Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Sveikos;) dėstau anglų kalbą vaikų darželiuose:) Pats mieliausias darbas:)
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2009 01 17, 00:56)
Sveikos;) dėstau anglų kalbą vaikų darželiuose:) Pats mieliausias darbas:)

O kaip vyksta pamokeles?Kokio amziaus vaikuciai ir po kiek ju buna? bigsmile.gif
Atsakyti
Anksciau mano svajone buvo su maziukais dirbti, bet dabar manau su didesnias fainiau.
Atsakyti
Sveikos, o gal kartais turite kokiu nors kompiuteriniu programeliu 4-5 kl? Nes juos gana sunku sudominti. ir gal galit pasidalinti praktika kaip jus imokinat juos rasyti anglishkai? maniskiai, labai tingi namuose mokytis.
Atsakyti
4u.gif Turiu as tas knygas. Ir lyg dirbu pagal jas, bet turiu tokiu mokiniu, kuriem neiseina tiesiog tarti taip. Kalbos padargai..ir kita. Sakau as jiem judinti lupas ir visaip demonstruoju, bei duodu klausyti. Vieno ko nedarau, nerasau kaip tariasi, nes kaip kurie tada taip ir raso....

Gal atrodytu, jog vieneri metai yra daug , bet man tai praleke kaip vetra. As dabar jau atrandu, kaip ir kas, nes knygos yra knygos, bet kai susiduri su pavieniais atvejais... vis man niekas neirodo ir as nesuprantu, kaip be namu darymo galima ismokti kalba.

Ar nesuiduriat, kad vaikai kartais masto: mokytoja turi viska paduoti gatava ir jie jau turi moketi.... pastangos mokejimui ir patyrimo dziaugsmui nereikalingos ir nevertinamos.

Mane liudina tai... visada galvojau, kad kai pradesiu dirbti anglu mokytoja, tai ir mano zinios ir visokios kitokios skills tik tobules unsure.gif .. na gal as nejauciu to, kaip "tobuleja"
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2009 01 17, 14:05)
\ir visokios kitokios skills tik tobules  unsure.gif .. na gal as nejauciu to, kaip "tobuleja"

na, del tobulejimo - kartais jautiesi, kad stovi sustinges vietoj, kartais ziurek kazkurioj srity (e.g. business English) pasistumi i prieki, po kiek laiko pamirsti kai ka, vel stovi vietoj. Ir taip ciklais kartojasi unsure.gif
Atsakyti
O aš tai jaučiu ta tobulėjimą, gal del to kad pirmi metai ir pati daug dirbu, o tai kas buna pamokose tai kartais kraupu pasidaro. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 17, 10:05)
Anksciau mano svajone buvo su maziukais dirbti, bet dabar manau su didesnias fainiau.

Gal negraziai pasakysiu,bet man su maziukais kancia!Su dideliais daug paprasciau,maziukai zioplineja,zaist nori,o man tai neptinka....Zaidziu su jais mokydama,bet laiko maza,nieko tada nespeju...
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2009 01 17, 20:23)
Gal negraziai pasakysiu,bet man su maziukais kancia!Su dideliais daug paprasciau,maziukai zioplineja,zaist nori,o man tai neptinka....Zaidziu su jais mokydama,bet laiko maza,nieko tada nespeju...

drinks_cheers.gif , man tas pats
Atsakyti
Kol nedirbau atrode kad su vyresniais labai sunku, bet pamačiau kad nera jau taip sunku. O dabar tai net nebenoreciau su maziukais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 18, 11:45)
Kol nedirbau atrode kad su vyresniais labai sunku, bet pamačiau kad nera jau taip sunku. O dabar tai net nebenoreciau su maziukais.  ax.gif

drinks_cheers.gif O dar man patinka labai su suaugusiais dirbti
Atsakyti
Gal kas turite kokios nors informacijos apie anglų kalbos žinių vertinimą ?
Atsakyti