Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Auda @ 2009 03 25, 10:39)
Gal teko lankyti sias studijas?

Jei reikia tik popieriaus, kad baigei, tai Kaunas tiks smile.gif Yra viena faina dėstytoja, iš kurios daug galima išmokti, kitos - senos isterikės, baisu net į paskaitas jų eiti.
Aišku, čia mano nuomonė
Atsakyti
mergaites labai labai reikia jusu pagalbos snd - padaryti nedidele is vieno lapo teksto santrauka ir is to teksto sudaryti 5 klausimus, gal galite kas padeti... atsilyginciau... is anksto aciu
buliukek9@gmail.com
Atsakyti

Ieskau anglu k mokytojos,-o Vilniuje norincio truputeli padirbeti rytais kalbu kursuose (mazos grupes) , nuo geguzes men. Vienas is reikalavimu - tureti verslo liudijima arba indiv. veiklos pazymejima.

rasyti i anglumokytoja@gmail.com

Is anksto aciu
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2009 03 25, 20:41)
Tai nori pasakyt kad kolegija geriau? Nes as daznai susiduriu su tuo kad kas kolegija baigia tai tas pats kaip nieko nebaigus  doh.gif

Turiu nemazai pavyzdziu anglu k mokytoju kurie baige kolegija, o po to testinuma 2 m universitetuose, tai jie sako kad be kolegijoj igytu praktiniu ziniu i mokykla baisu butu eiti; nes universitete igyji akdemines ir teorines zinias, o praktikos ir praktiniu uzduociu minimumas unsure.gif

Tad kolegija kolegijai nelygu
Atsakyti
sveikos, merginos smile.gif

gal kartais jau buvo seminare apie atnaujintas programas? Ar negaletumete pasidalinti ilgalaikiais planais? pas mus dar tik bus, bet as itariu kad man nepavyks istrukti is darbo, nes itariu, jog ta diena darys posedi.... dalyvavimas butinas...

Buciau labai dekinga, jei kas nors pagelbetu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 31, 15:52)

gal kartais jau buvo seminare apie atnaujintas programas? Ar negaletumete pasidalinti ilgalaikiais planais? pas mus dar tik bus, bet as itariu kad man nepavyks istrukti is darbo, nes itariu, jog ta diena darys posedi.... dalyvavimas butinas...
Buciau labai dekinga, jei kas nors pagelbetu...  rolleyes.gif

bet kad iki rugsejo turi turet pazymejima del tu atnaujintu programu, gi kitaip tipo dirbti nebegalesi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 31, 15:52)

Buciau labai dekinga, jei kas nors pagelbetu...  rolleyes.gif

mūsų bus per Velykines atostogas. Taip kad dar... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2009 03 31, 19:21)
bet kad iki rugsejo turi turet pazymejima del tu atnaujintu programu, gi kitaip tipo dirbti nebegalesi.  g.gif

as turiu isklausiusi rudeni 6 val kursa, bet tada buvo pati pradzia ir mum nieko nedave... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2009 03 31, 19:33)
as turiu isklausiusi rudeni 6 val kursa, bet tada buvo pati pradzia ir mum nieko nedave...  g.gif

smile.gif as jau buvau pirmoj daly, bet nieko doro nepasake... jau trecia karta girdejau beveik zodis i zodi ta pati (nes dalyvavau visiskai skirtinguose seminaruose tik pas ta pacia lektore biggrin.gif )
liepe namu darbus padaryt, bet nesugebejo nornaliai paaiskinti ka ten daryt - o per visa seminara praktiskai nieko apie planus nekalbejo o tik kaip ji pati veda pamokas savo mokiniams kaip juos vertina ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Pas mus anglistams dar irgi tik bus per Velyku atostogas... O planu tai ten ko gero neduos, juk ne is vienodu vadoveliu dirbame, gal tik pavyzdzius? O pavyzdziu as radau internete, tik man jie nelabai, kai kurie kaip parodai padaryti (na, kad tik kuo daugiau visko prirasyti), o kiti isvis labai trumpuciai (ilgalaikiai)... Bet dar ir kiekviena mokykla pasitvirtins savo sablonus, pagal kuriuos ir reiks planus rasytis.

