Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Gule @ 2009 01 18, 12:38)
Gal kas turite kokios nors informacijos apie anglų kalbos žinių vertinimą ?

gaila bet ne, mokykloje siuo metu nedestau smile.gif
Atsakyti
Dar turiu klausima i sia tema, pvz pagal pamoku skaiciu pusmeciu man reikia 9 pazymiu o maniskiai sakykim turi jau 10 dar daugiau tie kas lanko, cia labai blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 18, 13:10)
Dar turiu klausima i sia tema, pvz pagal pamoku skaiciu pusmeciu man reikia 9 pazymiu o maniskiai sakykim turi jau 10 dar daugiau tie kas lanko, cia labai blogai?  g.gif

Kad daugiau pazymiu-tikrai ne blogai, svarbu kad per mazai nebutu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dimming: 18 sausio 2009 - 12:12
QUOTE(dimming @ 2009 01 18, 12:11)
Kad daugiau pazymiu-tikrai ne blogai, svarbu kad per mazai nebutu

Tai tada gerai, nes jau issigandus buvau, nors is kitos puses per pusmeti turim praeit 51 pamoka, jau 60 pamoka pirmadieni turesim tai automatiskaai ir pazymiu daugiau. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, norejau jusu patarimo. ka daryt kai i antrakalbiu astuntoku klase ikele mokini kuriam anglu kalba pirma kalba. beda ta,kad dirbu mazoje mokykloje todel turesiu tokia kaip ir jungtine klase. sedziu ir niekaip nesumastau kaip suderint visiskai skirtingas programas juk metai mokymosi anglu kalbos tai skiriasi. kur antrakalbis o kur pirmakalbis. Juk ir vadoveliai skirtingi. net siutas ima- nei su visa klase dirbt nei su juo vienu.gal kuriai buvo panasi situacija
Atsakyti
QUOTE(rendana @ 2009 01 18, 13:50)
sveikos merginos, norejau jusu patarimo. ka daryt kai i antrakalbiu astuntoku klase ikele mokini kuriam anglu kalba  pirma kalba. beda ta,kad dirbu mazoje mokykloje todel turesiu tokia kaip ir jungtine klase. sedziu ir niekaip nesumastau kaip suderint visiskai skirtingas programas juk metai mokymosi anglu kalbos tai skiriasi. kur antrakalbis  o kur pirmakalbis. Juk ir vadoveliai skirtingi. net siutas ima- nei su visa klase dirbt nei su juo vienu.gal kuriai buvo panasi situacija

Pas mane atvirkstinis variantis visi pirmakalbiai o vienas antrakalbis... Kai tai suzinojau pasakiau pavaduotojui sako eikit ta pacia programa tik jam uzduotis palengvintas duok, ir daugiau su juo individualiai dirbk jei ir kai tai imanoma, va liko 4 pamokos ir su juo kursa praeisim, o su pirmakalbiais toliau dar dirbsim, zodziu gaunas sudas kablelis sudas bet reikia derintis kazkaip. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rendana @ 2009 01 18, 14:50)
sveikos merginos, norejau jusu patarimo. ka daryt kai i antrakalbiu astuntoku klase ikele mokini kuriam anglu kalba  pirma kalba. beda ta,kad dirbu mazoje mokykloje todel turesiu tokia kaip ir jungtine klase. sedziu ir niekaip nesumastau kaip suderint visiskai skirtingas programas juk metai mokymosi anglu kalbos tai skiriasi. kur antrakalbis  o kur pirmakalbis. Juk ir vadoveliai skirtingi. net siutas ima- nei su visa klase dirbt nei su juo vienu.gal kuriai buvo panasi situacija

tikrai buvo doh.gif Dirbdavau mazdaug taip: Pamokos pradziai duoti trumpa uzduotele pogrupiui. Tada uzduodi tam vienam mokiniui, grizti prie klases, pakalbi, paklausineji, tada vel prie to mokinio. Zodziu dirbi dvigubai per ta pamoka.
Atsakyti
tai vat tame ir reikalas dirbi zmogus dvigubai ruosies taip pat o gauni kaip uz viena. pasak mano direktores kas gi cia tokio -kaip visada dirbsi taip ir dabar. tai ir pagalvojau sau tyliai gerai kai tau nereikia taip. na ka padarysi vis tiek teks dirbti.aciu mergaites uz patarimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rendana @ 2009 01 18, 14:04)
tai vat tame ir reikalas dirbi zmogus dvigubai ruosies taip pat o gauni kaip uz viena. pasak mano direktores  kas gi cia tokio -kaip visada dirbsi taip ir dabar. tai ir pagalvojau sau tyliai gerai kai tau nereikia taip. na ka padarysi vis tiek teks dirbti.aciu mergaites uz patarimus  biggrin.gif

Toks jau musu darbas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 18, 14:10)
Toks jau musu darbas.  doh.gif

Aha - diferenciavimas, individualizavimas, etc. karsta.gif
Atsakyti
Tai ne jau nei viena neturite nieko apie anglų k. vertinimą ?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 01 18, 16:07)
Tai ne jau nei viena neturite nieko apie anglų k. vertinimą ?

As tai turiu tik tai kas pas mus mokytoju kambary pakabinta, o daugiau tai nieko.
Na nuo metiniu pamoku priklauso kiek pazymiu turi but pusmeti. bigsmile.gif
Atsakyti