Klotilda vardas parinktas į 10
, bet tos didelės žalios akys
, man nea, arba jos turėtų būt mažesnės arba kitos spalvos
, nes nosytė mažytė, o akys didžiulės
, čia galima buvo ir be šalikėlio apsieiti būtų užtekę tos broškės galvoje
, nu tokia labai mamiška meška , antra foto labai tamsi nieko nesimato , kontrastinė medžiaga gal šviesesnė būtų gražiau
, nežinau kodėl, bet manau jai samtį į rankas ir galėtų virti meškų uogienę
Simelis nu nežinau net ką paskyti galėčiau sakyti Simelis yra Simelis, nu bet vis tiek, man kailis ale 220V nelabai
, juokingas man jis žiauriai, tiktų padavėjo darbas nu toks nulaižytas ir išsipūtęs , spalva man patinka ir veiduko išraiška mane veža nu tokia su nuotaika, manau šito gyvio nepastebėti neįmanoma
, jei jį nuvedus į kirpyklą būtų manau išspręsta problema
Žako tikrai meniška siela atsispindi jame
, daugiau mažiau apgalvota pataikyta su aksesuarais, bet man tada norėtusi, kad kontrastinis audinys būtų ne žydras
, darbas tvarkingas , gal akyčių norėtusi labiau įdubusių , nes labai viršuje jos
, šiaip tikrai sakykim nėprašauta
p.s o paskui darysim darbų gynimą ?
, nes manau daugelis turėtų ką paskyti kodėl būtent taip darė ir koks buvo užmanymas
, tada būtų aiškesnė pakraipa ką galima būtų pakeisti
žiūri tik tos pačios komentarorės
, o kur kitos

Simelis nu nežinau net ką paskyti galėčiau sakyti Simelis yra Simelis, nu bet vis tiek, man kailis ale 220V nelabai

Žako tikrai meniška siela atsispindi jame

žiūri tik tos pačios komentarorės

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 05, 16:54)
Kitos tyliai sedi ir skaito

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 12 05, 17:10)
Kitos tyliai sedi ir skaito
. As, pvz. nieko konsturktyvaus pasakyti negaliu, apart: patiko-nepatiko. Kodel
, supratimo neturiu 

Komentuokit, komentuokit, bo labai įdomu paskaityt... Tai skatina dar ir dar kartą grįžti ir apžiūrėti meškius "kitu žvilgsniu"

kadangi matau lyg ir viskas einam toliau

storilis Albertas
storulis Albertas
Barbora keliauninkė
Barbora keliauninkė
Mišel
Mišel

storilis Albertas

Klotilda tikrai manau kad ji gyvai atrodo daili meškutė ir akys ne tokios skaisčiai žalios, viską išryškino blicas. O baltas šalikiukas man nelabai
, gal kokį žalią, prie akių, būčiau derinusi
Simelis
man jis į kualą labai panašus, kelia šypseną, mielas toks
. varlytė po kaklu čiki
, permetus baltą rankšluostuką per letenėlė, gautusi nuostabus barmenas, kaip kuri jau minėjo
, o ir akytės žiba. Tikriausiai nebuvo lengva siūti iš tokio ilgo kailio
Žako čia ir manau truputi koją pakišo fotikas
,geriau įsižiūrėjus jis nėra pablyškęs, lyg kailiukas geslvas. Tikrai labai mielas ir pilnai pateisinantis savo vardą. Antroje nuotraukoje, žvilgsnis toks ilgesingas

Simelis

Žako čia ir manau truputi koją pakišo fotikas

QUOTE(Im-bear @ 2008 12 05, 12:54)
Zhuvycia, tik dabar pamačiau tavąją Balerina
Kokia mažytė.... Ir tokia jau pamaiva

Ačiū

QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 05, 17:54)
, nes manau daugelis turėtų ką paskyti kodėl būtent taip darė ir koks buvo užmanymas
, tada būtų aiškesnė pakraipa ką galima būtų pakeisti
žiūriu tik tos pačios komentarorės
, o kur kitos 

žiūriu tik tos pačios komentarorės

Būtų įdomu apsiginti savo darbą, nors dar komentarų nesulaukiau apie saviškį.
Albertas man panašus į pekinesą

Barbora tokia juokinga man su savo oranžine nosim

Mišel man labai jaukus šokoladinis kailiukas ir poza nuotraukoje. Ir veidukas gražuoliukas, o dar ta sruoga kažkokia plaukų labai liuks. LInksmutis toks, tik šalikėlis gale gal per grubus.
Titas, viskas su juo gerai fainas meškinas
toks tikroviškas ir simpatiškas bet aš irgi nesu violetinės fanė
nors po truputį pradedu prisijaukint
Bernis Cinamonas, irgi labai mielas ir meškiniškas
ir šalikas tinka, aišku foto norėtus šviesesnės bet tai neesmė, vienas iš mano favoritų, pateko į penketuką taip, kad man jis patinka
Bugalotas, fainos spalvos ir tie taškiukai (pati vos panašios medžiagos nepanaudojau tai negaliu sakyt, kad blogai
) o šiaip tai net nežinau kas ne taip... labai fainas ir mielas bet kažko trūksta o ko nežinau
bet jei būtų geriausio vardo nominaciją tai iškart atiduočiau pirmą vietą
neįsivaizduoju kaip tokį vardą sugalvojot bet labai liuks gavos
Seras Džonas, tobulai atliktas, foto pasakiškos ir sustiprina meškučio įvaizdį, labai patiko kelnės su petnešom
na ir šiaip stilius išlaikytas... aš už jį balsavau, vėliau kitų favoritų atsirado bet šiaip vien už tai, kaip jau čia minėjo dauguma, kad panašiausias į klasikinį tedį vertas prizinės vietos
Ledi Murma, man irgi kailiukas per kudlotas meškai bet šiaip tokia simpatiška
svajoja matos apie kažkokį meškutį
o dėl skėčio tai net nežinau, gal jis ir netrugdo
Kornelija, simpatulka, nosytė gal rausva gražiau būtų bet šiaip tai labai simpatiška
Klotilda, tokia labai rimta meška
bet man tai patinka tas rimtumas nu aš irgi prie akių prikibsiu
nu man labiau katei tokios tiktų
jei ne tos akys, kurias pirmiausiai ir pamatai tai būtų super meška
Simelis, juokigas daug simpatijų susilaukė bet man labiau į peliuką ar pudeliuką panašus bet tik dėl savo kailio o šiaip pasiūtas matos gražiai ir spalvos suderintos, mielas
Žako man jis labai labai
nežinau net dėl ko bet jis man super, viskas man ten patinka ir tinka

