Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(rutulux @ 2009 01 30, 13:31)
Sveikos,

aš čia su tokiu reikalu-gal kuri turit 150 testų (ruoštis egzams) man reiktų atsakymų, kažkur nujojau savuosius. Gal kuri galėtų nuskanuot  ax.gif  4u.gif

Aš turiu, bet nežinau, kada mažiukas man leis užsiimti skenavimu.
Jei niekas kitas nepasiūlys, sakyk. mirksiukas.gif
Atsakyti

ok, susitarsim kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galetumete pasidalinti idejomis kaip dirbate su tais vaikais kurie laikys iskaita, as daviau jiem tas temas is neco, jie bando jas pasirasyt, tada bandom sneket, bet man atrodo kad to ka jie pasiraso bus mazai, juolab neaisku ka issitrauks, o gal galit pasidalint patirtimi, as juk sitam reikale dar zalia blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 30, 21:40)
Merginos, gal galetumete pasidalinti idejomis kaip dirbate su tais vaikais kurie laikys iskaita, as daviau jiem tas temas is neco, jie bando jas pasirasyt, tada bandom sneket, bet man atrodo kad to ka jie pasiraso bus mazai, juolab neaisku ka issitrauks, o gal galit pasidalint patirtimi, as juk sitam reikale dar zalia  blush2.gif  verysad.gif

Aš duodu jiems kiekvienai temai skirtą žodžių sąrašą, paskaitom tekstų ta tema, padarom klausymo užduočių, o tada parenku užduočių ta pačia tema iš ankstesnių įskaitų ir duodu kiekvienam per pamoką išsitraukti, pasiruošti per 10 (ar net mažiau) minučių ir pakalbėti.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 01 30, 21:50)
Aš duodu jiems kiekvienai temai skirtą žodžių sąrašą, paskaitom tekstų ta tema, padarom klausymo užduočių, o tada parenku užduočių ta pačia tema iš ankstesnių įskaitų ir duodu kiekvienam per pamoką išsitraukti, pasiruošti per 10 (ar net mažiau) minučių ir pakalbėti.

zodyna ir as duodu is 14topics knygos, dar reikes tekstu paieskot tom temom, na is tikruju tai toks jausmas kad jiem to nereikia, o as cia per daug plesaus nes mokiniai tikrai labai silpni. Kai vedziau pusmecius visiem laikantiem liepiau pasiruost ir pasneket tai vienas sako o kaip paklaust kiek metu, vos nenugriuvau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 30, 22:06)
zodyna ir as duodu is 14topics knygos, dar reikes tekstu paieskot tom temom, na is tikruju tai toks jausmas kad jiem to nereikia, o as cia per daug plesaus nes mokiniai tikrai labai silpni. Kai vedziau pusmecius visiem laikantiem liepiau pasiruost ir pasneket tai vienas sako o kaip paklaust kiek metu, vos nenugriuvau...  doh.gif

Zinok pas mane tas pats, jie bandomojo neislaike bet atsipute kad islaikys. sako nusirasysim, sakau nuo ko jei visi tokie kaip jus doh.gif As cia viena pergyvenu, o jie atsipute. Savaitgaliui uzdaviau 3 psl pratybu kur reikia tik irasyti, tai baisiausiai nepatenkinti kad tiek namu darbu. egzaminai ant nosies o jie dar nori ilsetis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2009 01 31, 09:36)
Zinok pas mane tas pats, jie bandomojo neislaike bet atsipute kad islaikys. sako nusirasysim, sakau nuo ko jei visi tokie kaip jus  doh.gif  As cia viena pergyvenu, o jie atsipute. Savaitgaliui uzdaviau 3 psl pratybu kur reikia tik irasyti, tai baisiausiai nepatenkinti kad tiek namu darbu. egzaminai ant nosies o jie dar nori ilsetis  doh.gif

O aš maniau, kadtik pas mane tokie lopiukai, is 6 laikanciu tik viena bandomaji dare islaike 5, o kiti per tris savaites dar issispresti nesugeba, jau didele lengvata dariau daviau namie bet jie tokie atsipute, na tie stipresnis gal ir islaikys 4, bet va du tokie yra kur vos pirmam pusmeti isvedziau 4 ir tai cia tik del to kad aukletoja labai prase, o kai suzinojau kad egza pasirinko jos infarkto negavau, vienam daviau personal identification tema pasneket, tai sako o kaip paklausti kiek tau metu... Tai jau nei juoktis nei verkt, o dar del ju pergyvenu kiekviena savaitgali galvoju kaip cia geriau juos paruosus o jiem viskas dzin. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sar_a @ 2009 01 29, 21:22)

AS labai noreciau. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aš čia į temą, apie bandomus ax.gif na parašėm bandomąjį egzaminą iš pakartotinės pernai metų sesijos, valstybinį bandė dešimt, o mokyklinį devyni. Tai žinodama žemutinę ribą matau, kad išlaikė jų pusė valstybinį, ir pusė mokyklinį. Su mokykliniu viskas aišku, taisau kelinti metai, žinau vertę maždaug pažymiu. Bet va valstybinis tai kelia neaiškumų blush2.gif kaip nusakyti na bent jau maždaug vertę balų, kuriuos jie surinko??? Na pvz. iš tų 100 taškų surinko 76 arba 55, arba 44 g.gif padėkit 4u.gif ar yra kokia lentelė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2009 02 01, 20:04)
Aš čia į temą, apie bandomus ax.gif  na parašėm bandomąjį egzaminą iš pakartotinės pernai metų sesijos, valstybinį bandė dešimt, o mokyklinį devyni. Tai žinodama žemutinę ribą matau, kad išlaikė jų pusė valstybinį, ir pusė mokyklinį. Su mokykliniu viskas aišku, taisau kelinti metai, žinau vertę maždaug pažymiu. Bet va valstybinis tai kelia neaiškumų blush2.gif kaip nusakyti na bent jau maždaug vertę balų, kuriuos jie surinko??? Na pvz. iš tų 100 taškų surinko 76 arba 55, arba 44  g.gif padėkit 4u.gif ar yra kokia lentelė? rolleyes.gif

Pažiūrėk čia. Antrame puslapyje yra diagrama, pagal ją pavyks nors apytiksliai nustatyti. 4u.gif
Atsakyti
As dabar galvoju ir valstybiniu uzduotis duoti savo "moksliukam" paspresti, bet jauciu kad galiu sulaukt protestu. doh.gif
Atsakyti
Kokius mokymo metodus naudojate gramatikos įtvirtinimui vyresnėse klasėse ?
Atsakyti