Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

mergytes norejau paklausti ,gal kuri dirbat su Upstream vadoveliais. Ar 8 -okam ne per anksti dirbti su Upstream pre-intermediate ( roziniu tokiu).pas mane atejo mokinukas kuris dirbo kitoje mokykoje su tuo vadoveliu,bet kad jis jam ryskiai per sudetingas.o gal as klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 24, 09:28)
Fast Track to FCE mirksiukas.gif  4u.gif

4u.gif aciu labai
Papildyta:
QUOTE(rendana @ 2009 01 24, 11:35)
mergytes norejau paklausti ,gal kuri dirbat su Upstream vadoveliais. Ar 8 -okam ne per anksti dirbti su Upstream pre-intermediate ( roziniu tokiu).pas mane atejo mokinukas kuris dirbo kitoje mokykoje su tuo vadoveliu,bet kad jis jam ryskiai per sudetingas.o gal as klystu  blush2.gif

rolleyes.gif pas mane 10okai is situ knygu mokosi...nes jiems kitokiu ir nebeliko mokykloj, o beto jie tokie silpni, kad kai kuriems net sitos knygos per sunkios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 01 24, 13:14)
4u.gif aciu labai
Papildyta:
rolleyes.gif  pas mane 10okai is situ knygu mokosi...nes jiems kitokiu ir nebeliko mokykloj, o beto jie tokie silpni, kad kai kuriems net sitos knygos per sunkios  doh.gif

dekui uz atsakyma.as irgi pagalvojau kad sunkokos tos knygos astuntokui
Atsakyti
Šiaip mes tai dirbam su intermediate vadoveliais 9-10 klasėse, o pre-intermediate imame su 7-8 klasėmis g.gif teisybės dėlei pasakysiu tik kad ne su upstream o su new snapshot mirksiukas.gif vyresnėm lieka upper-intermediate arba net advanced vėliau cool.gif
Atsakyti
Pas mus 9-okai nuo antro pusmečio ir 10-oje klasėje dirba su Upstream B+.
8- okai ir 9-okai iki antro pusmečio dirba su Enterprise 3+.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 01 24, 16:27)
Pas mus 9-okai nuo antro pusmečio ir 10-oje klasėje dirba su Upstream B+.
8- okai ir 9-okai iki antro pusmečio dirba su Enterprise 3+.

Tai jie stiprus pas tave? As cia apie enterprise, nes kai as praktika atlikau tai 9 ir 10 o puse knygos metam ejo is Enterprise 3 ir cia gimnazija buvo.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 24, 17:42)
Tai jie stiprus pas tave? As cia apie enterprise, nes kai as praktika atlikau tai 9 ir 10 o puse knygos metam ejo is Enterprise 3 ir cia gimnazija buvo.

Kokie jie nestiprūs, bet kažkaip taip nusprendė mokykla - kadangi anglų kalbą jau nuo 2 klasės mokosi, tai 1 Enterprise 5-6 klasėje, 2 - 6-7 klasėje, 3+ - 8-9 klasėje, o Upstream B+ - 9-10 klasėje.
Na, ne direktorius nusprendė, bet kažkaip kai aš atėjau [2002 metais], tai jau buvo tokia sistema nuo 8 klasės, tik 5-okai mokėsi iš School English 2, o 5-6 iš Snapshot Elementary ir Pre-intermediate.[ir dabar tokių yra, nes jie anglų kalbą mokėsi nuo 4 klasės]. Šiemet paskutiniai 5-okai su School English dirba.
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2009 01 25, 09:58)
Kokie jie nestiprūs, bet kažkaip taip nusprendė mokykla - kadangi anglų kalbą jau nuo 2 klasės mokosi, tai 1 Enterprise 5-6 klasėje, 2 - 6-7 klasėje, 3+ - 8-9 klasėje, o Upstream B+ - 9-10 klasėje.
Na, ne direktorius nusprendė, bet kažkaip kai aš atėjau [2002 metais], tai jau buvo tokia sistema nuo 8 klasės, tik 5-okai mokėsi iš School English 2, o 5-6 iš Snapshot Elementary ir Pre-intermediate.[ir dabar tokių yra, nes jie anglų kalbą mokėsi nuo 4 klasės]. Šiemet paskutiniai 5-okai su School English dirba.

Gal as kazko nesuprantu bet kodel 5-6 ir 6 -7 klase mokos is 1 ir 2 Enterprise.
Na ta prasme kodel 6 klase apima du vadoveliu lygiu o kitos ne g.gif
Atsakyti
Labas rytas. gal kas esate kada vede pamokas anglu integruotas su informatika? buciau dekinga jei kas pasidalintumete patirtimi. man si pusmeti reikes pravesti tokias 3 pamokas su 7-tokais. noreciau po truputi ruostis, tai gal kas turite patirties jau tokiose pamokose?
Atsakyti
Mes 6 klasėje bandysim, bet tokias paprastas. Per anglų pamoką mokomės Computer Vocabulary, per informatiką jie daro su Wordu ar Power pointu žoždių pristatymą ir per bendrą pamoką bus tų darbų pristatymas.
Įdomu, gal ir kitos kolegės galėtų pasidalinti integruotų pamokų patirtimi?
ir dar reikia patarimo. Kokį vadovėlį rekomenduotumėt suaugusiui mokytis nuo pat pradžių? neteko su tuo susidurti, bet būna vadovėliai suaugusiems mokytis. gal žinote ?
Atsakyti
Mes turėjom su aštuntokais integruotas su Informacinėmis, tai darėm powerpoit'o pristatymą-skaidres. Per vieną ar dvi pamokas rinko medžiagą, per kitą supažindino su skaidrių darymu, vėliau darė pačias skaidres ir tuomet pristatymas mirksiukas.gif tema buvo-Christmas traditions smile.gif trukmė tokio ciklo pamokų-keturios, penkios integruotos pamokos ax.gif
Papildyta:
Beje, rašysim anglų bandomą egzaminą kitą savaitę, tai kaip valstybinio taškų vertę vaikams pasakyt??? blush2.gif mokyklinio tai suprantu maždaug kas už kiek, o su valstybinio nea ax.gif apšvieskit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 01 25, 11:07)
Gal as kazko nesuprantu bet kodel 5-6 ir 6 -7 klase mokos is 1 ir 2 Enterprise.
Na ta prasme kodel 6 klase apima du vadoveliu lygiu o kitos ne  g.gif

5- oje klasėje pradeda E1 ir baigia jį iki Naujų metų 6-oje klasėje.
E2 pradeda po Naujų 6-oje ir baigia 7-oje klasėje.
8-oje pradeda E3+ ir jį baigia iki Naujų metų 9-oje.
Atsakyti