Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Aušriukė @ 2009 02 28, 14:35)
Turiu klausimuka vilnietem anglistem ax.gif Tikiu, kad ne viena zinote ar zinojote Britu skaitykla, buvusia Gedimino pr. berods 2, kuri kazkur dar pries naujuosius issikele verysad.gif Turiu pasiemusi keleta knygu, kuriu taip ir neatidaviau ir niekaip negaliu issiaikinti kur ji issikele doh.gif Buciau dekinga, jei zinancios ka nors apie tai parasytu ax.gif  4u.gif

O, nežinojau, kad išsikėlė. Gal pabandyk pasiskambinti į britų tarybą - jie turėtų žinoti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušriukė @ 2009 02 28, 15:35)
Sveikos, mielosios anglistes 4u.gif Labai idomi ir naudinga temele smile.gif Skirtingos patirtys smile.gif
Turiu klausimuka vilnietem anglistem ax.gif Tikiu, kad ne viena zinote ar zinojote Britu skaitykla, buvusia Gedimino pr. berods 2, kuri kazkur dar pries naujuosius issikele verysad.gif Turiu pasiemusi keleta knygu, kuriu taip ir neatidaviau ir niekaip negaliu issiaikinti kur ji issikele doh.gif Buciau dekinga, jei zinancios ka nors apie tai parasytu ax.gif  4u.gif

Pati paklausiau, pati ir atsakysiu hihihi.gif Tuo pačiu ir Jus visas, kurios to fakto nežinote informuosiu. Mat ką tik atsidariau savo senojo el. pašto dėžutę (gerai, kad šovė į galvą tokia mintis, nes seniai ja nebesinaudoju hihihi.gif ) ir radau tokią info:

Laba diena,

informuojame, kad Britų skaitykla iš Gedimino prospekto persikėlė į AŠMENOS g. 8. Jau dirbame. Laukiame Jūsų darbo dienomis 10.00 - 17.00 val. Įėjimas iš kiemo, antra laiptinė, antras aukštas.

Bibliotekos kolektyvas.

Žinokit ir kitus to nežinančius ir besiblaškančius informuokite smile.gif
Gražaus likusio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Klausykit, kolegės, gal kuri norėtų man padėti pagelbėti mergaitėms, bendraujančioms angliškai? Nes aš niekaip nebespėju (labai jau aktyvios patapo), nes norisi mažiukui daugiau laiko skirti, juolab kad jis ir reikalauja jau daugiau. Galėtumėm kaip nors pasidalindamos pataisyti jų klaideles... Va čia tema. 4u.gif
Atsakyti
Kai kurios kolegės prašė egzaminų ats. Galiu atsiųsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 08 kovo 2009 - 18:31
Oj man prašom siųst atsakymus, nesvarbu kokių metų, jei turėsiu nepakenks, jei ne-tai labai bus liuks mirksiukas.gif 4u.gif ačiukas thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi labai reikia atsakymu. dinariuke@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2009 03 09, 17:52)
Oj man prašom siųst atsakymus, nesvarbu kokių metų, jei turėsiu nepakenks, jei ne-tai labai bus liuks mirksiukas.gif  4u.gif ačiukas thumbup.gif

parašykit el. pašto adresą mirksiukas.gif

QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 09, 18:12)
Man irgi labai reikia atsakymu. dinariuke@gmail.com  4u.gif

Atsiųsiu tik rytoj kitus, ok? Turiu nuskenavus tik 2008 ME
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2009 03 09, 19:47)
parašykit el. pašto adresą  mirksiukas.gif
Atsiųsiu tik rytoj kitus, ok? Turiu nuskenavus tik 2008 ME

4u.gif jei galima tai ir man atsiuskit atsakymus ... aciu labai 4u.gif

k_kerdok@yahoo.com

Atsakyti
Siunčiu egzaminų atsakymus: