QUOTE(Sagittarius @ 2009 03 31, 20:01)

as jau buvau pirmoj daly, bet nieko doro nepasake... jau trecia karta girdejau beveik zodis i zodi ta pati (nes dalyvavau visiskai skirtinguose seminaruose tik pas ta pacia lektore

)
liepe namu darbus padaryt, bet nesugebejo nornaliai paaiskinti ka ten daryt - o per visa seminara praktiskai nieko apie planus nekalbejo o tik kaip ji pati veda pamokas savo mokiniams kaip juos vertina ir t.t.
Itariu, kad ir as tame paciame rudeni buvau... jinai pasakojo aie savo viena klase, kur kazkoki eksperimenta dare

irgi daug visko pasakojo, apie planus kazka minejo, bet jinai vis sake- cia dar ne viskas- tik bandymas, pati neseniai dariau ir pan... o be to jinai tik kelta klasiu turi ir tai visos paralelines, ta prasme- turi kokias keturias sestoku klases.... tai visos mokytojos sedejo ir klauses, kaip tuos planus rasyt ir nusprendem kad jai lengva kai vienai klasei rasyt reikia, o jei mes visaas skirtingas turim? pavyzdziui 6?
Na, odel planu- tai fizikos mokytoja sake, kad jinai gavo tikrai gera pavyzdi, musu muzikos mokytoja taip pat dziaugias.... tad pamaniau, kad gal sitei pavasariniai kursai naudingesni nei ten kur as buvau?
Papildyta:
QUOTE(mylima @ 2009 03 31, 20:17)
Pas mus anglistams dar irgi tik bus per Velyku atostogas... O planu tai ten ko gero neduos, juk ne is vienodu vadoveliu dirbame, gal tik pavyzdzius? O pavyzdziu as radau internete, tik man jie nelabai, kai kurie kaip parodai padaryti (na, kad tik kuo daugiau visko prirasyti), o kiti isvis labai trumpuciai (ilgalaikiai)... Bet dar ir kiekviena mokykla pasitvirtins savo sablonus, pagal kuriuos ir reiks planus rasytis.
Idomu, ar tu trumpalaikiu dirbant kas nors reikalaus? Nes dieniniu as niekada nerasydavau, nebent zinodavau, kad kazkas ateis i pamoka (ir tai esu pamirsusi pasirasyti

). Juk tikras laiko gaisimas, nesijauciu as tokia kvaila

, kad pamokos be kazkokio popiergalio nepravesciau. Na tie naujieji trumpalaikiai tai irgi atseit ne del tikrintoju, o paciam pedagogui. Bet jauciu, kad ju bus reikalaujama
ir as dieninius pasirasydavau tik pries ateinat kam nors stebet

kam laika gaisti tam popierizmui bereikalingam? juk pamokoje pagal situacija visada reikia pakeisti ta ka susiplanuoji... as dar is praktikos laiku ta pamenu..... susirasydavau viska detaliai, o po pamokos matau, kad puse nepadaryta nes pamokos eigoje kazka papildomai reikia aiskinti ir pan....