Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Mūsų mokyklos administracija praneša bent jau iš vakaro, kad lankysis tam tikrose pamokose. Bet Švietimo skyriaus ponios praneša, kad tą mėnesį tkrins tam tikro dalyko pamokas, o kurią dieną žino tik jos pačios.
Atsakyti
Sveikos koleges
turiu du klausimus 1) Kokiom temom esate pasidariusios stendus?
2) Ar Jums apmoka mokykla atestacijai reikalingus kursus?
Atsakyti
Kursus apmoka visada.Privalo.
Stendai ivairiom temom buna rolleyes.gif Kartais vaiku darbelius ten sukabinu, dabar tarkim info apie uzgevenes, po to kaziuko muge ir t.t.
Atsakyti
Kursus apmoka.
Stenduose kabinu svarbiausių švenčių tradicijų GB pristatymus pagal mėnesius, vaikų rašinius tam tikra tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 19 vasario 2009 - 18:00
Merginos, jusu vaikai ruosiasi iskaitai patys individualiai, t.y temas pasirasineja?
As siandien dariau bandomaja iskaita, tai buvau apsalus tokiu naglumu ir uztikrintumu kad neisruose islaikys. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2009 02 19, 18:42)
Kursus apmoka visada.Privalo.
Stendai ivairiom temom buna rolleyes.gif Kartais vaiku darbelius ten sukabinu, dabar tarkim info apie uzgevenes, po to kaziuko muge ir t.t.

O kursus tokius kaip KAlbos kultura, Kompiuterinis rastingumas taip pat apmoka?
Atsakyti
sveikos, ryt pas mane viena mergiote laiko bandomaji anglu kalbos egzamina...uzduotis paemiau is pakartotines sesijos, bet dabar galvoju o kaip man reikes ten vertinti?
niekad nesu su tuom susidurusi, net nemaciusi, pavaduotoja irgi nieko nezino ax.gif tai dabar mastau kaip suktis is padeties...paklaust irgi nera ko... doh.gif
gal galit patarti kaip vertinti writing'a?
ir kaip paskui apskaiciuoti kokiam mazdaug balui islaikytu
4u.gif
Atsakyti
Cia mokyklini ar valstybini? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 02 25, 16:41)
Cia mokyklini ar valstybini? rolleyes.gif

doh.gif valstybini

biggrin.gif snd sugalvojo mat kad laikys valstybini egza, nors nuo rugsejo sake kad tik mokyklini...ir vis tiek nieko nesimokino doh.gif jau budavo pasakau ta ir ta diena pasiruosk tokia ir tokia tema...tai taip ir nesulaukiau dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sagittarius: 25 vasario 2009 - 18:05
QUOTE(Sagittarius @ 2009 02 25, 18:03)
doh.gif  valstybini

biggrin.gif  snd sugalvojo mat kad laikys valstybini egza, nors nuo rugsejo sake kad tik mokyklini...ir vis tiek nieko nesimokino  doh.gif  jau budavo pasakau ta ir ta diena pasiruosk tokia ir tokia tema...tai taip ir nesulaukiau dar  doh.gif

Tai vertino intrukcijos nesinagrinejai? turi but rolleyes.gif Pas mane situacija tokia pat, antradieni turejau su 12okais 2pamokas turet, tie kas ruosiasi egza laikyt nevienas neatejo. Kaip jie iskaita islaikys neissivaizduoju.
Galvoju ir as bandomaji duot, ale dar su iskaita kamuojames... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na,as laikas is laiko paziuriu ka jus kabates,tariates.Man patinka sis forumiukas thumbup.gif
Noreciau daugiau bendrauti,bet kadangi mokytojos darbo dar nerandu tad tik paskaitineju ir viskas,tikiuosi nepyksit del to 4u.gif Na,nieko gyliai sirdyje tikiu,kad rasiu visvien mokytojos darba 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios anglistes 4u.gif Labai idomi ir naudinga temele smile.gif Skirtingos patirtys smile.gif
Turiu klausimuka vilnietem anglistem ax.gif Tikiu, kad ne viena zinote ar zinojote Britu skaitykla, buvusia Gedimino pr. berods 2, kuri kazkur dar pries naujuosius issikele verysad.gif Turiu pasiemusi keleta knygu, kuriu taip ir neatidaviau ir niekaip negaliu issiaikinti kur ji issikele doh.gif Buciau dekinga, jei zinancios ka nors apie tai parasytu ax.gif 4u.gif
Atsakyti