Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Rimtai tokie juokingi lotuliukas.gif ypač Moka is Afrikos.O Simelis na grynai kaip peliukas biggrin.gif toks gražus pūkuotas. Aš irgi jaučiu vienos mamos pažinau ax.gif
Atsakyti
aš tai stengiuosi pažinti ne mamas o meškiukus manau šiandien dar neišnagrinėsiu ir nabalsuosiu g.gif , balsuosiu už meškiuką gražuoliuką , bet kokie nerealūs thumbup.gif thumbup.gif, tik gaila, kad po vieną foto tilpo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 03 gruodžio 2008 - 15:52
Aš irgi esu sužavėta visų meškinų įvairove. wub.gif
Nu net neįsivaizdavau bigsmile.gif

Man atrodo, kad vienas meškutis su ne tokia iškarpa, kaip kad visų unsure.gif

Dar pasidairysiu ir bandysiu su meškiais susipažindinėt - manau, negalima skubėt balsuojant ax.gif
Atsakyti
Taip Dino galvytė žymiai didesnė nei kitų meškiukų mirksiukas.gif Dar vienas meškiukas kaip veltas būtų rolleyes.gif
Atsakyti
ale rimtai kokie grazus wub.gif
Atsakyti
atsidariau visą albumą, ten geriausiai pažiūrėt visus meškius vienoje krūvoje, thumbup.gif
Atsakyti
Gražu žiūrėt į tokį gausų meškiukų būrį thumbup.gif - kiekvienas savaip mielas ir šiltas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 03, 16:57)
Man atrodo, kad vienas meškutis su ne tokia iškarpa, kaip kad visų  unsure.gif

Iskarpa ta pati - tiesiog galvos iskarpa buvo isspausdinta didesne ax.gif

QUOTE(Zydryne @ 2008 12 03, 17:04)
Dar vienas meškiukas kaip veltas būtų  rolleyes.gif

Ot ir as taip galvojau, o istikruju siutas, tik ilgi plaukeliai truputi suvelti su adatele mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek laiko bus galima balsuoti g.gif
jau turim kol kas kelių valandų rezultatus tai ir lyderiai išryškėjo thumbup.gif
Atsakyti
Pasiduodu doh.gif Šiaip taip išsirinkau penkis... Kuriuos du dabar atmesti? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2008 12 03, 17:00)
Pasiduodu doh.gif Šiaip taip išsirinkau penkis... Kuriuos du dabar atmesti? g.gif  g.gif  g.gif

mesk po morskomu biggrin.gif , šiaip man irgi nelengva buvo, bet išsirinkau ax.gif
Atsakyti
Aš apstulbusi nuo meškių grožių, visi tokie skirtingi ir savaip gražūs wub.gif wub.gif

Lendu atgal, pasigrožėt
Atsakyti