Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Na, jei aš būčiau davusi kitą nuotrauką, tai kai kurie draugai iš karto mane būtų atspėję. Dabar gal užtruks (tikiuosi...)
Atsakyti
Na as tik kai isiunciau nuotraukas, tik tada supratau, kad mane gali pazinti. Bet tikiuosi, kad nepazino doh.gif Bet as ziu tikrai nepretenduoju i prizininkes lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš manau reikėjo leisti surašyti daugiau nei tris meškiukus ax.gif aišku balsus skaičiuoti tik pirmų trijų. Dabar kažkaip liūdna mums verysad.gif
Atsakyti
mano favoritai
user posted image
barbora keliauninkė, nu man nerealiai patiko , pakankamai ryšku , miela ir labai kruopštus darbas, džinsas beje yra labai pretenzingas audinys, tikari man labai labai wub.gif

Kaziukas
user posted image
nu toks mielas atlėpausis thumbup.gif , ir toks kūdas palyginus su gauruotom meškom thumbup.gif , ir tas megztukas man labai patiko , na toks labai rimtas meškis , ir taip norisi jam padėti tą knygą palaikyti doh.gif lotuliukas.gif , nors Inesai į porą nelabai, nebent jo mama labai turtinga biggrin.gif

Džonas thumbup.gif

user posted image

nors snukutis per juodas man ir tas griežtas kirpimas kažkaip labai krenta į akis lyg norėtusi šviesesnio, bet šiaip nu toks apgalvotas ir labai gražus darbas wub.gif , labai jo mamytė pataikė į 10 4u.gif

čia yra ano nuomonė mirksiukas.gif ,čia mano balsai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 03 gruodžio 2008 - 19:29
Pasireikšiu ir aš blush2.gif

Visąlaik tyliai skaičiau temukę, taip įdomu buvo stebėt, kaip čia jums siūt sekas, pati tai nemoku doh.gif Ir taaaip to balsavimo laukiau bigsmile.gif

O jau kokie visi meškiukai gražūs... Sunku bus išsirinkt už ką balsuot... rolleyes.gif

Im-bear, Tu tikra Šaunuolė wub.gif Maža to, kad pati tokias mielybes savo rankelėmis darai, tai dar ir tieeek mamyčių subūrei wub.gif
Atsakyti
Jusu meskuciai nerealus bigsmile.gif
Atsakyti
O jei atvirai, tai man norėtųsi žinoti, kur kurios meškiukas lotuliukas.gif
Atsakyti
tai manau kad paskelbus rezultatus galesim pasidalinti kas kieno ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 03, 18:41)
O tu albume ziurejai ar tik temoje?

doh.gif tik temoje sad.gif

Einu dabar ir į albumą, nes pirmai kažkokie siuntimai buvo pajungti dry.gif , vos vartė unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2008 12 03, 18:39)
Aš tai užbalsavau už cielus meškiukus rolleyes.gif , kai kurie iki pusės matosi, gal jie kojų dar neturi unsure.gif

Peržiūrėjau bigsmile.gif wub.gif , pasirodo visgi už vieną nevisai cielą balsavau blush2.gif hihihi.gif , mano požiūris į balsus nepasikeitė rolleyes.gif
Atsakyti
Fantastiniai me6kiukai... Kad man kas rankas tokias... passitenkciau sugebet apdaryt, bet be sugebejimu ... belieka ziuret toookius fanatastinius darbus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 01, 14:25)
Gerai, paklausysiu daugumos nuomones  tongue.gif  ir grieztu tonu pasakau - Paskutine nuotrauku priemimo diena - sis treciadienis gruodzio 3!!!!!!

Gaila, pasiuvom, o nespejau nuotraukų išsiųst. Pati kalta pamačiau, kad atidedat gruodžio 3 dienai ir susivėlinau. Už tai galiu pasigirti, kad mano dešimtmetė irgi viska pasiuvo PATI smile.gif vadinas meškiuko pasiuvimo instrukcijos buvo puikios. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Tai įdėk čia pasirodyti smile.gif mes maloniai apžiūrėsime ax.gif
Atsakyti