Manau,kad vitaminus reikėtų pagerti rudenį ir pavasarį,bet neištisai. Nes tada organizmas pripranta gauti grynus vitaminus ir nabepasisavina iš maisto. Geriant konraceptikus, retkarčiais reikia pasipikrinti kraują arba pagerti aspirino,nes kontrac. tirština kraują.

QUOTE(Deimin @ 2005 08 27, 14:05)
Manau,kad vitaminus reikėtų pagerti rudenį ir pavasarį,bet neištisai. Nes tada organizmas pripranta gauti grynus vitaminus ir nabepasisavina iš maisto. Geriant konraceptikus, retkarčiais reikia pasipikrinti kraują arba pagerti aspirino,nes kontrac. tirština kraują. 

Pala pala..... Dėl aspirino - drįsčiau laaabai abejoti

Beje, jei kontraceptinės tirština kraują - tai gal ir burokėlių ir mėsos negalima valgyt? nes jie irgi kaip lyg ir tirštintų kraują

Čia kažkas netaip......
kalbant apie kalcį, tai nusipirkau tokio tirpstančio vandenyje, skanaus, su vitaminu c, vienoje tab.- paros kieks kalcio ir vitamino c, iškart jaučiu, kad dantys ir dantenos sustiprėjo, bet apie pertekliaus žalą girdėjau ir aš...na žiūrėsiu...
QUOTE(inix @ 2005 08 27, 17:25)
kalbant apie kalcį, tai nusipirkau tokio tirpstančio vandenyje, skanaus, su vitaminu c, vienoje tab.- paros kieks kalcio ir vitamino c, iškart jaučiu, kad dantys ir dantenos sustiprėjo, bet apie pertekliaus žalą girdėjau ir aš...na žiūrėsiu...
Kur pirkai ir kokį pirkai ir kiekkainavo? noriu ir aš kalcio, reikia man daugiau, nes breketus nešioju, kad dantukai nesusilpnėtų....
QUOTE(jadzka @ 2005 08 27, 18:28)
Kur pirkai ir kokį pirkai ir kiekkainavo? noriu ir aš kalcio, reikia man daugiau, nes breketus nešioju, kad dantukai nesusilpnėtų....
pirkau tai Rimi didžiojoj, vaistinėj Farma (ta rimi, kaip čia pasakius dabar, prie ševčenkos netoli) kainavo 4lt, ir kažkiek ct, kalcis+vitaminas c. Aš juos vis dar geriu ir esu patenkinta, ten nėra labai didelė dozė, paros norma, tai tikiuosi, kad pertekliaus nebus. O šiaip tai manau, kad bet kurioje euro vaistinėje turėtų būti. (čia tokios šnypščiančios tabletės, kurias įmeti į vandenį ir geri

QUOTE(jadzka @ 2005 08 27, 10:36)
nu ka cia placiau

o geriu Vitamax vitaminus...brangoki,bet veikia puikiai...jie taip ir vadinasi energetikas ir biotonikas

QUOTE(jadzka @ 2005 08 27, 17:52)
nx dar gerti kažkokią chemiją?
Beje, jei kontraceptinės tirština kraują - tai gal ir burokėlių ir mėsos negalima valgyt? nes jie irgi kaip lyg ir tirštintų kraują
Čia kažkas netaip......

Čia kažkas netaip......
Sveikoms ir jaunoms,aišku tinka bet kokia kontracepcija. Kad padidėja kraujo krešumo rodikliai, rodo tai ,kad moterys, kurioms yra buvusi kraujagyslių trombozė, negali vartoti kontraceptikų.O burokėlius ir mėsą valgyti galima, be to juk jų nevalgai kasdien po kilogramą.

Vitaminas C beje sumažina kraujavimą mensių metu. Tai

Man irgi ginekologė sakė, kad vartojant KT būtina kartu vartoti ir vitaminus, o ypač vitaminą C. pati šiuo metu jokių vitaminų nenaudoju, bet manau, kad jau reik pradėti, nes kažkokia išsekusi jaučiuosi

Mano ginekologe, israsiusi kontraceptines tabletes, is karto uzsimine, kad butu gerai kartkartelim (suprantu, ne nuolatos) vartoti magni. Cia diskutuojama, ar reikia dar papildomai gerti cinko tabletes. Vaistinese sie vitaminai daznai parduodami kartu. Yra toks komplektas: kalcis, magnis, cinkas. Ne tik ginekologai, bet ir kitu sriciu gydytojai rekomenduoja siuos vitaminus vartoti kartu. Nezinau, nesu medike, bet gal jie papildo vienas kita ar palengvina vienas kito isisavinima.
QUOTE(jadzka @ 2005 08 27, 15:52)
nx dar gerti kažkokią chemiją?
Čia kažkas netaip......

Čia kažkas netaip......
Būtent KT tirština kraują! Jei netiki pasiskaityk informacinį lapelį arba pasiklausk savo ginekologės

Čia tik draugiškas patarimas ir tikiuosi dėl to neisižeisi

sveikos mergaites!
man gydytoja paskirdama KT nieko apie vitaminus nesake. pasiskaiciusiu jusu diskusija pasiklausiau sitame forume konsultuojancios gydytojos ginekologes. stai jos atsakymas: 'Vien tai, kad geriate KT, didesnio vitaminų ar mikroelementų kiekio tikrai nereikalauja.'
tai vat ir as taip pat maniau. Kt taigi ne kokie antibiotikai..
man gydytoja paskirdama KT nieko apie vitaminus nesake. pasiskaiciusiu jusu diskusija pasiklausiau sitame forume konsultuojancios gydytojos ginekologes. stai jos atsakymas: 'Vien tai, kad geriate KT, didesnio vitaminų ar mikroelementų kiekio tikrai nereikalauja.'

tai vat ir as taip pat maniau. Kt taigi ne kokie antibiotikai..