Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir man patinka, kad jis išbalęs...toks bohemiškas, kaip tikras meninikas- nedavalgęs...pabalęs...,o šalikas ir beretė- tikro prancūzo, tiek forma, tiek spalva.
Atsakyti
Klotilda vardas parinktas į 10 thumbup.gif , bet tos didelės žalios akys blink.gif , man nea, arba jos turėtų būt mažesnės arba kitos spalvos ax.gif , nes nosytė mažytė, o akys didžiulės biggrin.gif , čia galima buvo ir be šalikėlio apsieiti būtų užtekę tos broškės galvoje smile.gif , nu tokia labai mamiška meška , antra foto labai tamsi nieko nesimato , kontrastinė medžiaga gal šviesesnė būtų gražiau g.gif , nežinau kodėl, bet manau jai samtį į rankas ir galėtų virti meškų uogienę thumbup.gif

Simelis
nu nežinau net ką paskyti galėčiau sakyti Simelis yra Simelis, nu bet vis tiek, man kailis ale 220V nelabai ax.gif , juokingas man jis žiauriai, tiktų padavėjo darbas nu toks nulaižytas ir išsipūtęs , spalva man patinka ir veiduko išraiška mane veža nu tokia su nuotaika, manau šito gyvio nepastebėti neįmanoma thumbup.gif , jei jį nuvedus į kirpyklą būtų manau išspręsta problema

Žako tikrai meniška siela atsispindi jame 4u.gif , daugiau mažiau apgalvota pataikyta su aksesuarais, bet man tada norėtusi, kad kontrastinis audinys būtų ne žydras g.gif , darbas tvarkingas , gal akyčių norėtusi labiau įdubusių , nes labai viršuje jos rolleyes.gif , šiaip tikrai sakykim nėprašauta biggrin.gif

p.s o paskui darysim darbų gynimą ? biggrin.gif , nes manau daugelis turėtų ką paskyti kodėl būtent taip darė ir koks buvo užmanymas ax.gif , tada būtų aiškesnė pakraipa ką galima būtų pakeisti

žiūri tik tos pačios komentarorės unsure.gif , o kur kitos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 gruodžio 2008 - 16:57
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 05, 16:54)
žiūri tik tos pačios komentarorės  unsure.gif , o kur kitos  rolleyes.gif

Kitos tyliai sedi ir skaito ax.gif . As, pvz. nieko konsturktyvaus pasakyti negaliu, apart: patiko-nepatiko. Kodel doh.gif , supratimo neturiu ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 05, 17:10)
Kitos tyliai sedi ir skaito  ax.gif . As, pvz. nieko konsturktyvaus pasakyti negaliu, apart: patiko-nepatiko. Kodel  doh.gif , supratimo neturiu  ph34r.gif

biggrin.gif nu bet tai kad mes čia dauguma tokių, nebent mes drąsesnės ax.gif
Atsakyti
Komentuokit, komentuokit, bo labai įdomu paskaityt... Tai skatina dar ir dar kartą grįžti ir apžiūrėti meškius "kitu žvilgsniu" 4u.gif
Atsakyti
kadangi matau lyg ir viskas einam toliau ax.gif

user posted image
storilis Albertas user posted image storulis Albertas

user posted image Barbora keliauninkė user posted image Barbora keliauninkė

user posted image Mišel user posted image Mišel
Atsakyti
Klotilda tikrai manau kad ji gyvai atrodo daili meškutė ir akys ne tokios skaisčiai žalios, viską išryškino blicas. O baltas šalikiukas man nelabai schmoll.gif , gal kokį žalią, prie akių, būčiau derinusi

Simelis thumbup.gif man jis į kualą labai panašus, kelia šypseną, mielas toks wub.gif . varlytė po kaklu čiki thumbup.gif, permetus baltą rankšluostuką per letenėlė, gautusi nuostabus barmenas, kaip kuri jau minėjo biggrin.gif , o ir akytės žiba. Tikriausiai nebuvo lengva siūti iš tokio ilgo kailio

