Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Ir aš................ blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
As jau po iskaitos mirksiukas.gif
Vaisiu net nereikejo, nuejom i bufeta atsigert kavos tuo ir pasibaigejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 21, 10:56)
As jau po iskaitos  mirksiukas.gif
Vaisiu net nereikejo, nuejom i bufeta atsigert kavos tuo ir pasibaigejo  doh.gif

gal galetum pasakyti kokios temos buvo?
4u.gif
Atsakyti
Temas i dejau i pasta jau o vakare galesiu placiau apie kiekviena aprasyt, isskirtinukas kad kiekvienas topikas turejo diagrama kuria analizuot, aptart duomenis reikejo.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 21, 14:03)
Temas i dejau i pasta jau o vakare galesiu placiau apie kiekviena aprasyt, isskirtinukas kad kiekvienas topikas turejo diagrama kuria analizuot, aptart duomenis reikejo.

4u.gif aciu labai
Atsakyti
Aš ir norėčiau pašto anglistėms slaptažodžio.
Atsakyti
sveikutes, na ka ir praejo ta iskaita gana sekmingai pas mus. as tiesa vertintoja buvau bet grieztai neziurejau, kadangi maciau kad ir temos sunkokos ir mokiniai labai jaudinosi. Kalbejimo temos buvo pvz. riding a bicycle; celebration of Jonines; activities in the evening; cheating problem at school; Lithuanian press; climate change; social and political interests; mass media ir tt.
as irgi noreciau slaptazodzio please 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2009 04 21, 14:35)
Aš ir norėčiau pašto anglistėms slaptažodžio.

Ech, tai gal parasykit Viešai kas nors ta slaptažodi, kitaip galo nebus-svarbu kad visos tikrai pasidalintume savo sukaupta medžiaga-jos gi susikaupia tikrai nemažai, esam kūrybingos...
Atsakyti
QUOTE(hallmark @ 2009 04 21, 14:12)
Ech, tai gal parasykit Viešai kas nors ta slaptažodi, kitaip galo nebus-svarbu kad visos tikrai pasidalintume savo sukaupta medžiaga-jos gi susikaupia tikrai nemažai, esam kūrybingos...

tai jau taip butu geriausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hallmark @ 2009 04 21, 15:12)

Va va, ir as norejau ta pati parasyti biggrin.gif O jei nenorit viesinti, tada ir as noreciau slaptazodzio, pazadu ideti planavimo pavyzdeliu, kuriuos mums dave seminare.
Atsakyti
saunu, kad praejo iskaita..parasysiu viesai slaptazodi, tik kai parasai - kartais visokio slamsto pridedama smile.gif
anglisciuklubas@gmail.com
slaptaz - anglistes2
Papildyta:
QUOTE(mylima @ 2009 04 21, 15:21)
Va va, ir as norejau ta pati parasyti  biggrin.gif O jei nenorit viesinti, tada ir as noreciau slaptazodzio, pazadu ideti planavimo pavyzdeliu, kuriuos mums dave seminare.

mums rytoj seminaras, butu idomu zvilgtelti i planus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidile: 21 balandžio 2009 - 14:41
Aciu, Vaidile, einu pabandyti ideti tuos planavimo pavyzdelius. Nezinau, gal cia visos lektores tuos pacius dalina g.gif Ten bus ivairiems dalykams, ne tik anglu k. Sau nieko labai patinkancio as neradau, nors dar per daug ir nesigilinau blush2.gif
Atsakyti