Idomu, ar tu trumpalaikiu dirbant kas nors reikalaus? Nes dieniniu as niekada nerasydavau, nebent zinodavau, kad kazkas ateis i pamoka (ir tai esu pamirsusi pasirasyti biggrin.gif ). Juk tikras laiko gaisimas, nesijauciu as tokia kvaila tongue.gif , kad pamokos be kazkokio popiergalio nepravesciau. Na tie naujieji trumpalaikiai tai irgi atseit ne del tikrintoju, o paciam pedagogui. Bet jauciu, kad ju bus reikalaujama g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2009 03 31, 20:01)
smile.gif  as jau buvau pirmoj daly, bet nieko doro nepasake... jau trecia karta girdejau beveik zodis i zodi ta pati  (nes dalyvavau visiskai skirtinguose seminaruose tik pas ta pacia lektore  biggrin.gif )
liepe namu darbus padaryt, bet nesugebejo nornaliai paaiskinti ka ten daryt - o per visa seminara praktiskai nieko apie planus nekalbejo o tik kaip ji pati veda pamokas savo mokiniams kaip juos vertina ir t.t.  smile.gif

Itariu, kad ir as tame paciame rudeni buvau... jinai pasakojo aie savo viena klase, kur kazkoki eksperimenta dare g.gif smile.gif irgi daug visko pasakojo, apie planus kazka minejo, bet jinai vis sake- cia dar ne viskas- tik bandymas, pati neseniai dariau ir pan... o be to jinai tik kelta klasiu turi ir tai visos paralelines, ta prasme- turi kokias keturias sestoku klases.... tai visos mokytojos sedejo ir klauses, kaip tuos planus rasyt ir nusprendem kad jai lengva kai vienai klasei rasyt reikia, o jei mes visaas skirtingas turim? pavyzdziui 6?

Na, odel planu- tai fizikos mokytoja sake, kad jinai gavo tikrai gera pavyzdi, musu muzikos mokytoja taip pat dziaugias.... tad pamaniau, kad gal sitei pavasariniai kursai naudingesni nei ten kur as buvau? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylima @ 2009 03 31, 20:17)
Pas mus anglistams dar irgi tik bus per Velyku atostogas... O planu tai ten ko gero neduos, juk ne is vienodu vadoveliu dirbame, gal tik pavyzdzius? O pavyzdziu as radau internete, tik man jie nelabai, kai kurie kaip parodai padaryti (na, kad tik kuo daugiau visko prirasyti), o kiti isvis labai trumpuciai (ilgalaikiai)... Bet dar ir kiekviena mokykla pasitvirtins savo sablonus, pagal kuriuos ir reiks planus rasytis.

Idomu, ar tu trumpalaikiu dirbant kas nors reikalaus? Nes dieniniu as niekada nerasydavau, nebent zinodavau, kad kazkas ateis i pamoka (ir tai esu pamirsusi pasirasyti  biggrin.gif ). Juk tikras laiko gaisimas, nesijauciu as tokia  kvaila  tongue.gif , kad pamokos be kazkokio popiergalio nepravesciau. Na tie naujieji trumpalaikiai tai irgi atseit ne del tikrintoju, o paciam pedagogui. Bet jauciu, kad ju bus reikalaujama  g.gif

ir as dieninius pasirasydavau tik pries ateinat kam nors stebet ax.gif kam laika gaisti tam popierizmui bereikalingam? juk pamokoje pagal situacija visada reikia pakeisti ta ka susiplanuoji... as dar is praktikos laiku ta pamenu..... susirasydavau viska detaliai, o po pamokos matau, kad puse nepadaryta nes pamokos eigoje kazka papildomai reikia aiskinti ir pan.... g.gif

Atsakyti
[quote=jugeta,2009 03 31, 21:33]
Itariu, kad ir as tame paciame rudeni buvau...

As buvau ir rudeni ir dabar smile.gif , kalbejo lygiai ta pati... planus liepe issitraukti is interneto -pedagogikos puslapio berods. pati nieko nedave....
pas mus irgi kitos mokytojos kai grizo is seminaru sake kad vyko grynai ivairus darbai, diskusijos susijusios su planu rasymais, taip pat parsiveze planu pavyzdziu smile.gif

dabar maciau 2 dalis seminaro bus balandzio 8 diena doh.gif vel teks puse dienos gaist
Atsakyti
As irgi jau buvau seminare, tiesa dar tik pirmoje dalyje, uzdave namu darbu. Pavyzdziu truputi dave, sake reikia pagal juos padaryti savo plana ir nusiusti jai arba veliausiai atsivesti i antra seminaro dali. Apie dienos planus tai pasake, tik tiek,kad tai musu reikalas, jie daugiau rekomenduojami pradedantiems mokytojams, o taip tai geriausiai tureti savo temos plana. Ir dar sake, kad kai sudarinejam metinius ar dvieju metu planus, jokiu budu nenurodyti tikslaus pamoku skaiciaus, pasilikti sau laisvesniu pamoku, del nenumatytu atveju, ir labai nesisimulkinti. Taip pat ir truputi pasakojo, kaip ji veda pamokas ir kaip vertina. Man kaip naujokei tai buvo labai naudinga. Nes kai atejau dirbti ir reikejo sudaryti planus, tai daugiau nurasiau nuo senu planu, o dabar daryciau visai kitaip.
Atsakyti