Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nieks manes nesuseke, be reikalo stresavau. doh.gif
Atsakyti
As tai dar nebalsuosiu blush2.gif
Kai tik ikele,norejau ant karstuju balsuoti,bet susilaikiau smile.gif nes nuomone jau kelis kartus pakeiciau doh.gif
Noriu padekoti Im-bear uz iniciatyva,atlikta grandiozini darba,manau,kad sekantis konkursas bus dar gausesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 03, 23:15)
Kai tik ikele,norejau ant karstuju balsuoti,bet susilaikiau smile.gif nes nuomone jau kelis kartus pakeiciau doh.gif
Noriu padekoti Im-bear uz iniciatyva,atlikta grandiozini darba,manau,kad sekantis konkursas bus dar gausesnis 4u.gif

ir gal kokybiškesnis rolleyes.gif , nes tikrai reikai apšilti kojas šitoje srityje , dauk kur prašauta pro šalį, o viskas būytų gerai jei butų truputį kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Oi, nu fainai čia mes padirbėjom... O kiek balsuojančiųjų, kažkas (ir aš tame tarpe) bijojo, kad bu mažai balsuojančiųjų, o jų per pirmas valandas jau užtektinai prisirinko, tokio populiarumo seniai nematė jokia tema mirksiukas.gif O meškiukų tai juokingų tokių yra, ir gražuolėlių visokių. Man tik keista - mano pats gražiausias, o balsą vos vieną kitą gauna g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau norėjau rytoj jį draugei padovanoti, bet gi atsiminiau mytą, tai dar pataupysiu. O kol laukiau konkurso, nunėriau 4 cm dydžio meškytę - balerinytę. Dabar dar suknytę darau ir rytoj pasirodysiu ax.gif

Bet Im-bear, kaip gi tų balsų gausybę suskaičiuosi? blink.gif blink.gif blink.gif Gal tikrai tau kaip nors galime padėti tai daryti?
Atsakyti
Mergaites as tai savo meski parodon vesiu blush2.gif gal gi jo niekas nenupirks lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano nuomonė irgi keitėsi dešimt kartų. Iš pradžių labiausiai man patiko vienas, paskui kitas, galiausiai apsistojau ties Zimtu (nors reiktų skaityti turbūt-Cimtas, nuo vokiško žodžio "cinamonas", nes jis gi cinamonu kvepia...). O mano duoti balsai iš tikrųjų buvo šeimos narių balsai: 1 vieta-tai labiausiai patikęs meškiukas mano vyresniajai dukrai (Sniegius), 2 vieta-man labiausiai patikęs (Zimtas), 3 vieta-mano vyrui labiausiai patikęs meškutis (Bugalotas).
Pastebėjau, kad pilka irgi balsavo už tuos pačius meškučius, tik vietas kitaip paskirstė bigsmile.gif

drinks_cheers.gif sutinku su rulle - Im-bear atliko be proto didelį darbą , šaunuolių šaunuolė clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif Ir jai reiktų kokio prizo mirksiukas.gif

O lyderiai jau kaip ir akivaizdūs, padariau šiokią tokią analizę smile.gif Suskaičiavau šios dienos balsus, įdomu, kaip keisis rezultatai per visą savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 03, 23:23)

Bet Im-bear, kaip gi tų balsų gausybę suskaičiuosi?  blink.gif  blink.gif  blink.gif Gal tikrai tau kaip nors galime padėti tai daryti?

aš jai padėsiu mirksiukas.gif suskaičiuoti rolleyes.gif , dabar jau darau nes po kelių dineų bus zavalas laugh.gif

bet tikrai meškiukai labai jau labai, man irgi mano pačios labiausias, bet belsuojančių kažkodėl nėr lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rulle @ 2008 12 03, 23:25)
Mergaites as tai savo meski parodon vesiu blush2.gif gal gi jo niekas nenupirks lotuliukas.gif

jei parodai pritrūksi eksponatų tai mes tau jų parūpinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 03 gruodžio 2008 - 23:41
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 03, 23:41)

jei parodai pritrūksi eksponatų tai mes tau jų parūpinsim  lotuliukas.gif

Tai gal sakau,pacios kokia parodele surengsim mirksiukas.gif su tokiu kiekiu -drasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 12 03, 23:50)
Tai gal sakau,pacios kokia parodele surengsim mirksiukas.gif su tokiu kiekiu -drasiai smile.gif

aš įsivaizduoju, kad šitie eksponatai tai gyvi visai kitaip atrodo, nes nufotografuoti irgi reikia mokėti ax.gif
Atsakyti
Ir iš tiesų gyvai būtų faina pačiupinėti tuos meškius. Bet tokių fainų meškių prisiūta - vis neatsistebiu... bigsmile.gif

Maniškis irgi balsų negauna, bet nieko tokio irnesakyk.gif, mes abu ir taip žinom, kad jis ypatingas mirksiukas.gif

Nors supratau labai aiškiai, kad aš ne siuvėja, su adata man draugauti labai sunku... ax.gif O štai pora vakarų ir "nusinėrė" mažuliukas meškiukas - va jį nerti man buvo didesnis malonumas nei dičkį siūti... blush2.gif
Atsakyti

O aš tai kaip tik "ant karštųjų" parašiau, kad po to kankintis nereiktų doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 12 03, 23:23)
Man tik keista - mano pats gražiausias, o balsą vos vieną kitą gauna  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nea schmoll.gif gražiausias - tai mano lotuliukas.gif o nė vieno balso negavo tik iš pavydo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(ievuschka @ 2008 12 03, 23:26)
Pastebėjau, kad pilka irgi balsavo už tuos pačius meškučius, tik vietas kitaip paskirstė  bigsmile.gif

Nu rimtas g.gif korupcija kažkokia lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiaip kokius penkis-šešis norėjau į prizines vietas sustatyt, ale netilpo biggrin.gif
Atsakyti
bet manau dauk kas ir užsicinkino, nes tikrai labai daug gražučių, o kiti liko nepastebėti ax.gif , manau inercija ir dar pastebėjau bangom, yra keli psl už vienus balsuoja, paskui keičiais už kitus bet tuos pačius balsuoja biggrin.gif , dar ir bandos instinktas ale tipi mano skonis negali skirtis nuo daugumos
Atsakyti