Sveikos;) dėstau anglų kalbą vaikų darželiuose:) Pats mieliausias darbas:)
QUOTE(Delfanija @ 2009 01 17, 00:56)
Sveikos;) dėstau anglų kalbą vaikų darželiuose:) Pats mieliausias darbas:)
O kaip vyksta pamokeles?Kokio amziaus vaikuciai ir po kiek ju buna?

Sveikos, o gal kartais turite kokiu nors kompiuteriniu programeliu 4-5 kl? Nes juos gana sunku sudominti. ir gal galit pasidalinti praktika kaip jus imokinat juos rasyti anglishkai? maniskiai, labai tingi namuose mokytis.

Gal atrodytu, jog vieneri metai yra daug , bet man tai praleke kaip vetra. As dabar jau atrandu, kaip ir kas, nes knygos yra knygos, bet kai susiduri su pavieniais atvejais... vis man niekas neirodo ir as nesuprantu, kaip be namu darymo galima ismokti kalba.
Ar nesuiduriat, kad vaikai kartais masto: mokytoja turi viska paduoti gatava ir jie jau turi moketi.... pastangos mokejimui ir patyrimo dziaugsmui nereikalingos ir nevertinamos.
Mane liudina tai... visada galvojau, kad kai pradesiu dirbti anglu mokytoja, tai ir mano zinios ir visokios kitokios skills tik tobules

QUOTE(zarija @ 2009 01 17, 14:05)
\ir visokios kitokios skills tik tobules
.. na gal as nejauciu to, kaip "tobuleja"

na, del tobulejimo - kartais jautiesi, kad stovi sustinges vietoj, kartais ziurek kazkurioj srity (e.g. business English) pasistumi i prieki, po kiek laiko pamirsti kai ka, vel stovi vietoj. Ir taip ciklais kartojasi

QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 17, 10:05)
Anksciau mano svajone buvo su maziukais dirbti, bet dabar manau su didesnias fainiau.
Gal negraziai pasakysiu,bet man su maziukais kancia!Su dideliais daug paprasciau,maziukai zioplineja,zaist nori,o man tai neptinka....Zaidziu su jais mokydama,bet laiko maza,nieko tada nespeju...
QUOTE(Evute @ 2009 01 17, 20:23)
Gal negraziai pasakysiu,bet man su maziukais kancia!Su dideliais daug paprasciau,maziukai zioplineja,zaist nori,o man tai neptinka....Zaidziu su jais mokydama,bet laiko maza,nieko tada nespeju...

QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 18, 11:45)
Kol nedirbau atrode kad su vyresniais labai sunku, bet pamačiau kad nera jau taip sunku. O dabar tai net nebenoreciau su maziukais. 

Gal kas turite kokios nors informacijos apie anglų kalbos žinių vertinimą ?