Žako čia ir manau truputi koją pakišo fotikas g.gif ,geriau įsižiūrėjus jis nėra pablyškęs, lyg kailiukas geslvas. Tikrai labai mielas ir pilnai pateisinantis savo vardą. Antroje nuotraukoje, žvilgsnis toks ilgesingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 05, 12:54)
Zhuvycia, tik dabar pamačiau tavąją Balerina  wub.gif  Kokia mažytė.... Ir tokia jau pamaiva  wub.gif

Ačiū bigsmile.gif O pamaiva ji tikrai, todėl ir balerinos suknią liepė pasiūti biggrin.gif O galvytę kaip besukau, niekaip neklausė, pasuko kaip jai reikėjo.

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 05, 17:54)
p.s o paskui darysim darbų gynimą  ? biggrin.gif , nes manau daugelis turėtų ką paskyti kodėl būtent taip darė ir koks buvo užmanymas  ax.gif , tada būtų aiškesnė pakraipa ką galima būtų pakeisti

žiūriu tik tos pačios komentarorės  unsure.gif , o kur kitos  rolleyes.gif

Būtų įdomu apsiginti savo darbą, nors dar komentarų nesulaukiau apie saviškį.

Albertas man panašus į pekinesą smile.gif Kažkaip jo galvytė susiplojo žemyn, o aksesuarų per daug - palikčiau tik kaspiną.

Barbora tokia juokinga man su savo oranžine nosim doh.gif Ir tų kažkokių petnešų nebūtau dėjus - biški jos per kietos ir labai matosi, kad padaryta iš klešnių apačios. Bet šiaip iš džinso pasiūti meškiuką doh.gif labai sunku turi būti... Respects, tsakant.

Mišel man labai jaukus šokoladinis kailiukas ir poza nuotraukoje. Ir veidukas gražuoliukas, o dar ta sruoga kažkokia plaukų labai liuks. LInksmutis toks, tik šalikėlis gale gal per grubus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 05 gruodžio 2008 - 18:28
Titas, viskas su juo gerai fainas meškinas thumbup.gif toks tikroviškas ir simpatiškas bet aš irgi nesu violetinės fanė unsure.gif nors po truputį pradedu prisijaukint biggrin.gif

Bernis Cinamonas, irgi labai mielas ir meškiniškas wub.gif ir šalikas tinka, aišku foto norėtus šviesesnės bet tai neesmė, vienas iš mano favoritų, pateko į penketuką taip, kad man jis patinka wub.gif

Bugalotas, fainos spalvos ir tie taškiukai (pati vos panašios medžiagos nepanaudojau tai negaliu sakyt, kad blogai lotuliukas.gif ) o šiaip tai net nežinau kas ne taip... labai fainas ir mielas bet kažko trūksta o ko nežinau unsure.gif bet jei būtų geriausio vardo nominaciją tai iškart atiduočiau pirmą vietą thumbup.gif neįsivaizduoju kaip tokį vardą sugalvojot bet labai liuks gavos

Seras Džonas, tobulai atliktas, foto pasakiškos ir sustiprina meškučio įvaizdį, labai patiko kelnės su petnešom thumbup.gif na ir šiaip stilius išlaikytas... aš už jį balsavau, vėliau kitų favoritų atsirado bet šiaip vien už tai, kaip jau čia minėjo dauguma, kad panašiausias į klasikinį tedį vertas prizinės vietos biggrin.gif

Ledi Murma, man irgi kailiukas per kudlotas meškai bet šiaip tokia simpatiška wub.gif svajoja matos apie kažkokį meškutį biggrin.gif o dėl skėčio tai net nežinau, gal jis ir netrugdo

Kornelija, simpatulka, nosytė gal rausva gražiau būtų bet šiaip tai labai simpatiška wub.gif

Klotilda, tokia labai rimta meška biggrin.gif bet man tai patinka tas rimtumas nu aš irgi prie akių prikibsiu blush2.gif nu man labiau katei tokios tiktų ax.gif jei ne tos akys, kurias pirmiausiai ir pamatai tai būtų super meška smile.gif

