Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ievuschka, baltas mano meškinas rolleyes.gif Ir nosis kažko kreivoka, matyt traumą bus gavęs ruonius bemedžiodamas g.gif Ir labai jau rimtas, pagyvenęs, toks truputuką papezęs topsecret.gif Bet vistiek labai jau mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 02 gruodžio 2008 - 15:55
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 02, 15:50)
Gavau net 2 kartus )))

ane blush2.gif , čia dėl visa pikta , nors mb protestuoja liepia kitą foto siūsti, bet nesiblaškykim biggrin.gif ,, lauksim konkurso dabar rolleyes.gif

oho tikrai įspūdingas skaičius thumbup.gif thumbup.gif

Im-bear blush2.gif dar vieną laišką tau nusiunčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 02 gruodžio 2008 - 16:03
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 02, 15:50)

Siam momentui turime 23 meskiukus - man atrodo tai ispudingas skaicius  thumbup.gif

Nemažai bigsmile.gif Jei kiekvieno meškiuko-po 2 nuotraukas įdės, tai reiks kelis puslapius peržiūrėt, kol visus apžiūrėsim lotuliukas.gif
Nors mergaičių tai 36 buvo užsirašiusios... Gal visgi dar kas nors atsiųs?
Atsakyti
Aš ko gero, paskutinė išsiunčiau nuotrauką...labai jau abejojau ar iš viso siųsti....
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 12 02, 16:37)
Aš ko gero, paskutinė išsiunčiau nuotrauką...labai jau abejojau ar iš viso siųsti....

gerai, kad išsiuntei mirksiukas.gif , kuo mūsų daugiau tuo fainiau thumbup.gif
Atsakyti
Tuojau Im-Bear siunciu tau savo
Atsakyti
Issiunciau as savaji, nors jau buvau ispejusi Im-bear, kad nebesiusiu blush2.gif tik sunus grizes viska sudeliojo i savo vietas smile.gif
Atsakyti
Jau turime 24 meskiukus thumbup.gif
Atsakyti
im- bear, as dar atsiusiu sivakar blush2.gif atsiprasau kad veluoju
Atsakyti
Vau, koks nemazas musu meskiu burelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nmazas meskiuku burelis. Is 35 ar 36 konkursančių 25 meškiukai - labai daug. Oi, laukiam nesulaukiam ax.gif
Atsakyti
wub.gif kaip laukiam meskiuku 4u.gif
Atsakyti