Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Kokia šauni idėja sukurti bendrą paštą, aš irgi šį tą įmesiu. mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Mes irgi po iskaitos-tik ryt dar antra tiek atlaikyt reikes ax.gif Pasirodysiu nemadinga, bet man tai visai nieko temos (aisku, negaliu lygint su ankstesniais metais, kai ju praktiskai nemaciusi) biggrin.gif Ir vaikai neblogai su jomis susitvarke bigsmile.gif Nors buvo ir tokiu, kuriems si iskaita (kaip ir visa anglu kalba) gudus miskas unsure.gif
Ir dar pasigirsiu, jei galima biggrin.gif Pirma karta tieeek geliu gavau bigsmile.gif
Atsakyti
sakykit ar antros dienos iskaitu temos skiriasi ar buna tos pacios? ax.gif
Atsakyti
Tai aisku, kad skirsis, nesamone butu jei nesiskirtu, ir rytojaus temas zadejo pavaduotojas duot tai turesiu is ko ruost dabartinius 11okus uzsiciklinau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
noriu pasiteirauti, o egzamine writingo dalį gramatinės klaidos svarbu, nes viena mokytoja sako kad svarbu kad kontekstas butu ir suprantu vertintojai, net pasimeciau. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 21, 19:36)
noriu pasiteirauti, o egzamine writingo dalį gramatinės klaidos svarbu, nes viena mokytoja sako kad svarbu kad kontekstas butu ir suprantu vertintojai, net pasimeciau.  unsure.gif

tai aisku svarbu juk tam ir writingas 4u.gif
Atsakyti
Kaip jus verstumet Greenpeace? g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O as siandien suzinojau liudna zinia..verkiu nesustodama..nieko nebesinori..Tos mokyklos direktore paskambino ir pasake,kad buvo susirinkime kazkokiame ir zodziu,mazina mokiniu krepseli,tad jiems nereiks mokytojos, ir netgi atleisti turi dar viena :9 Nezinau ka galvoti,ar kad is tikruju taip yra..ar kad kokiospazintys vel suveike cry.gif cray.gif cray.gif atleiskit,kad pasisakiau tiesiog taip sunku ir bloga...jauciuosi tooookia nevykele verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2009 04 22, 12:36)
Sveikos  4u.gif
O as siandien suzinojau liudna zinia..verkiu nesustodama..nieko nebesinori..Tos mokyklos direktore paskambino ir pasake,kad buvo susirinkime kazkokiame ir zodziu,mazina mokiniu krepseli,tad jiems nereiks mokytojos, ir netgi atleisti turi dar viena :9 Nezinau ka galvoti,ar kad is tikruju taip yra..ar kad kokiospazintys vel suveike cry.gif  cray.gif  cray.gif atleiskit,kad pasisakiau tiesiog taip sunku ir bloga...jauciuosi tooookia nevykele verysad.gif

Tu neesi jokia nevykele mirksiukas.gif 4u.gif Aukstyn nosyte viskas bus gerai, jei cia nelemta atsiras kita vieta, tik nepasiduok niuriom mintim ir liudesiui mirksiukas.gif
O kas del krepseliu mazinimo tai man kazkaip nerealiai skamba, o kiek ten anglų mokytojų yra?
As pvz irgi dvieju mokytoju kruvi varau, niekas i tai neziuri. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2009 04 22, 13:44)
Tu neesi jokia nevykele  mirksiukas.gif  4u.gif Aukstyn nosyte viskas bus gerai, jei cia nelemta atsiras kita vieta, tik nepasiduok niuriom mintim ir liudesiui  mirksiukas.gif
O kas del krepseliu mazinimo tai man kazkaip nerealiai skamba, o kiek ten anglų mokytojų yra?
As pvz irgi dvieju mokytoju kruvi varau, niekas i tai neziuri.  doh.gif

tai ir man keistai labai nuskambejo g.gif o nuleisti nosies tiesiog jau nebepajegiu,tiek laiko asdarbo ieskausi,sutikdavau dirbti toiausiosiose vietose,praeitais metais neuztekdavo vien tik nuvaziuoti iki to miestelio bet dar iki tos kaimo mokyklos tekdavo per salti ar vakare eiti apie 9km vien i viena puse. doh.gif Ir noriu dirbt..o darbo kaip nera taip nera,visur tarsi pries nosis uzdaro duris sad.gif sad.gif sad.gif o tpje mokyloje yra 7 mokytojos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 04 21, 21:15)
tai aisku svarbu juk tam ir writingas 4u.gif

Na, ne tik tam, bet svarbu. Bet ne svarbiausia.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 04 22, 13:09)
Na, ne tik tam, bet svarbu. Bet ne svarbiausia.

as ir nerasau kad svarbiausia, rasiau kad svarbu jeigu ka 4u.gif
Atsakyti