Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
rulle-kokie čia mąstymai taip ilgai, kuo ilgiau mąstysi, tuo sunkiau išsirinkti bus (nors ne visiems ši taisyklė galioja mirksiukas.gif ).

O balsavimą gal baigiam sekmadienį 24val.? Tai pirmadienį iš ryto jau galima būtų skelbti nugalėtojus. Nes kuo toliau, tuo mažesnis balsuotojų intensyvumas, pirmą dieną šimtukas užlėkė ir išreiškė savo poziciją, o dabar-vienas kitas.
Atsakyti
MOKA-būtų fainulka be jokių aksesuarų
SNIEGUOLĖ- man tokia rusiška senoviška snieguročka,nuoga gražesnė
ŠILINIS - miegalius- tikrai trūktų tik pagalvėlės,toks naktim švarinantis šaldytuvą lotuliukas.gif
GRACINGOJI VIOLETA-perkrauta aksesuarais
SEVERINA- karoliai gadina vaizdą
SNIEGIUS
[B]TITAS
BERNIS - CINAMONAS
- mieli simpatulkos,superiniai ir be priekaištų.
šiaip šaunūs visi meškiai,su toookia meile užgimę,kad pavydas bambą griaužia
Atsakyti
Titas - gražus meškutis, gal kiek tamsokas (jis turbūt nakties meškinas). Nosytė gal didoka. Ai, ką aš čia kabinėjuos, faina meška mirksiukas.gif
Bernis Cinamonas - gražus kailiukas, šalikėlis thumbup.gif Aš už jį balsavau, nes įsimylėjau wub.gif Jo toks meilus, švelnus žvilgsnis.
Bugalotas - man patinka kailiuko spalva ir tai, kad jis pasišiaušęs. Tik akys manau blogai parinktos. Nesimato žvilgsnio. Na, bet čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif Man jis toks antikvarinis meškutis, gal dėl jį supančios aplinkos g.gif

Aš taip pat už, kad balsavimą baigtume sekmadienį 24 val pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 05 gruodžio 2008 - 11:48
Titas- ash jo net nepastebejau priesh balsuodama blink.gif nu, visada uzsimerkiu priesh violetine doh.gif tikrai grazhus meshkutis thumbup.gif neturiu prie ko prikibt...labai grazhus kailiukas. Ta gele man nereikalinga, ir nuotraukos galejo but shviesesnes...

Bernis Cinamonas- svarsciau ar nebalsuot uz ji. Puikus meshkis, tvarkingas. Gal kiek truksta charakterio, atrodo kiek 'parduotuvinis'...

Bugalotas,- ish esmes irgi mielas, tik man kliuva ta nupeshta nosis. Toks jausmas kad i kachiu pjautynes papuole ir nupleshe jam gabala...unsure.gif dar kliuva nezhibanchios, negyvos akutes...

dar supratau, kad man nelabai patinka kartunas kaip kontrastine medziagele... unsure.gif man grazhiau kazkoks storesnis, shiltesnis audinys...arba sintetinis veltinis ax.gif
Atsakyti
Titas - įdomus meškiukas(nors man ta violetinė - schmoll.gif ), spalvos dera, tik snukutis
per tamsus, gal jam kokių šviesiai viletinių vokų trūksta? Ir gėlė-truputį per grubi...

Bernis - mielas, tik labai tūrksta burnytės.Ir gaila, kad nuotraukos tamsios išėjo, truputį pasislepia po šešėliais meškučio grožis.

Bugalotas - (mano vyrui pasirodė toks labai su cinkeliu mirksiukas.gif )fainas, gal ausys kiek didokos arba joms trūksta to įgaubimo, prisiuvant reikėjo truputuką paraukti ar klostelę padaryti.Gal kiek per griežtas snukučio apkirpimas, norėtųsi , kad trumpas plaukas palaipsniui pereitų į ilgą (bet ir pačiai man taip nelabai išėjo padaryt, nors ir norėjau doh.gif ).O ausyčių/pėdučių taškučiai-suteikia išskirtinumo ir nuotaikingumo mirksiukas.gif

a?
Atsakyti
Zhuvycia, tik dabar pamačiau tavąją Balerina wub.gif Kokia mažytė.... Ir tokia jau pamaiva wub.gif

Tęsiu komentarus mirksiukas.gif

Titas - mielas meškiukas. Violetinė spalva visai jo negadina bigsmile.gif Ir aksesuaras fainas - tik nuotraukos nelabai kokios ir tai slepia visą meškiuko grožį ))

Bernis - neturiu priekaištų šitam meškiukui - mielas, šiltas, naminis, kvepiantis wub.gif Tik neįžiuriu - ar burnytė yra? Nors jis ir be burnytes puikiai atrodo - toks lengvai paslaptingas )))

Bugalotas - fainas meškiukas biggrin.gif Manau reiktų daugiau apkirpti kailiuką aplink akis - tada ir žvilgsnis atsrastų cool.gif Puikiai suderintos spalvos wub.gif

Tai matau, kad sutinkate su manimi - taigi balsavimas pasibaigs šį sekmadienį 7 gruodžio 24 valandą
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 05, 11:54)

