..bet yra kaip yra..reikia derinti ziureti kad visiems butu gerai..
gerai kad ir as su savuoju darbu susitariau..kad vietele istaikys man ten..tat nesedesiu tik namie kaip namu seimininkele..nieko pries neturiu..kai kurioms moterims patinka darbas namie, bet ne man:)
o siaip vis tiek..manau siesime gyvenima su Lt.nes ir berniukams reix i mokykla ir pan.

Matai, jeigu dar tavasis darbas turi galimybių tave ten pervesti - tai viskas klostosi kaip sviestu patepta. Reiškia - lemtis. rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis taip vis sako..lemtis:)
tikriausiai:)
Atsakyti