Simelis, juokigas daug simpatijų susilaukė bet man labiau į peliuką ar pudeliuką panašus bet tik dėl savo kailio o šiaip pasiūtas matos gražiai ir spalvos suderintos, mielas

Žako man jis labai labai wub.gif nežinau net dėl ko bet jis man super, viskas man ten patinka ir tinka biggrin.gif

Atsakyti
storulis Albertas fainuolis ne tas žodis, man iš kart noris jam sakytiu utiu tiu tiu mano mažiuk, mano pupuliuk biggrin.gif , toks sustumat nosyte kaip pas pekiniuką , ne tas žodis noris jį glausti ir myluoti, toks lyg nuskriaustas jaučiasi ar įsižeidęs, nu nežinau nei kaip apibūdinti ką jis galėtų jaustis, nu bet dabar pasakysiu tongue.gif kam uždėjot tą baisią liemnę, kuri sugadina visą šito grožio vaizdą blink.gif būtų pilnai užtekę jam to kaspinėlio, ir tas kaspinėlis gal ne toks kiuras turėtų būti, bet čia turbūt mane stereotipai valdo (šneku tipo pati būčiau pataikiusi į temą doh.gif ), nežinau ar ten padukai tonuoti ar pirštukai padaryti bet fain kaip atrodo nu man tai meškis super, rūbai schmoll.gif , bet ne bėda nurengti visada galima 4u.gif

Barbora mano numylėtinė wub.gif , matyt esu audinių mėgėja nei kailiukų tongue.gif , bet man šita gražuolė super duper, nu ta gėlyte plaukuose man nereali thumbup.gif , o džinsų apačios originalas veža thumbup.gif ir ta oranžinė spalva wub.gif , man patinka todėl skyrau jai pirmą vietą thumbup.gif tik prisikabinčiau prie nosytės nu taip norisi iki užbaigtumo, kad spalva atitiktų kontrastinės medžiagos spalvą, ir dar nesuprantu kas ten su voakis padaryta, bet čia grynai dėl įdomumo , žodžiu liuks

mišel
fainutis meškutis, bet beveik nieko neturi išskirtinio , liemnės mano manymu nereikia užtektų šalikėlio ir kepurytės pilnai , tamsios foto nesimato, bet kiek įžvelgiu Mišel turi grifką bigsmile.gif , man labai panašus į nežiniuką ir norisi gal kontrasto g.gif , viskas užtamsinta, nu bet toks linksmas linksmas , toks gerietis iš gilumos, ir matosi jį mamytė labai myli, nes snukutis švyti laime wub.gif , kailiukas meškiuko 10 balų
Papildyta:
jei komentaorėms būtų skiriami prizai būčiau pirmam penketuke lotuliukas.gif , nu bet pradėjom reik varyt iki galo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 gruodžio 2008 - 18:37
storulis Albertas biggrin.gif vardas thumbup.gif , tik jis man toks griežtokas, gal jam vokų nereikėjo dėti g.gif Dar baltą kaspinuką nuimčiau, palikčiau tik rudą

Barbora keliauninkė ryški asmenybė, gaila kad paslėpta burnytė. Nuimčiau tą džininį šalikėlį ir padaryčiau iš jo petnešas wub.gif

Mišel Labai geras ir šiltas žvilgnis, šypsena tokia truputi mislinga biggrin.gif kaip kažką negero būtų padaręs. Kepurytę, šalikiuką ir sruogą tikrai nuimčiau, o megztukas man patinka thumbup.gif
Atsakyti
matau uups sėdi ant suolo, lauksim komentarų ax.gif , iš tikrųjų komentuoju kaip man atrodo aš iš tų kur galiu paaiškinti, bet padaryti kažin ar pavyktų biggrin.gif , bet aš savo meškai manau darysiu plastinę operaciją cool.gif jau tikrai, po konkurso parodysiu ką su ja pridarysiu, nors gal ir ne g.gif , nes dičkis net paimti neleidžia doh.gif , o iš tikrųjų ją siuvau sau biggrin.gif , nu matysim smile.gif
Atsakyti