Tai matau, kad sutinkate su manimi - taigi balsavimas pasibaigs šį sekmadienį 7 gruodžio 24 valandą

thumbup.gif

Siūlau keliati prie kito trejetuko, nes savaitgalis artėja, visai išsibėgiosim g.gif
Atsakyti
4u.gif kadangi dar yra daug ką aptarti tęsiu kas norės pasivys
user posted image seras Džonas user posted image seras Džonas

user posted image ledi Murma user posted image ledi Murma

user posted image Kornelija user posted image Kornelija

Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 12 05, 12:01)
thumbup.gif

Siūlau keliati prie kito trejetuko, nes savaitgalis artėja, visai išsibėgiosim g.gif

perskaičiau tavo mintis mirksiukas.gif
Atsakyti
Po teisybei, tai labai sunku kritikuoti jūsų meškiukus- kiekvienas jų savaip įdomus, man smagiausia,kad nėra nei vieno atmestinai pasiūto , visi labai gražiai pateikti( nors foto kartais apgauna). Taip, yra kurie savi, kurie ne...kaip, kad uups sakė -nu nemėgstu aš fioletinės- jokioj formoj doh.gif - tai kaip dabar man aptarti Titą ? Arba- grįžtu prie-Severinos- nu koks siauras matymo kampas, rašau,kad karolių per daug- nes taip atrodo man.Paskaitau Im- bear postą- išties, jei tai dovana panelytei- kokia laiminga ji bus galėdama papuošti, nupuošti savo meškutį.
Todėl nuo šiol tai tik mano nuomonė, tai ką jaučiu aš...
TITAS - puikus meškis, nieko jam netrūksta, nieko ne per daug- vėlgi, jei siūčiau aš, būtų kitos spalvos, vėlgi- tikra nesamonė...yra kam ši spalva pati pačiausia.
BERNIS, BERNIS- CINAMONAS- šis iš tų kur savas, ramus, viskas dera tarpusavyje- spalvos, charakteris, vardas.
BUGALOTAS- manau siūtas vaikui, atrodo,kad jau mažasis būtų jį gerai ''pamylavęs'', bet šiam meškinui tai tinka.
Atsakyti
Moka - labai miela,šilta meškutė. Ir tokia užsimaskavusi thumbup.gif kaip gamtoje gyvūnai prisitaiko, kad liktų nepastebėti.

Snieguolė - Kaip kažkas sakė, nužengusi iš naujųjų metų atviruko. Čia tokie rusiški atvirukai buvo biggrin.gif

Šilinis miegalius - miegočiau ir miegočiau kartu thumbup.gif

Gracingoji Violeta - tikra aristokratė. Tik medžiagytė suknelės nelabai tinka blush2.gif

Severina - pati gražiausia meškutė wub.gif Taip viskas dailiai, kruopščiai atlikta. O kailiuko grožis, o nosytės gražumas! Ir aksesuarai man visi patinka. Liuks thumbup.gif

Sniegius - Nors ir nelabai kruopščiai pasiūtas, bet ta kepurytė ant šono bigsmile.gif

Titas - Labai gražus meškiukas thumb_yello.gif Beje man violetinė spalva patinka biggrin.gif Gal tik akytės nelabai matosi.

Bernis - Gražus, kuklus meškutis smile.gif

Bugalotas - Labai gražios spalvos parinktos mirksiukas.gif
Atsakyti
Seras Dzhonas,- man labai patiko jo 'kailiuko' pasirinkimas. Itin kruopshtus pasiuvimas, puikus aksesuaru pasirinkimas. Va taip turi atrodyt tikras klasikinis, tedis. Net su kuprele didis.gif Man nepatinka ryshkiai apibrezhta kauke ant veidelio. Nebalsavau uz ji tik todel, kad maciau, jog jis ir taip laurus skina tongue.gif ir dal dar bishki todel, kad perdaug gerai atrodo lotuliukas.gif

ledi Murma- man nepatinka kailio pasirinkimas. Ir taip meshkis mazagalvis, o chia dar ishryshkinta doh.gif snukiukas mielas...toks, ee...kitos rases meshku, greichiausiai koalu bigsmile.gif atlikta tikrai grazhiai, jei ne tas kailis doh.gif ..nu ir, aishku...sketis...nu kam jis? g.gif

Kornelija- man irgi geriau atrodytu be tu visu gelychiu-skechiu-sukneliu. Na, dar suknele ishtverchiau.... Labai grazhios akytes....man truksta kazhkokio ishbaigtumo... gal kailiukas neisbaigtai atrodo g.gif ... mano shirdies nekabina.... unsure.gif
Atsakyti
Seras Johnas wub.gif jam skyriau pirmą vietą, tikrai paliko nuostabų įspūdį. Šio meškio vaikui žaisti neduočiau, būtų puošmena namų thumbup.gif

Ledi Murma ji nuostabi, kerinti, tik gaila, kad liūdna, o gal svajinga g.gif Jai skyriau antrą vietą thumbup.gif

Kornelijaį akis krenta jos nosytė, norėtūsi dailesnės ir snukutis kažkaip apvaliai išryškėja . Kailiukas dailiai paveltas ar aš klystu? Suknelė puiki, tikra dama wub.gif
Atsakyti