Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dekui uz pratesta laika, bet man jo nebeprireiks 4u.gif .
Siuvant galva supratau, kad be vyro pagalbos meskio daliu nesurinksiu, o jis ryt isvaziuoja kuriam laikui doh.gif . Vakar vakare pribaigiau meski. Tik teko galva is mazosios atimti, toji ja pasieme miegoti lotuliukas.gif, o man paliko savo meski blink.gif . Siandien ivyko greita fotosesija ir meskis isejo i darzeli.
Tikiuosi vakare jis grys ne dalimis lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
Vakar surengiau fotosesiją - bet mano mėlynakraujis pilietis pareiškė, kad prie tokio apšvietimo jis tikrai nesifotografuos doh.gif blink.gif aš dar nepasidaviau taip iš karto - bet kai pažiūrėjau į nuotraukas, surpatau, kad tikrai nieko gero nesigavo doh.gif Lauksiu savaitgalio, gal kokia saulutė išlįs... Arba prašysiu MB, kad ištrauktų lempas ir rengsime studijinę fotosesiją ax.gif
Atsakyti
Kokios jūs šaunuolės thumbup.gif , o aš šį kart nusivyliau savimi unsure.gif - nebus mano meškio( nebepasiveju jūsų) blush2.gif - tyliai stebėsiu kaip jums sekasi, o gal leisit prabalsuot lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Im-bear - diduliausi sveikinimai pirmojo dantuko proga, lai jis buna tvirtas, o kiti lengviau ir greiciau dygtu 4u.gif

frederika - nepasiduok, laiko dar yra, juk pora naktu ir savaitgalis, taigi pirmyn prie darbu, nes Inesytei draugu reikia mirksiukas.gif

Visoms pasirodziusioms meskomanems pagiriamieji zodeliai uz tiesiog wub.gif meskucius.

O dar siuvancioms ir abejojancioms - musu visu meskuciai ypatingi, kad ir kokie jie bebutu, nes siuti musu paciu rankelemis (kai kuriais atvejais net skausmingai) ir su didele meile cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 28 lapkričio 2008 - 12:19
frederica, nepasiduok, kaip čia bus konkursas be tavo meškučio verysad.gif Jei tik pirštukai užgijo, gribk meškuti ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Mergytės, tos kurios nespėjote dar pabaigti meškiuko - nebijokite ir griebkit meškį už ragų. Žinokit, ne taip jau daug laiko ir trunka visas jo padarymas. Tik reikia pradėti (ir padėti visus vaikus, vyrus, indus, darbus mokslus ir t.t. į šalį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ).

Aš va jau ir antrą baigiu sukurpti, dabar tik aksesuarus labai noriu mandrus padaryti, ati kažin kas gausis. smile.gif
Atsakyti
Zhuvycia stebiusi tamstos spritnumu tiek vaku namuose laksto ir dar laiko visokiausiems rankdarbiams atsiranda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 28 lapkričio 2008 - 15:14
O mano meškinas kurį laiką spyriojosi, aiškino, kad nesirengs, bus toks, kokiam ir dera būti meškinui. Jis juk ne iš cirko pabėgęs... O šiandien iškėlė sceną: motin, man šalta, ko neaprengi savo vaiko doh.gif Kad aš daugiau su tais meškinais prasidėčiau... Sėdi dabar toks didžiai nelaimingas... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kiekviena dalyvė turi atsiusti VIENO meškiuko 2 nuotraukas (didžiausio šono išmatavimai 500 pikselių)

O cia ne baisia maza nuotrauka gaunas?
Atsakyti
Viskas, fotosesiją surengėm thumbup.gif Nuotraukas išsiunčiau biggrin.gif
Ir net ne paskutinę dieną thumbup.gif

O nuotraukos tai iš tiesų nedidelės g.gif Gal buvo galima ir didesnes siųsti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 29 lapkričio 2008 - 15:52
oij kaip cia tylu, turbut dauguma (tarp ju ir as blush2.gif ) su meskuciais susitart del apredu megina ax.gif
Atsakyti
Na, mano meškiuko nuotraukos jau irgi išsiųstos bigsmile.gif
Atsakyti