Bernis Cinamonas, irgi labai mielas ir meškiniškas

Bugalotas, fainos spalvos ir tie taškiukai (pati vos panašios medžiagos nepanaudojau tai negaliu sakyt, kad blogai

Seras Džonas, tobulai atliktas, foto pasakiškos ir sustiprina meškučio įvaizdį, labai patiko kelnės su petnešom

Ledi Murma, man irgi kailiukas per kudlotas meškai bet šiaip tokia simpatiška

Kornelija, simpatulka, nosytė gal rausva gražiau būtų bet šiaip tai labai simpatiška

Klotilda, tokia labai rimta meška

Simelis, juokigas daug simpatijų susilaukė bet man labiau į peliuką ar pudeliuką panašus bet tik dėl savo kailio o šiaip pasiūtas matos gražiai ir spalvos suderintos, mielas
Žako man jis labai labai

storulis Albertas fainuolis ne tas žodis, man iš kart noris jam sakytiu utiu tiu tiu mano mažiuk, mano pupuliuk
, toks sustumat nosyte kaip pas pekiniuką , ne tas žodis noris jį glausti ir myluoti, toks lyg nuskriaustas jaučiasi ar įsižeidęs, nu nežinau nei kaip apibūdinti ką jis galėtų jaustis, nu bet dabar pasakysiu
kam uždėjot tą baisią liemnę, kuri sugadina visą šito grožio vaizdą
būtų pilnai užtekę jam to kaspinėlio, ir tas kaspinėlis gal ne toks kiuras turėtų būti, bet čia turbūt mane stereotipai valdo (šneku tipo pati būčiau pataikiusi į temą
), nežinau ar ten padukai tonuoti ar pirštukai padaryti bet fain kaip atrodo nu man tai meškis super, rūbai
, bet ne bėda nurengti visada galima
Barbora mano numylėtinė
, matyt esu audinių mėgėja nei kailiukų
, bet man šita gražuolė super duper, nu ta gėlyte plaukuose man nereali
, o džinsų apačios originalas veža
ir ta oranžinė spalva
, man patinka todėl skyrau jai pirmą vietą
tik prisikabinčiau prie nosytės nu taip norisi iki užbaigtumo, kad spalva atitiktų kontrastinės medžiagos spalvą, ir dar nesuprantu kas ten su voakis padaryta, bet čia grynai dėl įdomumo , žodžiu liuks
mišel fainutis meškutis, bet beveik nieko neturi išskirtinio , liemnės mano manymu nereikia užtektų šalikėlio ir kepurytės pilnai , tamsios foto nesimato, bet kiek įžvelgiu Mišel turi grifką
, man labai panašus į nežiniuką ir norisi gal kontrasto
, viskas užtamsinta, nu bet toks linksmas linksmas , toks gerietis iš gilumos, ir matosi jį mamytė labai myli, nes snukutis švyti laime
, kailiukas meškiuko 10 balų
Papildyta:
jei komentaorėms būtų skiriami prizai būčiau pirmam penketuke
, nu bet pradėjom reik varyt iki galo

Barbora mano numylėtinė

mišel fainutis meškutis, bet beveik nieko neturi išskirtinio , liemnės mano manymu nereikia užtektų šalikėlio ir kepurytės pilnai , tamsios foto nesimato, bet kiek įžvelgiu Mišel turi grifką

Papildyta:
jei komentaorėms būtų skiriami prizai būčiau pirmam penketuke

storulis Albertas
vardas
, tik jis man toks griežtokas, gal jam vokų nereikėjo dėti
Dar baltą kaspinuką nuimčiau, palikčiau tik rudą
Barbora keliauninkė ryški asmenybė, gaila kad paslėpta burnytė. Nuimčiau tą džininį šalikėlį ir padaryčiau iš jo petnešas
Mišel Labai geras ir šiltas žvilgnis, šypsena tokia truputi mislinga
kaip kažką negero būtų padaręs. Kepurytę, šalikiuką ir sruogą tikrai nuimčiau, o megztukas man patinka

Barbora keliauninkė ryški asmenybė, gaila kad paslėpta burnytė. Nuimčiau tą džininį šalikėlį ir padaryčiau iš jo petnešas

Mišel Labai geras ir šiltas žvilgnis, šypsena tokia truputi mislinga

matau uups sėdi ant suolo, lauksim komentarų
, iš tikrųjų komentuoju kaip man atrodo aš iš tų kur galiu paaiškinti, bet padaryti kažin ar pavyktų
, bet aš savo meškai manau darysiu plastinę operaciją
jau tikrai, po konkurso parodysiu ką su ja pridarysiu, nors gal ir ne
, nes dičkis net paimti neleidžia
, o iš tikrųjų ją siuvau sau
, nu matysim