Dėkui visoms už katrybę belaukiant Meškučio nuotraukos jau pakeliui pas Im-bear. Tik gal nelabai vykusios nes fotosesijos metu meskis buvo jau labai užsispyręs ir nelabai norėjo daryti ką aš jam sakiau
Viskas bus gerai svarbu,kad pramokom meskiukus siuti Noriu jau kita siuti,kailiukas tai dulka bet dabar,greiciausiai,ateinanciais metais Vaziuoju gruodzio 11 d. i Rygos leliu ir meskiuku paroda ,pasistengsiu meskiuku nufotkinti
Im-bear, nedaskaičius temulės tau AŽ parašiau. Kad visos tave taip spaudžia, tai nelaukit manęs. Vakare aš ir be konkurso čia nuotraukėlę įdėsiu Nebent belen kaip patvarkytą nuotrauką atsiųsčiau
Im-bear, nedaskaičius temulės tau AŽ parašiau. Kad visos tave taip spaudžia, tai nelaukit manęs. Vakare aš ir be konkurso čia nuotraukėlę įdėsiu
Nebent belen kaip patvarkytą nuotrauką atsiųsčiau
Čia galima aptarinėti ir girti konkursantus, bet geriau be garsių spėliojimų Balsavimas vyks iki kito ketvirtadienio gruodžio 10 dienos. Po to matysime, ar reikia 2-tro turo Ir prisimenate, kad už savo meškiukus nebalsuojame?
Kadangi ten rasyt negalima,tai cia rasau Viena iskarpa,bet kokie skirtingi ir labai juokingi Dar gerai apziuresiu ir tada jau balsuosiu Kai kuriu meskiuku autores tai pazinau