Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Pagaliau išsiunčiau ax.gif O kaip mes jaudinamės blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras, meškiniautojos 4u.gif

Man paskutines dvi dienos ir dvi naktys tiesiog doh.gif Jau pati nelabai suprantu kur aš ir ką veikiu - nes mažoji naktim kelėsi kas pusvalandį ir rėkė.... Na vakar jau ramiau buvo unsure.gif

Ir tik Jūsų siūnčiami meškiukai priduoda man energijos ir gerų emocijų wub.gif Visi meškiukai labai mieli - kiekvienas savaip, kiekvienas išskirtinis ir matosi, kad mylimas wub.gif wub.gif

Tiesa, nežinau ar aiškinau dėl nominacijos Mano pačiausias meškutis, bet noriu įspeti, kad mano nuomonė gali sutapti su dauguma ir IneSa išvažiuos pas vieną iš trijų prizininkų, o gali ir nesutapti - tada bus ketvirtas laimėtojas mirksiukas.gif Bet iš tikrujų aš jau ir pasimečiau ... Visi meškiukai verti prizų.... rolleyes.gif

QUOTE(rulle @ 2008 11 30, 18:04)
Tai nusiusk dvi,o kitas i savo albumeli isikelk,mes apziuresim biggrin.gif

Tik kai pasibaigs konkursas mirksiukas.gif

QUOTE(rulle @ 2008 11 30, 21:21)
Im-bear,kiek meskiuku nuotrauku jau turi g.gif  blush2.gif  bigsmile.gif

Jau turiu 17 meškiukų nuotraukas bigsmile.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 30, 22:07)
mano fotiko išsikrovė baterija  doh.gif , jau tik ryte pafotkinisu,  verysad.gif , gal neišmes iš konkurso  verysad.gif

Neišmesiu )))) Laukiu drinks_cheers.gif Margaites, kas dar mato, kad vėluoja - parašykite man į AŽ, kad nespėčiau jau konkursą pradėti. O šiaip laukiu dar 1-2 gruodžio cool.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Im-bear gal parasyk storu sriftu galutine data g.gif kad jau visiems butu aisku smile.gif ir tada jau ikelk nuotraukas ax.gif
Ir,kaip balsavimas vyks?mes galesim balsuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 01, 09:30)
Labas rytas smile.gif
Im-bear gal parasyk storu sriftu galutine data g.gif kad jau visiems butu aisku smile.gif ir tada jau ikelk nuotraukas ax.gif
Ir,kaip balsavimas vyks?mes galesim balsuoti g.gif

Labas rytas!

Kaip jau sakiau - nuotraukas reikia atsiųsti iki gruodžio 2 dienos (gruodžio 2 dar visą dieną galima siųsti). Bet kadangi man reikes dar tas nuotraukas paruošti ir sudėti (nes ne visos mergaites atsiųntė taip kaip prašiau - tai bus darbo man savaitei (gal ir greičiau pavyks - kaip mažoji leis) - tai jei kas mato, kad vėluoja, tai parašykite man į AŽ, kol tvarkau nuotraukas, dar galite suspėti ax.gif

Dabar dėl balsavimo... Jau kelias dienas mąstau, kaip čia protingiau padaryti. Ir štai ką nuspręndžiau - galvojau daryti apklausą, bet persigalvojau. Atidarysiu naują temą balsavimui, ten sudėsiu visų konkursantų nuotraukas ir kiekvienas užejęs turės parašyti kam duoda pirmas tris vietas - pvz:
I vieta - Meškiukas Jonukas
II vieta - Meškutė Janina
III vieta - Meškis Petriukas

Kiekviena iš jūsų gali balsuoti (netgi tūri balsuoti biggrin.gif ) - tik negalima balsuoti už savo meškio rolleyes.gif
Jei pamatysiu, kad balsuoja naujai sukurtas SM vartotojas, turintis 1-5 žinutes, tai tokių balsų neskaičiuosiu schmoll.gif .
Atsakyti
Dabar aisku drinks_cheers.gif
Nors as nepritariu, kad tvarkant nuotraukas dar galima siusti schmoll.gif ,kadangi visoms turiu buti vienodos salygos smile.gif
Manau dalyvis turi ivertinti savo jegas ir nuspresti ar sugebes speti laiku ax.gif
Pvz. Zhuvycia turint tokia gausia seimyna viska spejo laiku 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 01, 09:55)
Dabar aisku drinks_cheers.gif
Nors as nepritariu, kad tvarkant nuotraukas dar galima siusti schmoll.gif ,kadangi visoms turiu buti vienodos salygos smile.gif
Manau dalyvis turi ivertinti savo jegas ir nuspresti ar sugebes speti laiku ax.gif
Pvz. Zhuvycia turint tokia gausia seimyna viska spejo laiku 4u.gif  4u.gif

pritariu dėl vienodų sąlygų visoms - konkursas yra konkursas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zhuvycias tai čia nepainiokit, ji išprotėjusi, tai viską ir spėja laiku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O sąlygos gal tikrai galėtų būti visiems vienodos mirksiukas.gif
Atsakyti
Im-bear, labai persiprašau, kad nuotraukas ne pagal reikalavimus išsiunčiau doh.gif blush2.gif labai trūkinėjo ir dar dabar trūkinėja interneto ryšys doh.gif tai tik skubėjau išsiųst, o dabar suprantu, kad jos nesutvarkytos doh.gif
Atsakyti
Įsivaizduoju kaip bus sunku suskaičiuoti galutinius balsus, nes manau balsuos dauguma smile.gif
Balsuotojas turėtų būti surinkęs nors 20 žinučių, kad galėtų balsuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 01, 10:55)

Na.. Del nevienodu salygu... Jos vienodos visoms biggrin.gif Ir anksciau sakiau, kad del labai rimtu priezasciu galesiu nuotraukytes priimti kelias dienas veliau, kol suruosiu viska konkursui. O Juk is tikruju buna tokiu priezasciu - kaip pvz ievuschkai ar stai ir man paciai - kelias dienas buvau iskritusi is gyvenimo doh.gif Del to ir prasiau parasyti man i AZ

QUOTE(pilka @ 2008 12 01, 11:29)
Im-bear, labai persiprašau, kad nuotraukas ne pagal reikalavimus išsiunčiau 

Pilkut, nieko tokio - sutvarkysiu pati mirksiukas.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 12 01, 11:30)
Balsuotojas turėtų būti surinkęs nors 20 žinučių, kad galėtų balsuoti  rolleyes.gif

Vat su situo tikrai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 01 gruodžio 2008 - 10:38
Kas prase,tai,manau,tam ir buvo pakoreguota data iki gruodzio 2d.
Bet jei dar galima savaite siuti ir siusti,tai man labai liudna verysad.gif ir gaila atsakingu konkursanciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 01, 09:37)
Kaip jau sakiau - nuotraukas reikia atsiųsti iki gruodžio 2 dienos (gruodžio 2 dar visą dieną galima siųsti).

clap.gif clap.gif atsirado laiko sulauzytam aksesuarui pataisyti (nisgrabnas svecias pasitaike) verysad.gif nes meskutis atsisake be jo i fotosesija keliauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 01 gruodžio 2008 - 11:20