Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai ir vitaminai

QUOTE(garbane @ 2006 01 09, 23:17)
sveikos mergaites!

man gydytoja paskirdama KT nieko apie vitaminus nesake. pasiskaiciusiu jusu diskusija pasiklausiau sitame forume konsultuojancios gydytojos ginekologes. stai jos atsakymas:  'Vien tai, kad geriate KT, didesnio vitaminų ar mikroelementų kiekio tikrai nereikalauja.'  cool.gif

tai vat ir as taip pat maniau. Kt taigi ne kokie antibiotikai.. bigsmile.gif

man kai skyre tai patare jei noriu magni B6 pavartot, bet kadangi pas mane viskas ok tai nieko ir nevartoju... ax.gif
Atsakyti
o ar nėra tokių vitaminų,kurie mažintų KT poveikį? g.gif
Atsakyti
daba pagalvojau kad kažkurioj temoij buvo rašyta, kad geriant kontraceptikus ir vitaminus kažkokius pastojo kelios, o kitos jau planavo pradėt gert tuos vitamunus kad pastotų doh.gif Tik va beda nebeatsimenu ne vitaminų nei temos pavadinimo. Aš ir pagalvojau kad po žiemis reiktų vitaminų pagert, bet tai prisiminiau ka skaičiau ir vis dar negeriu. BIJAU fear.gif nestuke.gif dar paieškoksiu ir jei rasiu pranešiu mirksiukas.gif
Atsakyti
skaiciau kad magni ir B grupes vitaminus neziurint i tai ar geri kontraceptikus ar ne moterims patartina pagert ipac pries mmm jie mazina nuotaiku svyravimus priduoda energijos ir apskritai padeda lengviau pernest PMS mirksiukas.gif taip ir darau ir lygtai jauciuos geriau g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gerti reik B grupės vitamunus, nes tada juos sunkiai įsisavina
Atsakyti
Sveiki, aš vartoju ženšenį moterims, jį geriu dėlto, kad mano žemas kraujo spaudimas, o jis tonizuoja, todėl nebejaučiu rytinio silpnumo, vangumo, dabar puikiai jaučiuosi jį ir rekomenduojama gert ryte iki 12 val.geriu butent Korėjos ženšenį. va taip
o kas liečia kontracepcines, tai kaika pastebėjau kai jų nebegeriu jau pusmetį-tai nebėra jokių ligų ginekologinių, jokių niežėjimų, bėrimų ir pan.tai tiesa, tikrai daug kas sako, kai nebegeri ir baigiasi visos ligos
Atsakyti
man ginekologe priskyre B pagerti. nusipirkau ir geriu. nezinau ar sutapimas ar kaip, bet taip pat geriau nakvisas, bet tada labai krutine maude, tai nustojau. bijau as jas dabar vel vartot, nors ginekologe sake, kad galima cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo puffy_: 05 gruodžio 2006 - 19:23
Aš irgi dėl šio dalyko vieną dieną susimasčiau, pasiskaičiau visokių forumų, supratau kad vertėtų gerti vitamino C ir E, bet nuėjusi pas ginekologę paklausiau, tai sakė nieko papildomai nereikia( o ta ginekologė tikrai šiuolaikiška, domisi kontracepcija) smile.gif
Atsakyti
o as kazkaip negirdejau, kad gali reikti dar kazko papildomai gert g.gif
nors siaip pati del saves naudoju papildus, bet tikrai ne del KT smile.gif
Atsakyti
Na taip, tai ir aš tik šiaip dėl savęs vartoju maisto papildus, bet ne tuo tikslu kad pagerinti KT poveikį.smile.gif
Atsakyti
Aš geriu per žiemą polivitaminus ir dar plius b grupės papildomai, nes kontraceptika apsunkina jų pasisavinimą iš kitų produktų.
Atsakyti
Aš tai manau,kad vitaminus reikia gerti nepriklausomai nuo to ar vartoji KT ar ne.O kokių vitaminų trūksta pačios turėtumėm jausti prie kokių produktų labiausiai traukia.Sakoma jog vasara nebūtina naudot vitaminų,nes iš maisto gauname.Taip jai valgome vaisius ir uogas iš daržo ar močiutės sodo ir kasdien.Jai perkam turguose ir parduotuvėse,tai labai abejočiau ko ten daugiau chemikalų ar vitaminų.Apipie kraujo skystinima,tai be gyditojo žinios jokių vaistų nepatarčiau gerti,nes netik,galit sau pakenkt,bet ir pastot mirksiukas.gif
Atsakyti