Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Auda @ 2009 03 23, 20:35)
Noreciau truputi konsultacijos. Ar teko kuriai nors mokytis anglu kalbos nekyvaizdiniu budu? Ar stojot i Vilniaus pedagogini?

VPU yra persikvalifikavimo studijos Vilniuje ir kaune
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 24, 19:58)
geresne kokybe? nu abejoju.... na gal cia kaip kam ir gal priklauso ant kokiu destytoj pakliuvi...  ir aisku skiriasi dieninis nuo akivaizdinio... g.gif

Turiu kolegiu kurios yra baige SU ir KU ir tikrai skiriasi kokybe, o kas del dieninio skyriaus tai sunkiai imanoma jei dirbi, jos studijavo neakivaizdziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2009 03 24, 21:14)
VPU yra persikvalifikavimo studijos Vilniuje ir kaune

Gal teko lankyti sias studijas?
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 24, 23:46)
Turiu kolegiu kurios yra baige SU ir KU ir tikrai skiriasi kokybe, o kas del dieninio skyriaus tai sunkiai imanoma jei dirbi, jos studijavo neakivaizdziai  mirksiukas.gif

Na, kiekvienam savo... as pavyzdziui tikrai nezinau kaip ten siauliuose, bet nemanau, jog blogiau nei TSI, o be to kiek destytojai patys sake- tai yra gana jaunas universitetas ir butu protingiau rinktis kita.... cia ne as sugalvojau smile.gif
jei buciau anglu baigusi ne kolegijoj, tai zinokit abejoju ar buciau ejus dirbti i mokykla, nes paprasciausiai nebuciau pasitikejusi savo jegomis. Man testines nieko gero neatnese, gal del to kad neakivaizdinis?
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 25, 16:47)
Na, kiekvienam savo... as pavyzdziui tikrai nezinau kaip ten siauliuose, bet nemanau, jog blogiau nei TSI, o be to kiek destytojai patys sake- tai yra gana jaunas universitetas ir butu protingiau rinktis kita.... cia ne as sugalvojau smile.gif
jei buciau anglu baigusi ne kolegijoj, tai zinokit  abejoju ar buciau ejus dirbti i mokykla, nes paprasciausiai nebuciau pasitikejusi savo jegomis. Man testines nieko gero neatnese, gal del to kad neakivaizdinis?

Tai nori pasakyt kad kolegija geriau? Nes as daznai susiduriu su tuo kad kas kolegija baigia tai tas pats kaip nieko nebaigus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 25, 20:41)
Tai nori pasakyt kad kolegija geriau? Nes as daznai susiduriu su tuo kad kas kolegija baigia tai tas pats kaip nieko nebaigus  doh.gif

nenoriu teigt nieko kategoriskai, bet kolegijoje tikrai daug praktiniu dalyku suteikia... kai as pradejau dirbti mokykloje, su manim taip pat atejo dar vienas naujokas baiges bakalaura universitete, bet as vis dar dirbi, o jo jau po pirmu metu paprase iseiti savo noru is darbo, nes neturejo jokiu igudziu darbui su mokiniais, jam buvo suteiktos tik teorines zinios, kuriu jis pritaikyti darbe nesugebejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 25, 20:05)
nenoriu teigt nieko kategoriskai, bet kolegijoje tikrai daug praktiniu dalyku suteikia... kai as pradejau dirbti mokykloje, su manim taip pat atejo dar vienas naujokas baiges bakalaura universitete, bet as vis dar dirbi, o jo  jau po pirmu metu paprase iseiti savo noru is darbo, nes neturejo jokiu igudziu darbui su mokiniais, jam buvo suteiktos tik teorines zinios, kuriu jis pritaikyti darbe nesugebejo  g.gif

Tai sita as zinau ir irgi esu tos nuomones bet kitu zmoniu poziuris kad jei jau baigei kolegija tai esi nieko vertas ir nieko nesugebi, as dabar galvoju bakalaura universitetini pasidaryt kad tapciau pilnaverte bet susimasciau ar tikrai man to reikia. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 25, 21:22)
Tai sita as zinau ir irgi esu tos nuomones bet kitu zmoniu poziuris kad jei jau baigei kolegija tai esi nieko vertas ir nieko nesugebi, as dabar galvoju bakalaura universitetini pasidaryt kad tapciau pilnaverte bet susimasciau ar tikrai man to reikia.  unsure.gif

Jei tau apmokes- o kodel ne.... man tai mokykla neapmokejo.... sake kad negalima, nes as nepersikvalifikuoju, o tik gilinu zinias g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 25, 20:47)
Jei tau apmokes- o kodel ne.... man tai mokykla neapmokejo.... sake kad negalima, nes as nepersikvalifikuoju, o tik gilinu zinias g.gif

Is pradziu save kad gali buti kad kaip persikvalifikavima uzregistruos ir apmokes po to jau negali nes reikia 2metu stazo tai jau nebeapmokes. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 25, 21:54)
Is pradziu save kad gali buti kad kaip persikvalifikavima uzregistruos ir apmokes po to jau negali nes reikia 2metu stazo tai jau nebeapmokes. unsure.gif

na jo.... idomiai cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 25, 20:56)
na jo.... idomiai cia ax.gif

As jau nebenoriu jokiu apmokejimu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2009 03 23, 20:35)
Noreciau truputi konsultacijos. Ar teko kuriai nors mokytis anglu kalbos nekyvaizdiniu budu? Ar stojot i Vilniaus pedagogini?

Studijuoju VU Uzsienio kalbu fakultete Anglu mokyma. Neakivaizdziai. Tai studiju programa, turintiems bakalaura (nesvarbu, koki). Yra stojamasis egzaminas. Bet stoti patarciau tik tuo atveju, jei anglu kalba mokate bent jau GERAI, nes kitu atveju bus nelengva. Esu patenkinta mokymo kokybe (aisku, yra kabliuku, kaip ir visur kitur) ir kaina.
Atsakyti